Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 er et underholdende sandkassespil, der ikke helt kan slippe sin fortid som ultra-seriøs kritiker af teknologiens skyggeside.

Key events

18th November 2016

Watch Dogs 2 - Anmeldelse

26th October 2016

Watch Dogs 2 preview

Watch Dogs 2 - Anmeldelse

AnbefaletWatch Dogs 2 - Anmeldelse

Hipster-hackerne overtager Californien!

Vigtig info: Watch Dogs 2 blev lanceret med en massiv bug på PS4, der har gjort det umuligt at teste spillets dynamiske multiplayersystem. Vi opdaterer anmeldelsen, når vi har haft tid til, at dykke ned i denne funktion.

Watch Dogs 2 prøver at være alt hvad forgængeren hverken ønskede eller formåede at være. Hvor det originale Watch Dogs var enormt seriøst og forsøgte at fortælle en gribende historie om hvordan teknologi kan have fatale konsekvenser, er Watch Dogs 2 som at se et afsnit af Mr. Robot på syre. Hvor det originale Watch Dogs bød på kedelige, traditionelle sandkasse-missioner, er Watch Dogs 2 spækket med sjove detaljer, sære missioner og ren og skær morskab. På mange måder minder Watch Dogs 2 om Saints Row 2, det bedste udspil i Volitions fjollede serie, men spillet formåede også at få mig til, at tænke på både Sleeping Dogs og San Andreas - to af de absolut bedste sandkasse-spil gennem tiden.

Men hvor Watch Dogs 2 i momenter kan være fantastisk, kan spillet også føles kikset, ufokuseret og stilforvirret. Watch Dogs 2 er, når det er bedst, et sjovt og velfungerende stealth-baseret actionspil, men når det er værst, er Watch Dogs 2 indbegrebet af et trivielt sandkassespil, hvor især den tomme verden og en række frustrerende gameplay-elementer forstyrrer.

Læs mere...

Fortæller Watch Dogs 2 om nyt sci-fi spil fra Ubisoft?

Teaser gemt i Watch Dogs 2 kan være for nyt sci-fi spil.

Ubisoft er ikke bange for at referere til dem selv i deres spil. Både Watch Dogs og Assassin's Creed-serien har refereret enten direkte eller indirekte til Ubisofts gøren og færden. Og det er også tilfældet med Watch Dogs 2, der har en Ubisoft-bygning, man som spiller kan hacke som del af en side-mission.

Watch Dogs 2 preview

FeatureWatch Dogs 2 preview

Velkommen til hackernes verden. Øh, igen.

Original tekst: Niklas Alicki Oversættelse: Asmus Neergaard

Den første Watch Dogs var ikke helt, hvad mange havde håbet på. Efter en uforlignelig trailer på E3 2012,

blev det bagefter bekræftet, at dette var en af de første spil, der ville udkomme på hvad der dengang blev

Læs mere...

Watch Dogs 2 - Welcome to DedSec Trailer

Watch Dogs 2 - Welcome to DedSec Trailer

Ubisoft viser dig hvad du kan fordrive tiden med i det næste Watch_Dogs spil.

November måned er snart her, hvilket betyder at der ikke er lang tid til at Watch_Dogs 2 udkommer. Ubisoft har akkurat smidt en ny trailer til spillet på nettet. Marcus Holloway er en ung smart hacker, han er del af en kendt hacker gruppe som kalder sig selv DedSec.

På den engelske afdeling af Eurogamer, har de prøvet kræfter med en tidlig udgave af spillet. Efter 2 timer med spillets singleplayer del, har de oplevet en del sjove og underholdende ting. Du kan se en video her, med 7 komiske situationer fra spillet.

Watch_Dogs 2 udkommer den 15. November på Playstation 4, Xbox One og PC.

Læs mere...

Disse spil bliver lidt bedre på PlayStation 4 Pro

Er de grund nok til at opdatere?

Meningerne er delte om Sonys midt-generations opdatering, PlayStation 4 Pro. Nogen er ganske tilfredse med idéen, andre er næppe så overbeviste om springet. Men den gode nyhed er, at uanset om hvad, så behøver du kun at købe et spil én gang, for at opleve det på både PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro.

Nyt om Marcus og DedSec fra Watch Dogs 2

Folkene bag spillet fortæller mere om hovedpersonen, hans team og deres kamp mod uretfærdighed

Mens vi spændte går og venter på udgivelsen af Watch Dogs 2 i slutningen af året, så vil Ubisoft i mellemtiden fodre os med nye detaljer om spillet i deres Remote Acces-serie på YouTube.