WRC

Spotlight

Key events

27th October 2010

WRC

9th October 2010

WRC - Launch trailer

29th September 2010

WRC - Group B Cars trailer

25th August 2010

WRC - Trailer

22nd June 2010

WRC - Trailer

Ubisoft går til motorsporten

Nye licenser hentet hjem til folden.

Når den næste generation af Superbike- og World Rally Championship-spil sendes på markedet, vil det ikke længere være Midway's logo, der kommer til at pryde forsiderne.

WRC

WRC

Sidste generation.

Der har sikkert været godt med penge til udviklingen af Black Beans WRC fra det officielle forbund FIA World Rally Championship. Men det er nu ikke noget man mærker. Fra første færd leverer spillet gnidret grafik så uskarp, at hovedpinen er total, allerede inden foden når speederen.

Det er okay, at et spil er grimt men direkte at køre i så bizar sub-HD, at ens øjne hele tiden forsøger at kompensere for en afstand, der ikke er der andet end via en konstant blur-effekt, er super utjekket. WRC kan afvikles i 1080p HD men det er ikke det samme som at spillet ser godt ud, tværtimod. Og så er det sådan set lige meget, om der er ægte refleksioner fra træer og buske i bilernes lakering, når de består af todimensionelle sprites af den yderst klodsede type.

Enten er WRC blevet udviklet på almindelige TV-apparater, eller også har samtlige 50+ involverede udviklere hos italienske Milestone været kollektivt stive og skæve, mens de smed denne her kasse skrammel ned i en anden, lidt for stor, kasse – nutidens HD-konsoller og store, hysteriske pc'er med DirectX 10+ og nok processorkraft til at sende en familie til Månen, vel at mærke. Og så får man dét her stykke stenalder. Den eneste, der skal have ros, er ham der har sat samtlige officielle logoer og klistermærker på de mange biler. For de ligner jo. De "er" bare ikke. Den urealistiske plastikfornemmelse er overhængende.

Læs mere...

World Rally Championship demo klar

Ude nu til PC og X360. PS3 om få dage.

Black Bean har efterhånden frigivet demoversionen af WRC (World Rally Championship) til to af tre platforme: Xbox 360 fik demoen i sidste uge, mens pc-folket fra og med i dag kan hente og prøve demoen af rallyspillets genopstandenlse fra et fastbundet Playstation-regi, bygget op omkring den officielle licens, som denne gang kommer både PS3 såvel some Xbox 360 og pc til gode.

WRC

Billeder fra demoen på Xbox 360 og PC.

Billeder fra demoen på Xbox 360 og PC.

WRC

Første skud fra Black Beans HD-rallyspil.

Første skud fra Black Beans HD-rallyspil.