Uncharted: Golden Abyss

Spotlight

Sony vil producere færre spil til Vita

Nye spil vil hovedsageligt være indie-spil og konverteringer

Fans kommer tilsyneladende til at kigge langt efter selvstændige Vita-versioner af deres favorit-serier fra Sony. Præsidenten for Sony World Wide Studios, Shuhei Yoshida, har nemlig udtalt, at der bliver langt mellem første-parts-udgivelser i fremtiden.

PS Vita firmware opdatering

PlayStation Plus til Vita.

Den nye PS Vita opdatering gør mere end bare at tilføje PlauStation Plus til den håndholdte enhed - den forbedrer også Vitas web browser.

PlayStation Plus kommer til Vita

Spil gratis og få nok plads til dine gemte spil med det nye Playstation Plus til Playstation Vita.

Hvis du er rigtig hardcore Playstation 3-gamer, har du sikkert abonnement på Playstation Plus. Det er en tjeneste, der giver adgang til gratis spil, rabat og hurtig adgang til de store titler. Nu kommer samme tjeneste til den håndholdte Playstation Vita, fortæller Sony.

PlayStation Vita får debut i Japan

De første to dage bød på en underlegen debut til Vita, når man sammenligner med 3DS.

Playstation Vitas debut på det japanske marked resulterede i et samlet salg på 312.407 enheder i løbet af de første to dage på markedet.

Prisen på PSP2 ifølge GameStop

Lige lidt mere end Nintendo 3DS.

GameStop har på deres amerikanske modersite ved en fejltagelse anført prisen på Sonys næstkommende håndholdte, den såkaldte Next Generation Portable, eller NGP - eller i virkeligheden PSP2, som nok er dét navn, konsollen får ved udgivelsen anyway.

PSP2-stornavne laves af små udviklere

Naughty Dog viger udenom.

To af de største spilnavne fra torsdagens PSP2-afsløring udvikles ikke af de hold, man umiddelbart forbinder dem med. Frem for at blive udviklet af deres oprindelige hold, Naughty Dog og Insomniac Studios, vil Uncharted og Resistance blive sendt ud til mindre hold i Sonys rækker.

Sony afdækker NGP / PSP2

Sig hej til Next Generation Portable.

Torsdag morgen afholdt Sony deres planlagte konference og afsløring af PSP2, efterfølgeren til PSP (Playstation Portable). Kaz Hirai og Shihei Yoshida trådte ud på scenen i Tokyo, og vi blev mødt med den såkaldte NGP (Next Generation Portable).