BioShock 2

Spotlight

Key events

27th February 2010

BioShock 2

3rd February 2010

Bioshock 2 - Launch trailer

13th January 2010

BioShock 2 - Gameplay

23rd December 2009

Bioshock 2 - Gameplay trailer

3 virtuelle rejsemål til påsken

Ud og se med Euro G

Længes du efter at komme væk fra dagligdagen til lunere himmelstrøg i påskeferien, men er tvangsindlagt til påskefrokost eller hæmmet af et stramt budget, så fortvivl ikke. Vi har samlet 3 rejsemål, som du kan besøge ganske uden at forlade din kontorstol.

BioShock Infinite: Luftkastellet, der blev sprængt

De byggede en gigantisk undervandsby med BioShock 1 og 2, og nu bygger de et flyvende fort. Eurogamer har besøgt Irrational for at høre, hvordan de byggede Columbia

Shawn Robertson er animation director på det nye BioShock Infinite. Eurogamer besøgte ham for at snakke om det nye skydespil, som der er tårnhøje forventninger til. Netop som vi snakkede løst og fast om animationer og andre tekniske ting, fik han en association, som vi fandt meget tankevækkende.

BioShock: Ultimate Rapture Edition er på vej

En god opvarmning inden det snarlige BioShock: Infinite.

Selvom der kun er tre måneder til premieren på det næste selvstændige kapitel i BioShock-serien, BioShock: Infinite, så kan ventetiden stadig være svær. Heldigvis er 2K Games nu parat med et glimrende middel til at slå ventetiden ihjel og varme op til en af årets store spilbegivenheder.

Januar udvalget i PS Plus

BioShock 2, Mortal Kombat m.m.

Januars gratis spil til PS Plus abonnenter er BioShock 2, Guardians of Middle-earth og Mortal Kombat, afslører Sony. De er tilgængelige fra den 2. januar.

Cosplay og computerspil

Gæt hvilke spil pigerne er fra. Og ikke noget Google snyderi. Tak!

Her er et galleri primært med Ormeli der er hyret til at repræsentere det kommende Bioshock.

Piger tjener penge som sexede spilfigurer

Cosplay er folk, der leger figurer fra computerspil. Nogle kan leve af det.

Cosplay står for 'costume play', og det dækker over en slags performancekunst, i hvilken deltagerne bærer kostumer, der får dem til at ligne bestemte personer eller idéer fra populære tegneserier, -film og computerspil. Kulturen er efterhånden så udbredt, at der hvert år afholdes verdensmesterskab i cosplaying i Paris, Frankrig. De nordiske mesterskaber finder sted i Linkøbing, Sverige.

Digital distribution fordoblet om tre år

Downloads og spilskiver spås parløb fremover.

40 procent af alle Take-Two Interactives solgte spil vil om tre år blive afsat digitalt, forudsiger udgiverens chef, Strauss Zelnick. Men det betyder ikke nødvendigvis enden på spilskiven som vi kender den.

Problemer med BioShock 2 DLC

Metro Map Pack besværlig.

Den betragtelige fanskare bag Bioshock 2 klager i øjeblikket over store problemer med Metro Map Pack-udvidelsen, der blev udsendt som DLC for nogle dage siden.

BioShock 2 DLC må vente

Ingen Rapture Metro i denne uge.

2K Games udsender ikke en ny DLC-pakke til BioShock 2 i denne uge, som det ellers var planen. I stedet skriver udgiveren, at der endnu ikke er en konkret dato på pakkens ankomst.

Xcom FPS på vej fra 2K

Kultserie genfortolkes af Bioshock-folk.

Xcom: UFO Defense, eller UFO: Enemy Unknown, udkom til PC tilbage i 1993 og har i over 15 år skabt efterdønninger fra sit geniale taktiske spildesign, som i tre efterfølgende spil også har indlemmmet kampe i rummet og mere klassisk strategi.

BioShock 2

BioShock 2

Far på færde.

En tilståelse: Jeg tilhører den minoritet af jordens befolkning, som ikke var ved at besvime af begejstring over Avatar. Jeg havde helt grundlæggende svært ved at forstå fascinationen af Pandoras selvlysende planteliv og økoflippede lokalbefolkning, især fordi man ikke skal have brugt lang tid med de senere års computerspil for at finde langt mere originale og fantasifulde omgivelser.

Tag nu Rapture i BioShock, hvilket vel er et meget passende eksempel, eftersom dette skal forestille at være en anmeldelse af BioShock 2. Grundlagt af rigmanden Andrew Ryan, som fik nok af indblandende statsmagter og nasserøve på landjorden, og tænkt som et undersøisk fristed for de bedste og mest foretagsomme hjerner, der ved hjælp af vidunderstoffet Adam endelig kunne indfri deres ambitioners mål – hvis de altså ikke lige var gået hen og blevet til savlende morderiske psykopater.

Rapture er som resultatet af en uhellig trekant mellem Jules Verne, Ayn Rand og David Cronenberg. Et perverst og dybt fascinerende sted, hvor steam punk møder art deco blandet med kitschet 50’er nostalgi og horror - og uendeligt meget mere interessant end James Camerons svævende klippestykker i 3D.

Læs mere...

Mafia II og Bioshock 2 til tiden

Første halvår og februar 2010, respektivt.

Take Two har bekræftet at Mafia II og Bioshock 2 udkommer efter planen - den nye plan altså. Det vil sige den 9. februar for sidstnævnte, mens gangster-eposen endnu svæver frit i første halvår, formentlig med udgivelse efter Bioshock 2, som minimum.

Take-Two bekræfter forsinkelser til 2010

Mafia II, BioShock 2, Payne 3, Red Dead.

Take-Two har nu bekræftet at de planlægger at udgive fire svært ventede titler i første halvdel af 2010. BioShock 2, Max Payne 3, Red Dead Redemption og Mafia II vil alle komme på markedet mellem starten af februar og slutningen af juni 2010, afslørede Take-Twos CEO Ben Feder på et nyligt investormøde.

Bioshocks far går nye veje

Levine søger mandskab til banebrydende spil.

Ken 'Bioshock' Levines næste store projekt er ifølge kilder tæt på udvikleren 2K Boston, som skal lave spillet, "en endnu ikke offentliggjort shooter".

Et godt år at lancere et nyt spil

2K skubber 3 store til 2010, men har et es.

2K Games skuffede for nylig de håbefulde, som havde afsat sig tid henover julen i år i selskab med enten Mafia II, Red Dead Redemption eller Bioshock 2, ved at skubbe udgivelsen til 2010. Men Christoph Hartmann, foretagendets øverste chef, forklarer, at dagens spillere kræver kvalitet, og at 2K på det punkt ikke vil gå på kompromis. Derfor får spillene lidt længere tid i støbeskeen.