Mass Effect: Andromeda

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

BioWare fremviste igår for første gang lidt gameplay fra det kommende Mass Effect Andromeda. Det episke rum rollespil ser ud til, at blive en god blanding af elementer fra de første 3 spil i serien.

Selv om man ikke var fan af afslutningen til Mass Effect 3, så kan man ikke komme uden om, at Mass Effect: Andromeda er et af de mest ventede spil i 2017. Den her trailer hjælper forhåbentligt en smule, med at slukke tørsten efter mere Mass Effect.

Mass Effect Andromeda ser ud til at være på rette vej, til at nå den planlagte udgivelse i Marts 2017, på Playstation 4, Xbox One og PC.

Læs mere...

Mass Effect: Andromeda ikke planlagt til Switch

Men man skal aldrig sige Asari.

Nintendofans havde meget at se til i sidste uge, med annonceringen af Nintendo Switch, Nintendos kommende hybrid af håndholdt og stationær konsol. Især fordi det så ud som om, at maskinen ville blive støttet af alle de store udgivere. Støtten ser dog ikke ud til at være total.

Disse spil bliver lidt bedre på PlayStation 4 Pro

Er de grund nok til at opdatere?

Meningerne er delte om Sonys midt-generations opdatering, PlayStation 4 Pro. Nogen er ganske tilfredse med idéen, andre er næppe så overbeviste om springet. Men den gode nyhed er, at uanset om hvad, så behøver du kun at købe et spil én gang, for at opleve det på både PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro.

Mass Effect remaster kan være på vej

Mass Effect remaster kan være på vej

EA antyder, at en remaster af den originale Mass Effect-trilogi kan være undervejs.

I et Gamescom Interview med Game Informer, fortæller Electronic Arts' executive vice president Patrick Söderlund, at vi meget vel kan se frem til en remaster af den første Mass Effect-trilogi.

EA, der ellers ikke har gjort sig meget i remasters af tidligere spil, kan have skiftet kurs. I hvertfald siger Söderlund:

"Det ærlige svar er, at vi absolut kigger på det. [...] Du kan forvente at vi højst sandsynligt vil følge i hælene på vores venner hos Activision pg andre firmaer, der har gjort dette."

Læs mere...

Så er det endelig tid til det du altid tror bliver vildt sjovt, men som i virkeligheden oftest er forfærdeligt kikset - det er tid til E3-pressekonferencer! I år åbnede Electronic Arts ballet med en klassisk konference. Det var en kedelig og lettere rodet omgang, der manglede fokus, overraskelser og, frem for alt, reelt gameplay.

Rygte: Detaljer for Mass Effect 4 lækket

Online brugerundersøgelse står bag informationerne

På Reddit er detaljer omkring Mass Effect 4 dukket op, efter en bruger beskrev sine oplevelser med en online undersøgelse omkring spillet. Det lyder ret vildt, men brugeren har en god post-historik, og det er heller ikke første gang at EA udgiver følsomme informationer gennem undersøgelser. De gjorde det blandt andet med Dragon Age: Inquisition over to omgange.

Mass Effect 4 får måske multiplayerfunktion

I hvert fald ifølge nyt jobopslag

Det lader til at næste kapitel i Mass Effect serien kommer til at have et online komponent, og selvom der endnu ikke er kommet nogle officielle detaljer omkring hvad det helt specifikt er, vil mit kvalificerede bud være en co-op multiplayerfunktion. Hvis ikke det, så sikkert en form for battle arena.

BioWare begynder snart på et nyt Mass Effect

De første planer og manuskripter er klar til en ny omgang Mass Effect. BioWare vil snart påbegynde arbejdet

Rollespilseksperterne fra BioWare begynder snart arbejdet med et nyt Mass Effect-eventyr. Meddelelsen kom fra udviklerens ledende skikkelser til den netop afholdte PAX East-spilmesse i USA. Her deltog BioWare i en spørgerunde, hvor de blandt meget sparsomme detaljer kunne delagtiggøre, at det bliver 'en helt ny ting'.