Silent Hill: Downpour

Spotlight

Key events

Silent Hill Downpour-udvikler i problemer

Tjekkiske Vatra Games i økonomisk stormvejr.

Silent Hill Downpour-udvikler Vatra Games har pistolen for panden, i hvert fald hvis man skal tro 2K Czech-medarbejder David Semik, der via en kollega hos netop Vatra har ladet sig fortælle, at moderselskabet Kuju Entertainment overvejer at lukke foretagendet.

Silent Hill: Downpour Anmeldelse

Konamis psykologiske survival-horror-serie Silent Hill befinder sig i en alvorlig identitetskrise. Siden de oprindelige udvikleres opløsning tilbage i 2005 har forskellige opkomlinge på skift fået lov at prøve kræfter med serien, og ser man bort fra den nu tre år gamle Wii-udgivelse Shattered Memories, dog udskældt i visse kredse, har disse været af ganske middelmådig karakter. Nuvel, at løfte Team Silents arv er en tung byrde, men ofte fornemmer man, at forsøgene har været halvhjertede og uden sans for, hvad der gjorde originalerne exceptionelle.

Ej heller hjælper det, at serien huser en af de mest dedikerede fanskarer, branchen kender til, konstant vågende over nye udgivelser og med en nærmest forstyrret kærlighed til originalerne. Det er indrømmet hårde odds, når man kommer udefra og forsøger at drive serien videre med egne idéer bag roret, velvidende at der sidder en skare af højtråbende nostalgikere hver med deres forestilling af Silent Hill-universets konstruktion.

Ikke desto mindre er det, hvad tjekkiske Vatra forsøger med deres aktuelle Silent Hill-udspil, der har fået undertitlen Downpour. Et Silent Hill-spil, der konceptuelt følger Team Silents oprindelige skabelon, men samtidig ihærdigt forsøger at vriste sig fri af dets lænker.

Læs mere...

Designer forlader Silent Hill: Downpour

Gomez ville have mere tid med familien.

Chefdesigneren på Silent Hill: Downpour, Brian Gomez, har forladt spilproduktion. Begrundelsen er ganske enkelt, at han ønsker at tilbringe mere tid sammen med familien.

Silent Hill: Downpour forsinket

Udsigt til regn i andet kvartal af 2012.

Silent Hill: Downpour var oprindeligt sat til at udkomme 4. November i år, men nu ser det ud som om flere online-butikker har listet sig til at ændre lidt på datoerne.

Silent Hill 8 hedder Downpour

Er fuld af vand og skræk.

Det næstkommende spil i Silent Hill serien har fået undertitlen Downpour, og som navnet antyder, vil gameplayet i spillet kredse om den vel nok mest almindelige flydende masse, vi kender: vand.

Silent Hill 8 er officielt

Vatra Games hyret til at give dig nederen.

Silent Hill blev egentlig afsløret ved E3 i foråret, men nu er Konami gået ud med en offentliggørelse af spillet, der udvikles af tjekkiske Vatra Games og udkomer til PS3 samt Xbox 360 "næste år".