Watch Dogs 2 Nyheder

Fortæller Watch Dogs 2 om nyt sci-fi spil fra Ubisoft?

Teaser gemt i Watch Dogs 2 kan være for nyt sci-fi spil.

Ubisoft er ikke bange for at referere til dem selv i deres spil. Både Watch Dogs og Assassin's Creed-serien har refereret enten direkte eller indirekte til Ubisofts gøren og færden. Og det er også tilfældet med Watch Dogs 2, der har en Ubisoft-bygning, man som spiller kan hacke som del af en side-mission.

Watch Dogs 2 - Welcome to DedSec Trailer

Watch Dogs 2 - Welcome to DedSec Trailer

Ubisoft viser dig hvad du kan fordrive tiden med i det næste Watch_Dogs spil.

November måned er snart her, hvilket betyder at der ikke er lang tid til at Watch_Dogs 2 udkommer. Ubisoft har akkurat smidt en ny trailer til spillet på nettet. Marcus Holloway er en ung smart hacker, han er del af en kendt hacker gruppe som kalder sig selv DedSec.

På den engelske afdeling af Eurogamer, har de prøvet kræfter med en tidlig udgave af spillet. Efter 2 timer med spillets singleplayer del, har de oplevet en del sjove og underholdende ting. Du kan se en video her, med 7 komiske situationer fra spillet.

Watch_Dogs 2 udkommer den 15. November på Playstation 4, Xbox One og PC.

Læs mere...

Disse spil bliver lidt bedre på PlayStation 4 Pro

Er de grund nok til at opdatere?

Meningerne er delte om Sonys midt-generations opdatering, PlayStation 4 Pro. Nogen er ganske tilfredse med idéen, andre er næppe så overbeviste om springet. Men den gode nyhed er, at uanset om hvad, så behøver du kun at købe et spil én gang, for at opleve det på både PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro.

Nyt om Marcus og DedSec fra Watch Dogs 2

Folkene bag spillet fortæller mere om hovedpersonen, hans team og deres kamp mod uretfærdighed

Mens vi spændte går og venter på udgivelsen af Watch Dogs 2 i slutningen af året, så vil Ubisoft i mellemtiden fodre os med nye detaljer om spillet i deres Remote Acces-serie på YouTube.