Hitman Absolution

Spotlight

FilmDe sejeste antihelte

Disse gutter dræber alt som står mellem dem og deres mål.

Film3 af årets fedeste spil på 5 minutter

Historierne i Hitman, Arkham City og Borderlands på rekordtid.

FilmAgent 47's mindre kendte job som lydmand

Far Cry ferie og Link som lidt af en nar.

FeatureCheckpoint: Niels Jørgensen, IO Interactive

Vi har taget en snak med direktøren for den danske spilbranches flagskib, IO Interactive. Direktøren er ivrig jæger og gamer...

Key events

Ny Hitman fundet til filmatisering

Paul Walker fra Fast & Furious må af med lokkerne

En ny filmatisering af den danske Hitman-serie er på vej med Fast & The Furious-stjernen Paul Walker i hovedrollen som Agent 47.

FilmDe sejeste antihelte

Disse gutter dræber alt som står mellem dem og deres mål.

Det kan godt blive lidt kedeligt at være en standard helt. Man skal altid gøre det som er moralsk rigtigt, man må aldrig gå på kompromis og det ender tit med at gøre tingene sværere for en selv. Hvor tit har man ikke lige tænkt at Batman ville have det meget nemmere hvis han nu bare dræbte sine fjender? Slå dem ihjel, så har de ingen chance for at vende tilbage.

Film3 af årets fedeste spil på 5 minutter

Historierne i Hitman, Arkham City og Borderlands på rekordtid.

Som vi nævnte i en tidligere artikel, kan det være svært at få tid til computerspil i den travle juletid. Derfor har vi samlet nogle videoer, der kan give dig historien i nogle af årets bedste spil. Så kan du få handlingen, uden at skulle spille igennem dem.

FilmAgent 47's mindre kendte job som lydmand

Far Cry ferie og Link som lidt af en nar.

YouTube brugeren Freddiew laver nogle imponerende film. Der er styr på kameravinklerne og effekterne - og så er han tydeligvis en stor fan af computerspil, da de er temaet i mange af hans film. Vi har fundet 3 af hans film, som helt bestemt er værd at se igennem. Den første af disse film handler om Agent 47 fra den fantastiske serie af Hitman spil.

Hitman HD Trilogy spottet på Amazon

Men Square-Enix holder munden lukket.

Mens du kværner løs med det nye Hitman: Absolution, arbejder Square-Enix sandsynligvis på en ny HD-boks med nogle af de tidligere Hitman-spil samlet i én samlet og restaureret udgivelse.

Julegaver: Mandige spil til farmand

Vi giver tre bud på spil, som kunne være noget for dit fædrende ophav

Rumvæsner, forskning, militær, vanvittige våben og teknologier, verdensomspændende strategi. Hvilken mand ville ikke allerede være oppe at køre? Hvis det ikke er nok, så kan vi tilføje, at det nye XCOM er et af de bedste turbaserede strategispil, der nogensinde er lavet. Man kan sidde i ro og mag og tænke over den næste handling, men adrenalinen kommer til at pumpe voldsomt, hver eneste gang, du afslutter din tur. XCOM lader dig nemlig aldrig komme sovende til sejren.

Hitman del af bizar reklamekampagne

Hvad har behårede ben med en skaldet lejemorder at gøre?

Det danskudviklede computerspil, Hitman: Absolution, har i løbet af i dag været del af en stærkt kritiseret reklamekampagne på Facebook.

Hitman: Absolution - Anmeldelse

Hitman: Absolution - Anmeldelse

Ventetiden er forbi.

Tillad mig at starte med en opsang, for det føler jeg efterhånden der er behov for. Jeg modtog Hitman: Absolution en smule forsinket, hvilket betød at jeg havde mulighed for at læse en række anmeldelser af denne store titel, før jeg selv sad med den mellem hænderne. Og selvom spillet i det store hele, har høstet roser stort set hele vejen rundt, er der alligevel et begreb jeg efterhånden er virkeligt træt af at høre om: ”Open world”.

Open world er det nye sort indenfor spilindustrien, på samme måde som ”sandbox” var det for et par år siden, og AI var det i begyndelsen af det nye årtusinde, og det er en utopi der efterhånden fremkalder sure opstød hver gang jeg læser om det. NEJ, Hitman: Absolution er ikke en ”open world”, ligesom Assasins Creed, Borderlands, Dishonored eller Call of Duty (ja grin bare, men Google det, og læs hvorfor folk har brugt termen om den mest lineære spilserie på markedet) heller ikke er det. Der findes ingen ”open world”, fordi ethvert spil - naturligvis - vil være begrænset af de muligheder som programmørerne, grafikerne, manuskriptforfatterne og spildesignerne har tilføjet til det.

Sandbox er derfor et langt bedre begreb at benytte om både førnævnte titler og Hitman: Absolution, og er man til en ægte psykopatisk-følelseskold-snigmorder-en-af-slagsen, så læs videre - for Hitman er tilbage, bedre end nogensinde før.

Læs mere...

Det næste Hitman bliver 'friskt'

Square-Enix vil prøve nye ting af, når IOI afleverer stafetten.

Det næste Hitman-kapitel efter Absolution rykker serien op ved roden og byder på 'et friskt perspektiv' på seriens univers og Hr. 47 som hovedperson.

FilmHitman: Absolution - Video

Damen i videoen siger, at de fleste ikke kan fylde hans sko. Med hvad?, spørger vi.

Damen i videoen siger, at de fleste ikke kan fylde hans sko. Med hvad?, spørger vi.

IO ændrer Hitmans Latex-nonne-level efter kritik

Den massive kritik af 'The Saints'-traileren giver ændringer i Hitman: Absolution.

Efter den massive kritik der har været af Hitman: Absolutions latex-nonne-trailer, har IO nu været inde og ændre indholdet i den bane i spillet, hvor man møder de æggende PVC-klædte lejemordere.

Hitman: Absolution får endnu vildere deluxe-udgave

Her er indholdet af super-luksusudgaven.

Hvis du ikke har nok i den 'almindelige' luksusudgave, Hitman: Absolution Professional Edition, så har Square Enix netop præsenteret løsningen på dine problemer på deres officielle blog. Nemlig 'Deluxe Professional Collectors Edition'-udgaven af det kommende Hitman-spil.

FeatureHitman har været væk for længe

Interview med Luke Valentine, producer på Hitman: Absolution

Luke Valentine er producer på Hitman: Absolution, og dermed ansvarlig for den overordnede produktion af det næste kapitel i Hitman-sagaen. Derudover er han også den anden af de ledende folk på Hitman-projektet, som vi snakkede med i forbindelse med vores preview af Agent 47s seneste eventyr.

Hitman-trilogi på vej til PS3

Som en lille forret en måned før Absolution.

Mens vi venter på det femte afsnit i Hitman-serien, Absolution, som efter planen er på gaden den 20. november, bliver det tilsyneladende snart muligt at fordrive ventetiden med tidligere afsnit fra serien i en ny pakkeløsning.

Så er den nye Hitman-trailer her!

Så er den nye Hitman-trailer her!

8 latex-nonner mod 1 Hitman - en unfair kamp.

Opdatering kl 14:55: Vi har nu fået en lokal kopi af filmen i arkivet. Se den nederst i denne nyhed. /Red.

- - - - -

Så er den nye Hitman-trailer lækket. Tilsyneladende er det selveste Xbox.com, der er kommet til at smide den nye Hitman-trailer ud for tidligt.

Læs mere...

Hitman Absolution udkommer d. 20 november.

Det bliver en rød november, før det bliver en hvid jul.

I forbindelse med den 'officielle' afsløring af spin-off minispillet Hitman: Sniper Challenge, som vi allerede kunne fortælle om for et par dage siden, da nyheden blev lækket, har IO Interactive nu også afsløret den endelige udgivelse for det næste egentlige kapitel i Hitman-sagaen: Absolution.

Hitman: Sniper Challenge afsløret

IO forærer ny Hitman-spinoff væk, hvis du forudbestiller Absolution.

En reklame i det kommende eksemplar af Game Informer afslører nu, at IO har skabt en lille spinoff-titiel, der skal følge storebror Hitman: Absolution, når det rammer butikkerne senere i år.

Ny Hitman-titel registreret

Square Enix sikrer sig rettighederne til 'Hitman: Profession'.

Her op til jul har Square Enix nu sikret sig rettighederne til navnet Hitman: Profession, hvilket mere end antyder at der er nye Hitman-produktioner på vej.

Hitman Absolution får hardcore mode

Er du den ultimative dødssniger?

De mere hardcore fans af Hitman-serien har siden offentliggørelsen af de første levende billeder fra det femte spil i serien, Hitman: Absolution, udvist en mere eller mindre velfunderet nørd-skepsis om spillet går hen og bliver en overfladisk, actionfokuseret mainstream-leflen for masserne.

Kunsten at lure stille i skyggerne, gå sagte og vente i kulissen på et snigmord er blevet utroligt populær de seneste par år. Siden Hitman: Blood Money fra 2006 har Arkham Asylum givet stealth genren tyngde og en håndfuld nye ideer. I mellemtiden gjorde Splinter Cell: Conviction sidste år Sam Fisher til en primitiv, snerrende actionhelt.

Hitman Absolution er officielt

Bygger på ny motor, går nye veje.

Det femte spil i Hitman-serien er her til morgen blevet officielt bekræftet af Square Enix, der ejer danske IO Interactive, skaberen af den populære lejemorderserie.

Hitman 5 kommer

Se første billede.

Den danske spiludvikler IO Interactive er på vej med Hitman 5. Det bekræftes idag af IO, som siger at de ar klar til at vise spillet frem ved E3 i juni.

Hitman 5 i 2011?

"IO i fuld gang".

Danske IO Interactive er med største sandsynlighed igang med produktionen af Hitman 5, som efter flere kilders udsagn meget muligt udkommer i anden halvdel af 2011.