Uncharted 3: Drake's Deception

Spotlight

FilmDen mørke side af computerspil

Komik på lavt plan: Computerspil set fra fjendens synsvinkel.

FilmUncharted 3 - Desert gameplay

Naughty Dog giver tørt på.

Key events

PlayStation Now-spil kan koste op mod 50 kr

Nyt mock-up afslører den mulige pris

Hvor meget kan det koste, at leje et PS3 spil via stream, på den kommende PlayStation Now service? Muligvis $4.99 for Uncharted 3, og $5.99 for Far Cry 3 (hhv. ca. 40 og 50 kr.).

FilmDen mørke side af computerspil

Komik på lavt plan: Computerspil set fra fjendens synsvinkel.

Det er altid fedt at være helten. At besejre skurkene. Man står ene mand imod umulige odds, men kommer alligevel ud som sejrherren.

Naughty Dog udvider Uncharted 3 med 'massiv' patch

Naughty Dog udvider Uncharted 3 med 'massiv' patch

Nye trofæer til hver enkelt DLC-pakke.

Naughty Dog udvider Uncharted 3 med en massiv patch, der udkommer den 14. august til samtlige versioner.

Det skriver udviklerholdet på sin officielle hjemmeside.

Det drejer sig primært om rettelser til spillets gameplay, men der vil ligeledes komme nye trofæer med til alle de eksisterende DLC-pakker. Indtil videre kan Naughty Dog afsløre disse følgende ændringer, men de lover, at der kommer flere, efterhånden som den 14. august nærmer sig.

Læs mere...

GDC-awards 2012: Indie-spillenes triumf?

Derfor blev Indie-spillene den store vinder ved årets prisuddeling.

Game Developers Conference er årets vigtigste begivenhed, hvis man er spiludvikler. Vigtigere end E3, fordi formålet på GDC er, at møde andre spiludviklere fra hele verden og udveksle røverhistorier, tips og tricks. E3 derimod er i langt højere grad et pressecirkus der domineres af store annonceringer og pressemøder fra branchens kæmper.

Mest solgte spil i uge 45

De seneste efterretninger fra den danske salgsfront.

Så er de seneste rapporter fra spil-slagmarken indløbet fra fronten. Og rapporterne afslører en uge der står i Moderns Warfare 3's tegn.

Mystik om Uncharted 3 salgstal *opdateret*

Har det virkelig solgt 3,8 mio. på én dag?

I øjeblikket cirkulerer der på adskillige spilsites historier om, at Sony i Europa har udsendt en pressemeddelelse der angiver at Uncharted 3 skulle have solgt 3,8 millioner eksemplarer, bare på den første dag på markedet.

Uncharted 3: Drake's Deception Anmeldelse

Uncharted 3: Drake's Deception Anmeldelse

På skuldrene af en kæmpe.

Som at stå på skuldrene af en kæmpe. Sådan må Naughty Dog have følt det, da de satte sig ned og gik i gang med Uncharted 3: Drakes Deception. Uncharted 2 var på mange måder et mesterværk, og sammensmeltede film og spil i sådan en grad, at det var svært ikke at lade sig rive med. For at lave et efterfølger til sådan et spil, skal man i den grad oppe sig, og der var også ydmyghed at spore i stemmen på spillets Game Director, Justin Richmond, da vi fangede ham i Oslo i sidste måned - et interview som du sikkert har læst her på Eurogamer.dk.

Nu er spillet endeligt færdigt, og tredje kapitel i historien om Nathan Drake - efterkommer til Francis Drake, søfarer, pirat og legendarisk eventyrer. Fokuspunktet i Uncharted 3: Drakes Deception er denne gang en af Drakes (piraten, ikke hovedpersonen) rejser, der tog en del længere tid end den burde have. De ekstra måneder er ikke beskrevet i hverken logbøger eller andet, og Drake har planer om at finde ud af helt præcist, hvad der foregik i det tabte tidsrum.

Hurtigt viser det sig, at det er den tabte by Ubar, der var målet for Drakes forfader, og selvfølgelig er Drake og hans mentor Sully ikke de eneste, der er interesseret i at finde byen - og her fra ruller spændingslavinen. I bedste filmstil bliver Drake hvirvlet gennem det ene fantastiske sceneri efter det andet, mens han forsøger at nå frem til Ubar før et ældgammelt hemmeligt selskab gør det. Selskabet er ledet af Kathrine Marlowe - en kvinde fra Drake og Sullys fortid - og et skridt væk fra de tidligere skurke i Uncharted-spillene. Fokus er denne gang på at komme ind under huden på Drake (og dermed spilleren), og det spiller fint ind i det underliggende tema, der handler om Drake og Sullys indbyrdes forhold og fortid.

Læs mere...

Hvor hårfin er grænsen mellem film og spil? Selvfølgelig er der de klare forskelle - som for eksempel at du ikke bruger controllere, når du ser film… eller at det ikke er social acceptabelt at råbe "Achievement unlocked!" i Cinemaxx under premieren på Lars Von Triers AntiChrist. Heavy Rain udforskede gråzonerne ved at være en lang fortælling, hvor valg - eller i hvert fald din manglende evne til at ramme de rigtige knapper i de interaktive mellemsekvenser - spillede en rolle for spillets udfald. Det er en måde at gøre det på - en anden og bedre måde er Uncharted: Drake's Fortune fra 2007, der i stedet for at fokusere på at virke som en film valgte at tage elementer derfra og gøre dem til sine egne. En klar inspirationskilde var Indiana Jones, og dette skinnede virkeligt igennem i fortsættelsen Uncharted 2: Among Thieves fra 2009, der formåede at sammenkæde fornemmelsen af at være der selv med sekvenser, der endnu ikke er set magen til i Hollywood. Det hele var der; suget i maven, troværdig dialog mellem figurerne og en historie, der havde masser af spænding. Uncharted 3: Drakes Deception har en del at skulle leve op til, og derfor tog vi et smut til Oslo for at prøve spillet inden udgivelsen og få en snak med Justin Richmond, Game Director på Uncharted 3.

Ingen single-player DLC til Uncharted 3

Få din multiplayer på (hvis du vil ha' DLC).

Der kommer ikke til at udkomme noget single-player DLC til Uncharted 3. Det var meldingen da vores britiske søstersite snakkede med spilinstruktør Justin Richmond og Community-strateg Arne Meyer fra Naughty Dog.

Starhawk-beta med Uncharted 3

Starhawk-beta med Uncharted 3

Nathan Drake har gaver med.

Købere af Uncharted 3 får en uventet bonus med i købet, når de investerer i Nathan Drakes seneste eventyr. Sony har her til aften på deres Twitter-konto bekræftet, at der følger en beta-kode til Starhawk, efterfølgeren til 2007-spillet Warhawk, med i købet.

Da der stadig er et stykke tid til udgivelsen af Starhawk, kommer Uncharted's skattejagere dog ikke til at kunne hoppe direkte ombord i betaen. Præcis hvornår betaen går i luften siger Sony ikke noget om, men de kan dog fortælle så meget som at koderene vil blive sendt ud via mail "i starten af 2012".

Tidligere har vi set at beta-tests er blevet brugt til at drive salg af mindre titler, men her forholder det sig nok omvendt. Det er nok ikke umuligt, at man håber på at kunne nå ud med Starhawk-budskabet til det formodentligt meget store antal Uncharted 3-købere.

Læs mere...

Uncharted 3 kickstarter Sonys online pass

Begyndelsen af enden for brugte spil?

Sony offentliggjorde mod slutningen af sidste uge, at Uncharted 3 ved udgivelsen i ​​november forsynes med deres nye Online Pass, som skal indløses, før det er muligt at benytte spillets onlinedel.

Multiplayer låst i Uncharted 3

Ingen adgang for ejere af brugte spil.

I et interview med de spanske gaming-site The Vault afslører Sonys mand i Spanien, software manager Juan Jimenez, at det kommende Uncharted 3 kommer til at have multiplayer-funktionen låst i alle udgaver af spillet.

Eurogamers Gamescom Award 2011: De nominerede

Hvad har været værd at se?

Journalister fra ni forskellige lande i Eurogamer Network har siden i går finkæmmet Gamescom i Köln og fra tid til anden tilfældigt stødt på hinanden for at rådgive om, hvad de ikke må gå glip af, og hvad der måske ikke har været så interessant. I går stak vi hovederne sammen ved Eurogamers stand for at nominere messegulvets 10 bedste spil.

Uncharted 3 beta nu for alle

Uncharted 3 beta nu for alle

Spil co-op og multiplayer.

Naughty Dog gør fra en gang i dag den igangværende betatest af Uncharted 3: Drake's Fortune offentligt tilgængelig frem til på lørdag, den 9. juni. Her stilles banerne Airstrip og Chateau til rådighed i spiltyperne Team Deathmatch, Free For All, Team Objective, Hardcore, og Co-op Hunter.

Efter fasens afslutning tilbyder ND alle spillere et kig på sidste fase af betatesten, som vil kre frem til den 13. juni på banerne Airstrip og Yemen med spiltyperne Deathmatch, Three Team Deathmatch, samt Co-op Adventure at vælge mellem.

Beta-filerne skulle gerne blive tilgængelige via Playstation Store i løbet af i dag.

Læs mere...

Uncharted 3 beta i juni

Uncharted 3 beta i juni

Varm op til novemberbraget på PS3.

Du kan se frem til at prøve multiplayerdelen i Uncharted 3: Drake's Deception i en foreløbig betaudgave fra og med den 28. juni.

Det afslørede Naughty Dog i forbindelse med Sonys E3-pressekonference i går nat dansk tid. Detaljerne om tilmelding, lancering og indhold er dog endnu ikke uddybet.

Forventningerne fra Sonys øverste ledelse er, at Uncharted 3 bliver en af årets største sællerter.

Læs mere...

Uncharted 3 Multiplayer

Et hands-on indblik før betatesten.

Et fragtfly med Drake og hans landsmænd accelererer ned ad en landingsbane. Idet lastlugen åbner, ser man en konvoj af terrorist-fyldte lastbiler i skarp forfølgelse.

Uncharted 3 beta info

Uncharted 3 beta info

Plus: Facebook! Splitscreen! Sprint!

Naughty Dogs tredje spil om Sir Francis Drakes efterkommer, eventyreren Nathan Drake, bliver et af årets store eksklusiver på PS3.

Spilstudiet har nu bekærftet, at en betatest af Uncharted 3: Drake's Deception sættes i gang den 28. juni, mens indehavere af inFamous 2 eller et abonnement på Playstation Plus vil få tidlig adgang allerede fra den 28. juni.

Desuden bekræftes det, at der i multiplayer i den færdige version af spillet bliver mulighed for atDeathmatch på tværs af tre stridende hold. Her bliver det også muligt at sprinte, modificere udseendet af sine våben - og generelt for spillet kommer nyheden om multiplayer/co-op via splitscreen, samt at man kan trække og skyde folk ned af stiger og sparke dem ned fra diverse klippekanter og afsatser (i forvejen et dumt sted at hænge ud, jo).

Læs mere...

Uncharted 3 bliver et mere åbent spil

Skal give følelsen af at fare vild i ørkenen.

Uncharted 3 blev afsløret før jul ved VGA-ceremonien ledsaget af en trailer, hvori actionhelten Nathan Drake efter et flyuheld satte kurs mod en kæmpemæssig, gold ørken. Hvad dette kommer til at betyde for spillets struktur er endnu usikkert, men instruktør hos Naughty Dog, Justin Richmond, kommenterer således i et interview med Eurogamer:

Co-op i Uncharted 3?

Produktside hos forhandler indikerer.

Noget kunne tyde på, at nyligt afdækkede Uncharted 3: Drake's Deception får en Co-op Mode.

Uncharted 3: Drakes Deception afdækket

Se første film og billeder her.

Opdatering mandag den 13. december: Se også infoboksen direkte under denne nyhed for link til den nyligt frigivne udviklerdagbog om Naughty Dogs igangværende produktion af spillet.