BioShock Infinite Nyheder

BioShock-parodi skaber rav i gaden

Se folks reaktion på den typiske, skraldeglubske spilhovedperson

Du vælter nedad gaden med pulsen bankende i ørerne og et rødt skær i udkanten af dit syn. Gennemhullet som en schweizerost, kroppen fyldt med kugler og på nippet til at dejse død om, hvis du bare så meget som strejfes af en vildfaren candyfloss. Men hvad er det, du skuer ud af din øjenkrog. En skraldespand! Måske man kunne finde et stykke glemt pizza eller en gammel dåsesodavand i den?! Med dine sidste kræfter halser du over og ganske rigtigt, en anden mands skrald er din skat. Du slubrer den kolde pizza i dig, og straks belønnes du med 30 ekstra HP til livskontoen.

Ken Levine forlader Irrational Games

BioShocks skaber søger nye græsgange

Ken Levine, bedre kendt som det kreative geni bag Bioshock-serien, har forladt Irrational Games, firmaet han var med til at stifte for 17 år siden.

Se den nye trailer til BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2

Denne nyhed indeholder spoilers - læs videre på eget ansvar.

Den første trailer til BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2 er dukket op online og afslører at en af de kendte figurer fra Bioshock 1 vender stærkt tilbage.

Skurken Atlas - aka Frank Fontaine - vil spille en stor rolle i DLC'ens andet kapitel, sammen med en, tilsyneladende genopstået, Booker DeWitt.

Læs mere...

BioShocks Elizabeth er blevet voksen

Sådan ser den fiktive skønhed ud i Burial at Sea

Når BioShock Infinite-udvidelsespakkerne Burial at Sea udkommer senere på året og næste år, er det som bekendt med en noget ældre Elizabeth i hovedrollen.

Du får en ny makker i BioShock Infinite DLC

En animator snakkede over sig på LinkedIn, men det fremgik ikke, hvornår DLC-pakken udkommer

En kommende sending DLC-udvidelser til BioShock Infinite får sandsynligvis en ny sidekick i stedet for Elizabeth, den fremtrædende anden hovedperson i hovedspillet.

Snedig kampagne for BioShock Infinite

Forudbestil spillet og få gratis spil

2K Games har søsat en snedig reklamekampagne, der skal stimulere forudbestillingerne af det martsaktuelle BioShock Infinite. Vælger du at forudbestille spillet til pc via en digital platform såsom Steam, kan du forvente gratis spil og ekstra virtuelt isenkram. Det kræver dog, noget udspekuleret, at nok folk forudbestiller spillet.

Fantastisk ny trailer til BioShock Infinite

Fantastisk ny trailer til BioShock Infinite

"Hvad er Columbia hvis ikke endnu en ark, til en anden tid?"

Der er mindre en 2 måneder til udgivelsen af det længe ventede spil fra Irrational Games - BioShock Infinite.

Det er over to år siden vi først gang hørte noget om spillet, så ventetiden har været lang - og den følgende film får os bestemt ikke til at glæde os mindre til udgivelsen.

I filmen nedenfor ser vi Columbia, den mystiske Elizabeth - tilsyneladende med evnen til at åbne portaler til et andet univers. Man får desuden fornemmelsen af at historien i spillet kommer til at dreje sig meget om ideologi og tro.

Læs mere...

BioShock: Ultimate Rapture Edition er på vej

En god opvarmning inden det snarlige BioShock: Infinite.

Selvom der kun er tre måneder til premieren på det næste selvstændige kapitel i BioShock-serien, BioShock: Infinite, så kan ventetiden stadig være svær. Heldigvis er 2K Games nu parat med et glimrende middel til at slå ventetiden ihjel og varme op til en af årets store spilbegivenheder.

BioShock Infinite vises frem i ny video

Kommer stadig til februar næste år.

Vi har ikke hørt fra spillet i lang tid, men nu vender BioShock Infinite tilbage med en hæsblæsende trailer og en vished om, at spillet stadig er planlagt til februar næste år. Med dagens video bringer udviklerne fra Irrational Games en form for sikkerhed om spillet, der var totalt fraværende til E3- og GamesCom-spilmesserne henover sommeren.

Eurogamers Gamescom Award 2011: De nominerede

Hvad har været værd at se?

Journalister fra ni forskellige lande i Eurogamer Network har siden i går finkæmmet Gamescom i Köln og fra tid til anden tilfældigt stødt på hinanden for at rådgive om, hvad de ikke må gå glip af, og hvad der måske ikke har været så interessant. I går stak vi hovederne sammen ved Eurogamers stand for at nominere messegulvets 10 bedste spil.

Activision og EA vil købe Take-Two

Grand Theft Call Of Honor Forever?

Der går i øjeblikket rygter om at både Activision og EA Games muligvis planlægger et opkøb af udgiveren Take-Two, som blandt andet er udgiver for Rock Star Games, spilhuset bag Grand Theft Auto, Red Dead Redemption og snart L.A. Noire. Desuden står Take-Two bag 2K Games, hvis udgivelser tæller tunge, core gamer franchises som eksempelvis Civilization, Mafia og Borderlands.