BioShock Infinite

Spotlight

FilmDe korte nyheder fra Eurogamer

Den seneste uges vigtigste historier

BioShock Infinite: Clash in the Clouds - Anmeldelse

Første downloadudvidelse udkommer i dag, er en traditionel, men underholdende kamparenapakke

Det skrev vi om: Bioshock Infinite

Ken Levine sigter efter stjernerne, men når kun de øvre luftlag

FilmBioshock Infinite - Xbox 360

Video interview med en udvikler samt lidt gameplay video.

Key events

FeatureLav spil til kunst med Prisma

App kan forvandle spil til små kunstværker.

Engang imellem kommer en spiljournalist uforvarende til at kalde et spil kunst. Vi skal ikke her diskutere, om spil kan være kunst. Den tager vi måske en anden gang. Men hvad hvis spil lignede kunst?

BioShock-parodi skaber rav i gaden

Se folks reaktion på den typiske, skraldeglubske spilhovedperson

Du vælter nedad gaden med pulsen bankende i ørerne og et rødt skær i udkanten af dit syn. Gennemhullet som en schweizerost, kroppen fyldt med kugler og på nippet til at dejse død om, hvis du bare så meget som strejfes af en vildfaren candyfloss. Men hvad er det, du skuer ud af din øjenkrog. En skraldespand! Måske man kunne finde et stykke glemt pizza eller en gammel dåsesodavand i den?! Med dine sidste kræfter halser du over og ganske rigtigt, en anden mands skrald er din skat. Du slubrer den kolde pizza i dig, og straks belønnes du med 30 ekstra HP til livskontoen.

Ken Levine forlader Irrational Games

BioShocks skaber søger nye græsgange

Ken Levine, bedre kendt som det kreative geni bag Bioshock-serien, har forladt Irrational Games, firmaet han var med til at stifte for 17 år siden.

Se den nye trailer til BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2

Denne nyhed indeholder spoilers - læs videre på eget ansvar.

Den første trailer til BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2 er dukket op online og afslører at en af de kendte figurer fra Bioshock 1 vender stærkt tilbage.

Skurken Atlas - aka Frank Fontaine - vil spille en stor rolle i DLC'ens andet kapitel, sammen med en, tilsyneladende genopstået, Booker DeWitt.

Læs mere...

BioShocks Elizabeth er blevet voksen

Sådan ser den fiktive skønhed ud i Burial at Sea

Når BioShock Infinite-udvidelsespakkerne Burial at Sea udkommer senere på året og næste år, er det som bekendt med en noget ældre Elizabeth i hovedrollen.

BioShock Infinite: Clash in the Clouds - Anmeldelse

BioShock Infinite: Clash in the Clouds - Anmeldelse

Første downloadudvidelse udkommer i dag, er en traditionel, men underholdende kamparenapakke

Lad os med det samme slå fast; dette er formentlig ikke den historiedrevne BioShock Infinite-udvidelse, du håbede på. De kommer nemlig først senere på året, dette i form af den todelte sidehistorie kaldet Burial at Sea, der omhandler Booker og Elizabeth i BioShocks undervandsdystopi Rapture.

Før vi kan sætte tænderne i disse, dog, har BioShock-skaber Irrational Games en lille overraskelse til os kaldet Clash in the Clouds. Den udkommer i dag, er en kamparena med lidet historiefortælling, og kan således passende agere tidsfordriv til de mere substantielle Burial at Sea-pakker ankommer.

I hovedtræk er Clash in the Clouds altså en kamparena, der præsenterer spilleren for en række spilmekaniske udfordringer. Hvis du som jeg holdt af kampssekvenserne i BioShock Infinite, vil du helt sikkert synes om disse. Hvis ikke, er der ikke meget at komme efter i Clash in the Clouds, undtaget en række spidsfindigt gemte hemmeligheder, der løfter sløret for en række detaljer omkring hovedspillet.

Læs mere...

Du får en ny makker i BioShock Infinite DLC

En animator snakkede over sig på LinkedIn, men det fremgik ikke, hvornår DLC-pakken udkommer

En kommende sending DLC-udvidelser til BioShock Infinite får sandsynligvis en ny sidekick i stedet for Elizabeth, den fremtrædende anden hovedperson i hovedspillet.

Ak ja, at være tilbage i 4. klasse, hvor clipart og Comic Sans var det fedeste. Der fandtes ikke den opgave hvor forsiden ikke skulle pyntes med diverse palmer og mænd i jakkesæt. Og fødselsdagsinvitationerne! Alle de forskellige kager!

De fedeste spiltrailere fra denne generation

FeatureDe fedeste spiltrailere fra denne generation

Hvilken udgivelse havde den mest mindeværdige foromtale?

Brugerne på NeoGaf har fuld gang i en interessant diskussion om, hvilken spiltrailer har været den mest mindeværdige i den forgangne konsolgeneration (PlayStation 3, Xbox 360, Wii).

Da reklamemateriale, når lavet ordentligt, kan være ganske imponerende, vælger vi nu at dele tre af de hyppigst tilbagevende bud med jer. Vi glæder os til at høre dit eget i kommentarfeltet nedenfor.

Fælles for mange af disse trailere er, at de ikke nødvendigvis følger de almindelige klichéer for at lave trailere.

Læs mere...

FeatureGaming-rap af Dan Bull

Assassin's Creed 4 og BioShock Infinite

Der er mange måder at udtrykke sin kærlighed til sit yndlingsspil - men der er ikke mange af dem, der er lige så fede som Dan Bulls rapsange på YouTube.

FeatureBioshock Infinite i Lego

Flyvende by - nu lavet af plastik

Vi oplever af og til at der er folk som er i stand til at bygge nogle helt fantastiske ting i Lego. Vi har tidligere skrevet om vesa Lehtimäki som laver Lego modeller af scener fra Star Wars, om Minecraft Lego og om Faster Than Light som Lego.

Det skrev vi om: Bioshock Infinite

Det skrev vi om: Bioshock Infinite

Ken Levine sigter efter stjernerne, men når kun de øvre luftlag

Her på Eurogamer har vi mange meninger om spil. En fast og vigtig bestanddel af indholdet er vores anmeldelser, hvor vi italesætter og bedømmer aktuelle spiludgivelser. "Det skrev vi om:" er en ugentligt tilbagevendende artikelserie, hvor vi genbringer en særlig anmeldelse fra vores arkiv.

I denne uge skal vi forbi et af forrige års mest omdiskuterede spil, BioShock Infinite. Omdiskuteret, fordi mange faldt på halen over dets ynder, men lige så mange skævede skeptisk til Irrational Games' svanesang. Hvad sagde vi egentlig dengang?

Artiklen blev oprindelig publiceret den 25. marts 2013.

Læs mere...

FeatureBioShock Infinite: Luftkastellet, der blev sprængt

De byggede en gigantisk undervandsby med BioShock 1 og 2, og nu bygger de et flyvende fort. Eurogamer har besøgt Irrational for at høre, hvordan de byggede Columbia

Shawn Robertson er animation director på det nye BioShock Infinite. Eurogamer besøgte ham for at snakke om det nye skydespil, som der er tårnhøje forventninger til. Netop som vi snakkede løst og fast om animationer og andre tekniske ting, fik han en association, som vi fandt meget tankevækkende.

Snedig kampagne for BioShock Infinite

Forudbestil spillet og få gratis spil

2K Games har søsat en snedig reklamekampagne, der skal stimulere forudbestillingerne af det martsaktuelle BioShock Infinite. Vælger du at forudbestille spillet til pc via en digital platform såsom Steam, kan du forvente gratis spil og ekstra virtuelt isenkram. Det kræver dog, noget udspekuleret, at nok folk forudbestiller spillet.

FeatureSandheden om Columbia

2K games laver documentar om Bioshock Infinites Columbia

Med kun 5 uger til udgivelsen af Bioshock Infinite ville det være en grov underdrivelse at sige at vi glæder os. De første spil var geniale på hver deres måde og vi har mindst lige så store forventninger til det næste spil i serien.

Fantastisk ny trailer til BioShock Infinite

Fantastisk ny trailer til BioShock Infinite

"Hvad er Columbia hvis ikke endnu en ark, til en anden tid?"

Der er mindre en 2 måneder til udgivelsen af det længe ventede spil fra Irrational Games - BioShock Infinite.

Det er over to år siden vi først gang hørte noget om spillet, så ventetiden har været lang - og den følgende film får os bestemt ikke til at glæde os mindre til udgivelsen.

I filmen nedenfor ser vi Columbia, den mystiske Elizabeth - tilsyneladende med evnen til at åbne portaler til et andet univers. Man får desuden fornemmelsen af at historien i spillet kommer til at dreje sig meget om ideologi og tro.

Læs mere...

BioShock: Ultimate Rapture Edition er på vej

En god opvarmning inden det snarlige BioShock: Infinite.

Selvom der kun er tre måneder til premieren på det næste selvstændige kapitel i BioShock-serien, BioShock: Infinite, så kan ventetiden stadig være svær. Heldigvis er 2K Games nu parat med et glimrende middel til at slå ventetiden ihjel og varme op til en af årets store spilbegivenheder.

FeatureBioShock Infinite - Smugkig

Eurogamer har helt eksklusivt spillet de første timer af BioShock Infinite - og vi er meget imponerede!

Det er enormt sjældent, at et af årets mest ventede spiludgivelser kan flyve under radaren i knap halvandet år uden at være til stede til én eneste spilmesse eller fremvisning for større spilsites. Men det har BioShock Infinite formået. Det brød frem sidste forår med et brag af en annoncering, hvor Irrational efterlod os måbende og savlende efter at høre mere om den åndelige efterfølger til BioShock - én af vor tids mest indflydelsesrige udgivelser. I mellemtiden har udvikleren mistet mange højt estimerede ansatte og forsinket spillet i to omgange, så det nu udkommer til marts 2013. Holdet har også besluttet sig for at skrotte multiplayerfunktionerne og fokusere helt og holdent på singleplayer.

BioShock Infinite vises frem i ny video

Kommer stadig til februar næste år.

Vi har ikke hørt fra spillet i lang tid, men nu vender BioShock Infinite tilbage med en hæsblæsende trailer og en vished om, at spillet stadig er planlagt til februar næste år. Med dagens video bringer udviklerne fra Irrational Games en form for sikkerhed om spillet, der var totalt fraværende til E3- og GamesCom-spilmesserne henover sommeren.

Eurogamers Gamescom Award 2011: De nominerede

Hvad har været værd at se?

Journalister fra ni forskellige lande i Eurogamer Network har siden i går finkæmmet Gamescom i Köln og fra tid til anden tilfældigt stødt på hinanden for at rådgive om, hvad de ikke må gå glip af, og hvad der måske ikke har været så interessant. I går stak vi hovederne sammen ved Eurogamers stand for at nominere messegulvets 10 bedste spil.

Activision og EA vil købe Take-Two

Grand Theft Call Of Honor Forever?

Der går i øjeblikket rygter om at både Activision og EA Games muligvis planlægger et opkøb af udgiveren Take-Two, som blandt andet er udgiver for Rock Star Games, spilhuset bag Grand Theft Auto, Red Dead Redemption og snart L.A. Noire. Desuden står Take-Two bag 2K Games, hvis udgivelser tæller tunge, core gamer franchises som eksempelvis Civilization, Mafia og Borderlands.

Hvorvidt du anser BioShock Infinite for at være en sand opfølger til BioShock, afhænger højst sandsynligt af din definition af ordet opfølger. Vi har allerede oplevet én numerisk og kronologisk efterfølger i Raptures druknede ruiner, der gav genlyd af undersøisk gys og ikonisk art deco-interiør.