World of Warcraft: Mists of Pandaria

Spotlight

Mød den kvindelige danske streamer Amánia

Det er ikke lutter lagkage at være en pige på Twitch

FilmThat's the World of Warcraft That You Play

Kultvideoen fra 2006 får længe ventet opdatering

Dansker forsøger en Iron Man i World of WarCraft

Opdatering: Det er lykkes Torben at nå level 90, stort tillykke herfra

FilmWorld Of Warcraft - Video

En 8 års føs-dags video. Tillykke din store MMO'er.

Key events

Duncan Jones' Warcraft-film har fået hug i Europa og kan meget vel også vise sig at være et flop i USA, når den har premiere i morgen. Men i Kina ser filmen ud til at have succes, hvor den nu er større end Star Wars: The Force Awakens. Måske Kina alene kan være nok til at give den en efterfølger.

Eurogamer Direkte #17 - World of Warcraft

Følg Anna og Annes rejse til level 100!

Vi beklager at sidste uges stream var aflyst, men vi vil ikke snyde jer, og derfor streamer vi både tirsdag og onsdag i denne uge, begge dage klokken 18.00!

Eurogamer Direkte #16 - World of Warcraft

Anna og Anne fortsætter rejsen til level 100.

Mød Eurogamer Direkte, vores ugentligt tilbagevendende live-program, hvor vi spiller aktuelle multiplayer-spil med/mod hinanden og jer læsere. Hver uge samler vi et hold, ført an af vores garvede streamer Anne Christina, og hopper online på Twitch. Her vover vi pelsen i tidens onlinespil, og vi tager gerne imod udfordringer. Som udgangspunkt regner vi med at skifte spil ca. en gang om måneden, men det kommer også meget an på, hvad I gerne vil se os spille.

Sådan ser WarCraft-filmen ud

Første billeder er af en hæslig ork

Den længe ventede WarCraft-film er godt undervejs, i hvert fald hvis man skal tro instruktør Duncan Jones (Moon, Source Code).

Loyale WoW-spillere får statue

Lidt skal man vel få for ti års uafbrudt abonnement

World of Warcraft har været ude længe, og selvom spillet ikke kunne fange mig i længere end en uge, så er jeg klar over at en stor mængde folk elsker og har elsket serien i årevis.

Blizzard triumferer over botproducent

Færre automatiserede plattenslagere i World of WarCraft

World of WarCraft-skaber Blizzard Entertainment kan trække sig sejrrigt ud af et langt juridisk slagsmål med botproducenten Ceiling Fan Software, der af retten i California, USA, er fundet skyldig i ulovlig ageren og dermed pålagt at kompensere Blizzard for godt og vel 38 millioner kroner.

Se Blizzards trailer til WoW version 5.4

Se Blizzards trailer til WoW version 5.4

Garrosh Hellscream slipper ondskaben løs i verden

World of Warcraft patch 5.4 kommer snart, og i den anledning har Blizzard udgivet en fed trailer.

Med titlen Siege of Orgrimmar, ser vi i filmen Warchief for Horde, Garrosh Hellscream, som er mere end bare en smule gal, og vil starte en ny Horde med de uhyggelige kræfter han har sluppet løs i verden

I opdateringen kommer er et tredelt raid med 14 bosser, som de mægtigste spillere kan bekæmpe. Den sværeste kamp er mod selveste Hellscream. Desuden kommer der en fleksible raid-mode, som ændrer sværhedsgraden alt efter hvor mange spillere man er.

Læs mere...

Blizzard vil konsolidere WarCraft-servere

Connected Realms-funktion klar efter ny patch

World of WarCraft-producent Blizzard Entertainment har planer om at konsolidere en lang række servere, som de forbereder udrulningen af Connected Realms efter den næstkommende patch.

World of Warcraft taber igen abonnenter

Falder til laveste niveau i seks år

Antallet af World of WarCraft-abonnenter er faldet til 7,7 millioner, det bekræfter Activision Blizzard på en dag, hvor de ellers købte sig fri af mediegiganten Vivendi.

World of WarCraft bliver til en børnebog

Godnatlæsning med grønhudede væsner

Står det til World of WarCraft-skaber Blizzard, skal børn allerede fra en tidlig alder stifte bekendtskab med deres populære masseonlinespil, der huser flere end 8 mio. spillere verden over.

WarCraft-spillere hungrer efter gamle dage

Nostalgi og fællesskab trækker i kernebrugerne

World of Warcraft. Blizzards populære masseonlinespil har været på nær alles læber de seneste otte år, og selvom det i en årrække nu har været i tilbagegang, er der fortsat millioner af eventyrere, der endnu spiller den fjerde udvidelse, Mists of Pandaria.

Organisation vil bruge gamere til krisehjælp

World of Warcraft-spillere kunne udnyttes til at lave kort over katastroferamte områder

En af grundene til, at folk af og til ser ned på gamere, er at folk mener vi spilder vores tid i online-verdener. Man sidder foran sin computer i flere timer om dagen, og det eneste man har at vise for det, er at man er blevet level 30 i League of Legends.

World of Warcraft mister 1,3 mio. abonnenter

13% af den samlede brugerskare forsvandt det forgangne kvartal

World of Warcraft mistede rundt regnet 1,3 millioner abonnenter i årets første kvartal, afslører seneste regnskabsopgørelse fra ActivisionBlizzard. Det svarer til et tab på godt 13% af den samlede brugerskare.

Dansker forsøger en Iron Man i World of WarCraft

Opdatering: Det er lykkes Torben at nå level 90, stort tillykke herfra

Opdatering: Det er lykkes Torben at få hans karakter Jernmand i level 90. Han skal have stort tillykke herfra. Det er en bedrift der ikke er mange der kan prale af. We salute you.

Activision-chef blev forgyldt i 2012

Spilbranchen har nu en af de bedst betalte chefer i hele USA

Den øverste chef for Activision-Blizzard, Bobby Kotick, blev sidste år belønnet meget rundhåndet for sin ledelse og daglige drift af spiludgiveren bag Call of Duty og World of Warcraft.

Blizzard laver kortspil til iOS, pc og Mac

HearthStone: Heroes of Warcraft er et nyt, online kortspil, der skal køre sideløbende med Blizzards øvrige produktserier

Blizzard arbejder på en ny produktserie, der skal køre sideløbende med Diablo, StarCraft og World of Warcraft. Med titlen HearthStone: Heroes of Warcraft er der tale om et free-to-play kortspil, hvor du i stil med Magic: The Gathering skal handle med spillekort og bruge dem til at besejre modstanderne. Det vil primært foregå online.

Blizzard: Vi kom på afveje med Cataclysm

WoW-holdet beklager en stor del af Cataclysm-udvidelsen

Blizzard fortryder en del af de valg, de tog med World of Warcraft-universet i tiden omkring og efter udgivelsen af Cataclysm. Holdet bevægede sig væk fra MMO-spillets oprindelige kampsystem og oplevede, at brugerne følte sig trådt på i et fravær af ordentligt samarbejde med udviklerne.

Raimi: Dårlig ledelse ødelagde WoW-filmen

Blizzard kunne ikke håndtere produktionen af World of Warcraft-filmen, mener Sai Raimi

Filminstruktøren Sam Raimi oplevede det ikke som en dans på roser, da han arbejdede sammen med Blizzard om at udvikle og instruere en filmatisering af World of Warcraft. Tværtimod anklager han i et nyt interview Blizzard for at sjuske med projektet og for ikke at dele samme ambitionsniveau som ham. Det fik det resultat, at Raimi forlod projektet og overdrog det til den nye instruktør, Duncan Jones.

World of Warcraft bløder atter medlemmer

400.000 tabte siden pandaernes fremstorm

World of Warcraft fik fornyet vand på møllen, da udvidelsespakken Mists of Pandaria udkom. Faktisk vendte op mod én mio. medlemmer tilbage til verdenen efter midlertidige ophold i konkurrerende spil som The Old Republic og EVE Online.

Prøv World of Warcraft gratis

Som alle gode ting her i livet, er første gang gratis.

Som alle gode ting her i livet, er første gang gratis. Ligeså med alle MMO'ernes bedstefar, World of Warcraft. Få smagt på herlighederne i den nye udvidelse, Mists of Pandaria, helt gratis. Måske er det i denne juleferie at du bliver WOW-spiller?

Hackere skaber massakre i World of Warcraft

Tusinde spillere omkom i nat, da hackere gik amok.

World of Warcraft blev i nat ramt af et omfattende hack, der gav overmenneskelige evner til en bestemt gruppe mennesker. De kvitterede ved at gå amok i Azeroths mange byer, dræbe både virkelige og virtuelle spillere og samtidig smadre sig uforholdsmæssigt let igennem End Time-banen, der ellers er forbeholdt ret hardcore spillere med høje færdigheder.

Amerikansk politiker smædes for at spille WoW

"The Lich King - Eller Kaos!"

En amerikansk kandidat til senatspladsen fra Maine, Colleen Lachowicz, får nu kritik fra sine republikanske modstandere for at spille World of Warcraft. Repræsentanter fra modstandernes lejr har søsat en hjemmeside, Colleen's World, der udelukkende har til hensigt at udstille citater fra Lachowicz' WoW-sessioner som et udtryk for, at hun ikke er værdig til at sidde i det amerikanske senat.

World of Warcraft: Mists of Pandaria: Anmeldelse

World of Warcraft: Mists of Pandaria: Anmeldelse

En ny udvidelsespakke til World of Warcraft skal samle de vestlige og asiatiske spillere. Lykkes det, og er den bedre end Cataclysm?

Da vi så spillet for første gang, virkede det faktisk som en joke.

Vi var vant til at se kampen mellem Alliance og Horde som et blodigt og nådesløst opgør i udvidelsespakkerne Wrath of the Lich King og Cataclysm, men nu skulle vi pludselig spille som en ny race bestående af bløde, søde og nuttede pandaer. Pandaren, den nye pandarace med sine meget menneskelige træk, virkede nærmest som en tegneserieagtig fortolkning af WoW-universet.

Men vi tog fejl.

Læs mere...

WoW: Mists of Pandaria har ikke så meget damp som Cataclysm

Salget ligger underdrejet efter den første uge.

Pandatemaet i den nye udvidelsespakke til World of Warcraft, Mists of Pandaria, har ikke samme gennemslagskraft som det totale opbrud, der kendetegnede udvidelsen Cataclysm. Blizzard har udsendt friske tal for salget af Mists of Pandaria, og de lyder på 2,7 mio. solgte eksemplarer i løbet af den første uge.

FIFA 13 stormer ind på salgslisterne

En mio. kopier i England alene i første uge.

Der er som altid godt gang i salget af det årlige fodboldspil fra EA, FIFA 13. De første salsgtal er ankommet fra England, og de fortæller om én mio. solgte eksemplarer alene i den første uge på markedet. Det svarer med andre ord til, at 1,5% af Storbritannien ejer spillet.

Blizzard: Activision ejer os ikke

World of Warcraft bliver ikke blandet sammen med Call of Duty.

På trods af at være blevet købt af Activision og indgå i et fælles firmanavn med udgiveren, har 'Call of Duty'-giganten ikke noget at skulle have sagt i forhold til udformningen af Blizzards spil.

Vi forærer beta-nøgler til WoW: Mists of Pandaria væk

Vi forærer beta-nøgler til WoW: Mists of Pandaria væk

Vil du være panda før alle andre? - UPDATE

UPDATE: De første beta-nøgler er nu udsendt. Log ind med din profil her på sitet, og tjek din indbakke, hvis du er en af de heldige

Kan du heller ikke vente med at skulle trække i pandaskindet til d. 25 september? Så har Eurogamer.dk skaffet en håndfuld af de eftertragtede beta-nøgler, som kan sikre dig tidlig adgang til indholdet i den kommende udvidelse til World og Warcraft - Mists of Pandaria.

Hvad skal du gøre for at få en nøgle siger du? Du kan faktisk få fat i en beta-nøgle på flere forskellige måder.

Læs mere...

Beta-nøgler til WoW: Mists of Pandaria

Beta-nøgler til WoW: Mists of Pandaria

Som vi lovede i onsdags, er her de sidste beta-nøgler til Blizzards nye udvidelse.

Så der det med at være hurtig. Her er de sidste 10 beta-nøgler i denne omgang, i vilkårlig rækkefølge. Først til mølle, og alt det der.

Du smutter bare ind på din Battle.net-konto (eller opretter en, hvis du ikke allerede har en sådan), og så prøver du dig frem med koderne nedenfor under menupunktet "Add a Game Key". Fungere nøglen ikke, er den allerede brugt.

8461477419658178947170976

Læs mere...

Danmarkskort gemt i Mists of Pandaria-logo

Jylland, Fyn og Sjælland fundet i grafikken for den nye WoW-udvidelse

OK - det her er godt nok en af de mere sære ting, vi har kunnet rapportere om. Men det ser grangiveligt ud som om, at det er et kort over Danmark der gemmer sig i det officielle logo for den kommende World of Warcraft-udvidelse 'Mists of Pandaria'.

World of WarCraft bløder abonnenter

Brugerskare falder til 9 millioner forud for Mists of Pandaria-lancering.

Den globale skare af World of WarCraft-abonnenter er reduceret til 9,1 millioner, det fortæller Blizzard Entertainment under fremlæggelsen af deres seneste kvartalsregnskab.

Mists of Pandaria udkommer 25. september

Standardudgave til 35 Euro, Digital Deluxe-udgave til 50 Euro.

Septembertid er pandatid! I hvert fald, hvis man spørger Blizzard, der netop har annonceret at den nye udvidelse til World of Warcraft, 'Mists of Pandaria', er på gaden d. 25 september i år.

World of Warcraft kortlagt i stil med Google Maps

I World of MapCraft kan man zoome sig ind og ud af stort set hele Azeroth.

Den britiske programmør Cal Henderson, som har været med til at starte Tiny Speck-studiet, har været inde og pille i filerne på World of Warcraft, og det er lykkes ham at hente teksturer til at kreere, hvad han har døbt World of MapCraft. På den måde kan det enorme spilunivers nu opleves og udforskes på samme måde som i Google Maps.

Næste expansion efter WOW: Pandaria er allerede på tegnebordet

Næste expansion efter WOW: Pandaria er allerede på tegnebordet

Er blot første af flere planlagte udvidelser.

Selvom Mists of Pandaria, den næstkommende udvidelse til World of Warcraft, endnu ikke er udkommet eller i det hele taget har fået et kryds i kalenderen, bekræfter Blizzard nu, at de allerede er i færd med at arbejde hen imod næste udvidelse til spillet.

Paul Sams, Blizzards COO, bekræfter overfor branchemagasinet CVG, at udviklingen af ​​den næste udvidelse er i gang, og han sagde også, at Blizzard allerede har planer om flere efterfølgende udvidelser.

Læs preview af WOW: Mists of Pandaria

Læs mere...

Første beta invitationer til WOW: Pandaria er sendt ud

Første beta invitationer til WOW: Pandaria er sendt ud

Blizzard giver gratis Diablo III og advarer om falske emails.

Ifølge Blizzard er den første bølge af invitationer til betatesten af World of Warcraft: Mists of Pandaria nu sendt ud.

De inviterede vil i starten fortrinsvis blive udgjort af spillere med årsabonnement (Annual Pass, som lige nu inkluderer en gratis kopi af Diablo III), men også pressefolk, fansites samt venner og familie af ansatte hos Store B.

Uderligere tæller forskellige faktorer i forhold til om man bliver inviteret eller ej, såsom hvor længe din WoW-konto allerede har været aktiv, eller hvornår du aktiverede din konto med et årsabonnement.

Læs mere...

World of Warcraft: Mists of Pandaria Preview II

Til Blizzards ære skal det siges, at de ikke har forsøgt at udgå at imødekomme de løftede øjenbryn fra spillerne, da det til BlizzCon 2011 blev annonceret, at Pandaren - en pandalignende race, der blev introduceret som en aprilsnar - skulle være omdrejningspunktet i World of Warcrafts fjerde udvidelsespakke. At en fredelig, uskyldig race, der i ro og fred spiser bambus på den afsidesliggende ø Isle of Pandaria, skulle være en nødvendig brik i den lovede tilbagevenden til krig mellem Alliance og Horde har chokeret mange.

I sidste uge fik vi et tidligt kig på den kommende ekspansion:

Det kunstneriske udtryk i Pandaria er forudsigeligt nok inspireret fra Østens arkitektur med rismarker og pagoder dekoreret med dyb rød og fine ornamenter. Det nordisk inspirerede Northrend var tidligere højdepunktet på Blizzards kunstneriske formåen, men det er nu blevet overgået af kræfterne lagt i denne nye ekspansion. Der strækker sig en stor mur gennem en zone, Great Wall of Pandaria, der er steder beboet af sværdsvingende stenkæmper og klokker og blomstrende træer pynter pagoder og øde steder af landet. Der er et meget større fokus på detaljer i forhold til hvad, der tidligere har kendetegnet WoWs stil.

Læs mere...

BlizzCon 2012 aflyst

Nerd Rage Alert!

Blizzards egen spilmesse, BlizzCon, er i år blevet aflyst. Det fortæller Blizzard via en pressemeddelelse.

World of Warcraft: Mists of Pandaria Preview

World of Warcraft: Mists of Pandaria Preview

Er pandaer svaret på World of Warcrafts kvaler?

World of Warcraft kæmper bestemt ikke for at overleve. Blizzards onlineverden bevæger sig snart ind i sit syvende leveår med samme totale dominans over genren som dengang spillet gjorde sin landgang.

Men for hvert år, der går, stiger presset - sidst fra store rivaler som Star Wars: The Old Republic, en horde af free-to-play-titler og adskillige communities af andre populære onlinespil, fx League of Legends, Mincraft og diverse andre, hvor millioner af spillere lægger vejen forbi dagligt.

Blizzard har gjort sit for at holde det biologiske ur stangen. De har konstant lavet om på mekanikken og historiefortællingen, mens en aldrende motor har forsøgt at fremvise smukt og livligt artwork for sit publikum. Efter at WOW nåede sit kreative klimaks med udvidelsespakke nummer to, Wrath of the Lich King, oparbejdede de styrken til at genskabe hele universet med sidste års Cataclysm. Et gigantisk stykke arbejde, der fremstår som en unik bedrift indenfor videospil.

Læs mere...

World of Warcraft i tilbagegang

1,7 mio. færre end sidst.

Blizzards konstante fremgang for World of Warcraft er ved at sakke i bakgear. Siden oktober 2010, hvor spillet var på sit hidtil højeste antal månedlige abonnenter, har 1,7 millioner mennesker sagt farvel til tjenesten. Det aktuelle tal fra Blizzard lyder på 10,3 millioner medlemmer, målt den 30. september 2011.

Diablo III gratis med WOW

Blizzard belønner trofaste betalere.

Blizzard har ved dette års Blizzcon-messe i USA lanceret en række tiltag, der skal forsøge at holde liv i det stadigt dalende World of WarCraft-medlemstal.

WOW: Mists of Pandaria offentliggjort

Fjerde udvidelse til Blizzards MMO.

Det er måske lidt svært at forstå, at World of Warcraft blev lanceret for snart otte år siden. Og at du muligvis har brugt mere tid i Azeroth og omegn, end med din familie og rigtige venner. Men hey, det er dit liv, og man bestemmer jo selv.