The Witcher 2: Assassins of Kings

Spotlight

FilmThe Witcher 2 Enhanced Edition - Xbox 360 gameplay

Alt godt kommer til den der venter...

FilmThe Witcher 2 trailer hæver standarden

Effektfuld CGI optakt til udgivelsen på Xbox 360 i april.

The Witcher 2

Blandt ludere og lommetyve.

Key events

Gavmilde Witcher udviklere gør lidt ekstra

Fan belønnet for taknemmelighed

Det er sjovt og underholdende at game, det tror jeg godt, vi kan blive enige om. Afhængigt af hvem man er, så kan det bruges som et eller flere slags hjælpemidler, hvilket er tilfældet for gameren Nick, der lider af Hortons hovedpine.

GOG påbegynder årligt sommerudsalg

Gamle (og nye) spil for en slik

Den populære distributionstjeneste GOG, der specialiserer sig i gamle pc-spil, men også sælgere dem af nyere dato, har påbegyndt deres årligt tilbagevendende sommerudsalg.

Top 5 - akavede sexscener i computerspil

Overskriften siger det hele. En samling scener fra dybet af hobbyen.

Computerspil forsøger med stærkt vekslende held at gengive erotik eller sex. Selvom vi samlet set på redaktionen har en uovertruffen encyklopædisk viden om de gange man har forsøgt sig med at afbilde kødets lyst i spil, er det ikke lykkedes at komme på en eneste, der kunne siges at være særlig spændende eller interessant.

The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition Anmeldelse

The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition Anmeldelse

Troldmandens lærling er blevet voksen.

The Witcher 2: Assassins of Kings er et voksent spil. Men hvad gør et spil voksent? Er det nøgne kvinder, sex, bandeord og afhuggede hoveder? Det har Witcher 2, men at antage, at det er derfor, spillet er voksent, er en fejl. Ja, Kratos, du er vred og forsmået, men voksen, nej. Det voksne findes derimod i forholdet mellem spiller og spil.

The Witcher 2 ser aldrig ned på dig, tørrer aldrig dine øjne, når det gør ondt eller serverer tingene på et sølvfad, hvis du ikke kan finde vej, hvilket vi ellers er vant til i 9 ud af 10 såkaldte "voksne" spiltitler i dag. The Witcher 2 får andre moderne rollespil, som f.eks. Dragon Age 2 eller Fable 3 til at virke som trafiklære i børnehaveklassen. Rød mand, slå orken, grøn mand, kast din iskrystal, ja sådan, dygtig!

I The Witcher 2 bliver du mødt med et voksent plot om kongemord, magt, rænkespil, sexede troldkvinder, enfoldige monstre og forarmede riddere. Det her er en fantasyverden i Game of Thrones kvalitet, og enhver, der kender til den roman/tv-serie, ved, hvad der så er i vente af godter for et modent publikum, som har tålmodigheden endsige evnerne til at favne sådan en rig og detaljeret fantasy verden, der meget sjældent tyer til fortærskede klicheer eller hviler på laurbærene.

Læs mere...

Ny spilverden på vej fra CD Projekt

Mere multiplatform efter The Witcher 2.

Den tyske udvikler CD Projekt, som senest stod bag rollespillet The Witcher 2, er gået i gang med produktionen af to mindre spil, som begge laves til flere paltforme end pc, der ellers histoprisk set har været deres eksklusivplatform.

Witcher 2.0 går i luften

Mega-patch finjusterer og tilføjer.

Den tidligere på året annoncerede mega-patch til The Witcher 2 er langt om længe gået i luften.

The Witcher er en trilogi

Geralt for gennemskueligt.

Tyskerne bag fansiden the-witcher.de interviewede i løbet af Gamescom i sidste uge Jan Bartkowicz, chefdesigner på action-rollespillene The Witcher og The Witcher 2, og fik hans bekræftelse på, at spilserien nu officielt er en trilogi med et tredje spil i vente.

The Witcher 2

The Witcher 2

Blandt ludere og lommetyve.

Man skuffes ikke. Allerede i åbningscenen i The Witcher 2 panorerer kameraet med kælen langsommelighed over en smuk nøgen kvindekrop, der smyger sig søvnigt i silkelagener.

Som i forgængeren er denne nummer to i Witcher-serien forfriskende bramfri både grafisk, med masser af nøgen hud, og i dialogerne, der er liberalt krydret med bandeord og skarpe meninger.

Den nøgne kvindekrop følges op af omkring en tyve-tredive minutters lang serie cutscener, der på ret langtrukken facon prøver at fortælle en meget kompleks historie, med mange bisætninger, om konger og forræderi. Og så bliver man kastet ud i en serie 'tutorial'-kampe, der på 'normal' sværhedsgrad er brutalt svære. Der er ingen gratis frokoster, og slet ikke i Witcher.

Læs mere...

The Witcher 2 systemkrav

16GB fri på HDen - komplet liste indenfor.

Systemkravene til det kommende pc-RPG The Witcher 2: Assassins of Kings er blevet afdækket.