Dragon Age: Inquisition

Key events

Spil Dragon Age: Inquisition gratis

Multiplayer inkluderet

Det er ikke så tit man i disse dage hører om demoer til spil, men det sker stadig at man er heldig. Nu er muligheden kommet til Dragon Age: Inquisition, hvor du kvit og frit kan spille hele spillet, men ikke uden en hage.

Dragon Age: Inquisition får kæmpe patch

Dragon Age: Inquisition får kæmpe patch

Så stor at der kommer beta til den

Den femte opdatering til Dragon Age: Inquisition bliver også den hidtil største, og er så stor at BioWare har lagt planer for en betatest spillets community, før de officielt udgiver patchen.

'Vi vil gerne åbne op for vores fremtidige Patch 5 til en udvalgt gruppe PC-gamers, via registrering i et lukket, udvikler-lignende miljø,' skrev BioWare. 'Dette gør det ikke alene muligt for os hurtigt at identificere og reagere på fremtidige problemer, men giver også vores udviklere en fantastisk ny måde for direkte samarbejde med vores spillere.'

Selvom de ikke har udgivet al information omkring patchen, så ved i vi i hvert fald at der kommer et sted kaldet 'The Black Emporium', som I måske genkender fra Dragon Age 2. Her kan der købes artefakter, våben og tilbehør, og man kan også ændre sin stemme og udseende ved hjælp af genstanden 'Mirror of Transformation'.

Læs mere...

Dragon Age: Inquisitions døde drager i tal

Hvornår mon de bliver udryddet?

Vi har før skrevet om størrelsen på Dragon Age: Inquisition, og hvordan Dragon Age: Keep er blevet brugt til at udregne mængden af teoretiske variationer af spillet (hint: du når aldrig gennem alle varianter selv med milliarder af liv).

Skummel hemmelighed fundet i Dragon Age: Inquisition

Omvendt lydklip får det til at løbe koldt ned ad ryggen

Advarsel: Elementer af hovedhistorien bliver spoleret i nyheden nedenfor. Derfor anbefales det, at du har gennemført spillet, før du læser videre. Har du ingen interesse i Dragon Age, eller er du ligeglad med dets hovedhistorie, så klø på.

Årets Spil 2014

Vinderen finder vi i en fjern dragealder

2014 var et middelmådigt spilår. Eller det er i hvert fald, hvad mange vil have os til at tro.

Kæmpe Dragon Age: Inquisition-patch klar i dag

Kæmpe Dragon Age: Inquisition-patch klar i dag

Når drager døjer med skønhedspletter

Selvom vi på ingen måder taler Assassin's Creed: Unity-niveau, har Dragon Age: Inquisition ikke kunne undse sig svævende vagter, drager der falder gennem jorden, samt andre utiltænkte spidsfindigheder.

Heldigvis har BioWare været "hard-at-work" siden lanceringen i forrige uge i et forsøg på at fikse de mange problemer, der især har plaget pc-versionen.

I dag ruller de således den første store patch ud, dette på tværs af alle platforme, undtaget Xbox One, der må vente lidt endnu.

Læs mere...

Detaljerytterne: Dragon Age Inquisition

To (sure) mænd, en mikrofon og en masse dragesnak

Velkommen til Detaljerytterne, en ny ugentligt tilbagevendende klumme på eurogamer, hvor to af redaktionens garvede folk, Johannes og Mark, går i flæsket på en række af nutidens store udgivelser.

Dragon Age: Inquisition - Anmeldelse

Dragon Age: Inquisition - Anmeldelse

Sådan træner du din drage

BioWare har haft sit for med at tøjle fanbasen i kølvandet på den seneste Dragon Age-udgivelse tilbage i 2011. Ja, der var næsten ingen grænser for, hvor vrede folk blev, da det stod klart, at Dragon Age II forsøgte at udvide repertoiret og den potentielle kundebase ved at strømline en række kernekomponenter. Noget, de dedikerede og højtråbende fans mildest talt ikke bryder sig om.

Nu er det ikke fordi, det oprindelige Dragon Age var et spilmekanisk mesterværk uden fejl og mangler, men det repræsenterede noget, mange havde savnet. Et gedigent, veludført rollespil af den hedengangne Black Isle-skole, og det var mere, end mange nogensinde havde turde håbe på at se igen. Så da Dragon Age II kom og fjernede eksempelvis det turbaserede kampsystem til fordel for en hæsblæsende hack-and-slash-variant i realtid, var der selvsagt ballade.

Og sådan kan vi blive ved de to spil i mellem. For selvom kritikken af Dragon Age II hurtigt nærmede sig det hykleriske, stod det klart, at fanbasen krævede en tilbagevenden til seriens dyder. Det ses tydeligt i Dragon Age: Inquisition, også selvom vi må konstatere, at BioWare fortsat har den brede publikumspalette for øje.

Læs mere...

30 minutter lang Dragon Age Inquisition gameplay video lækket

En 30 minutter lang Dragon Age Inquisition gameplay video er røget ud på internettet.

Denne off-screen video blev taget ved DigiExpo i Finland og blevet uploadet på YouTube tidligere på måneden. Så får vi se hvor længe den forbliver oppe.

I denne video, der viser spiller som det ser ud før alpha-testing, kan man se samtale og kampsystemet i BioWare's fantasy rollespil. Det ligner den demo, der blev vist til pressen i August 2013, som Eurogamer også skrev om på den tid. Hvis det er, så er gameplay videoen optaget fra en ganske avanceret PC og spillet med en Xbox controller.

Læs mere...

Det originale Dragon Age: Origins lod spillere vælge mellem adskille racer da man begyndte sit eventyr, mens dens efterfølger, Dragon Age 2, tvang spillere til at spille et menneske som hed Hawke. Sammen med det tredje spil i serien, Dragon Age: Inquisition, får man igen muligheden for at vælge hvilken race man vil spil

E3 2013: Dragon Age 3 udskudt til 2014

Drager, ild, metal, konsoller, pc

Vi vidste, det ville være der, og det var det. Dragon Age 3: Inquisition debuterede ved aftenens EA E3-pressekonference i billed- og videoform, og det så fremragende ud.

EA arbejder på Virtual Reality til Frostbite 2 spil

"Der er adskillige spil under udvikling som kunne være super fede med Oculus Rift"

EA er i gang med at undersøge muligheden for at få Frostbite 2 - spilmotoren bag spil som Battlefield 4 og Dragon Age 3 - til at virke med Virtual Reality headsettet Oculus Rift.

BioWare dæmper forventningerne til next-gen-grafik

Launchtitlerne får næppe bedre grafik end X360 og PS3

Rollespilseksperterne fra BioWare beder kommende ejere af Playstation 4 og Xbox 720 om at dæmpe deres forventningerne til next-gen-konsollernes grafik. For selvom de nye maskiner får langt mere RAM og bedre grafikkort, så er der én ubeskrevet facet, der kan forhindre de nye komponenter i at blive udnyttet til fulde: stigende omkostninger forbundet med at lave nye grafikmotorer fra bunden.

Dragon Age-forfatter flygter fra onde fanboys

Sure, anonyme gamere kan drive en forfatter til depression.

Der sker noget med gamere, når de bliver anonyme og går på internettet for at præge udviklingen af et stort spilfirmas titler. Og nogle gange kan ondskaben og kravene til udviklerne blive så store, at det kan tvinge selv professionelle spiludviklere i knæ. En af BioWares førende forfattere bag bl.a. Dragon Age-spillene, David Gaider, har nu meldt sig ud af spillets community, da medlemmerne skrev modbydelige beskeder og indlæg til og om ham.

Kommer Dragon Age III kun til next-gen-konsollerne?

En medarbejder snakker over sig på de sociale medier.

Man skal passe på med at skrive for meget på de sociale medier. Ikke nok med, at chefen kan læse om hvad man lavede i kopirummet med diverse marmelader til julefrokosten, så kan det også let blive afsløret hvilke computerspil, der er på vej til hvilke konsoller.

Det har taget lang tid at udvikle Dragon Age 3

BioWare tør ikke lave en ny fuser som Dragon Age 2.

Der var ikke udelt begejstring for Dragon Age 2, da spillet udkom. Bl.a. gav Eurogamer.dk spillet 6/10 med en del kritikpunkter og ønsker, der bundede i svigtende kvalitet i forhold til det første Dragon Age.

Half Life 3 og Dragon Age 3 kommer IKKE på GamesCom

Arrangøren forklarer at det "var en fejl" at de var opført som nye udgivelser.

Tidligere i dag løb rygterne som en steppebrand, og mangt en Valve-fan fik en lille tåre i øjenkrogen, da rygterne gik om, at Half Life 3 ville være en af afsløringerne ved denne uges GamesCom-konference i Köln.

Dragon Age 3 skal ligne Skyrim mere

BioWare vil lade sig "inspirere udefra" med direkte hentydninger til Skyrim.

Selvom det næste Dragon Age primært skal videreføre de oprindelige spils idéer og format, så vil BioWare lade sig inspirere af tidens store rollespil for forbedringer.

Dragon Age III eksisterer

Red verden fra sig selv.

Penny Arcade Expo løb af stabelen i USA i weekenden og her holdt fremtrædende ikoner fra BioWare en paneldiskussion, hvor snakken blandt andet faldt på det endnu ikke officiel bekræftede Dragon Age III.