Warhammer 40,000: Space Marine

Spotlight

Key events

Total War og Warhammer mødes i ny aftale

Creative Assembly har nu rettighederne til Warhammer, og de har tænkt sig at bruge dem.

Normalt elsker de krige, som foregår i Middelalderen, Japan og Romerriget. Men snart skal strategieksperterne fra The Creative Assembly lære at elske og dyrke fantasy-genren. Det sker som resultat af en spændende ny aftale, hvor holdet i samarbejde med SEGA har skaffet sig licensen til Warhammer-universet. Den har de tænkt sig at bruge til talrige nye spil.

Space Marine co-op DLC får dato

'Exterminatus' klar til fronttjeneste d. 25 okt.

THQ fortæller nu, at den lovede udvidelse af Space Marine, der skulle tillade co-op spil, er på vej til PC, Xbox og PS3 den 25. oktober. Den var ellers lovet til starten af oktober, men der har åbenbart været gremlins i maskineriet hos Relic.

Warhammer 40,000: Space Marine

Warhammer.

For lidt over 10 år siden var Warhammer synonym med at have en nørdet hobby, hvor man i kælderum eller lignende steder med store overflader lod orker og elvere støde sammen i massive slag, symboliseret af en masse små, fintmalede metalfigurer og en hulens masse terningerul. Det med de fintmalede figurer gjaldt dog ikke for undertegnede, der til sidste måtte indse, at den del af spillet, der krævede tålmodighed, teknik og sans for detaljer, ikke var lige så fængende som den, der involverede mønstringen af en større hærstyrke.

Warhammer-universet spænder ret bredt, og omfatter både et omfattende fantasy-verden med troldmænd, dæmoner og riddere i skinnende rustninger, samt en dystopisk fremtidudgave af samme verden under navnet Warhammer 40.000. Her findes dværge, elvere og orker stadig, men er her udstyret med højteknologiske våben, der kan smelte sig igennem flere tommer stål. Det klassiske sværd er erstattet med et kædedrevet et af slagsen, og bue og pil er lagt til side til fordel for noget tungere og mere tidssvarende.

Læs mere...

Gratis Space Marine co-op til alle

Spil side om side med tre blodsbrødre online.

Kooperativt spil vil blive tilføjet Warhammer 40,000: Space Marine gratis i begyndelsen af ​​oktober. Det fortæller udvikleren Relic, der inden længe er klar med den endelig udgivelse af Warhammer 40K-actionspillet efter en utroligt populær demo-periode.

Space Marine demo ude nu

På pc og X360 i dag, PS3 i morgen.

Som lovet har THQ i dag frigivet en demo af Relics action-orgie Warhammer 40,000: Space Marine på Xbox Live og til pc via Games for Windows Live.

Space Marine får co-op multiplayer

Ryg mod ryg, sammen om Orkerne!

THQ har bekræftet, at Warhammer 40,000: Space Marine tilføjes muligheden for co-op multiplayer via en DLC-pakke relativt kort efter udgivelsen af spillet på pc, PS3 og Xbox 360.

WH40K Space Marine dato og syskrav

Relic endelig klar med hårde data.

Space Marine, Relics længe ventede actionspil i Warhammer 40,000-universet, er blevet skubbet en smule fra august til september, men nu er en endelig ugedag endelig krydset af for udgivelsen af årets måske mest blodige spil - sådan er det bare, når hovedpersonen har en motorsav installeret på sin rumpistol.

Mere Warhammer 40K på vej fra THQ

Lang aftale med Games Workshop i hus.

Udgiveren THQ har underskrevet en ny flereårig forlængelse på deres eksklusive Warhammer 40,000 licenseringsaftale med Games Workshop, der ejer rettighederne.

THQ: ingen grund til nye konsoller

"Fremtiden ligger i oplevelsen."

THQ, firmaet bag spil som Warhammer 40K: Dawn of War og Saints Row, ser ikke behovet for kraftigere spilkonsoller og vil hellere fokusere på innovative måder at påvirke spillet på samt gennem dybere historier.

WH40K Space Marine igen forsinket

THQ spiller Pong med kalenderen.

THQ, der skal udgive Relics action-hyldest til de skulderpudebærende, über-mandige Space Marines fra Warhammer 40,000, er nu igen på færde med ændringer i den forventede udgivelsesdato.

Det er ikke let at være Space Marine. Men når man ser bort fra bloddryppende, galakseomfattende krig, og at det er væsentligt mere tidskrævende at skulle skrive datoer i år 40.000, så er det noget temmelig heftigt kluns, de render rundt i.

WH40K Space Marine også til PC

Plus: Udgivelsesdatoen rykket frem.

Udgiveren THQ og udvikleren Relic har i dag offentliggjort at sidstnævntes kommende action-rollespil i Warhammer 40,000-regi foruden HD-konsol også er på vej til pc-platformen.

Nyt om Space Marine

Og lidt om Saints Row 3 og Darksiders 2.

THQ's over-banan Brian Farrell har afsløret, at Saints Row 3, Darksiders 2 og Warhammer 40.000: Space Marine alle vil blive udgivet i finansåret 2012.

Skitse fra Warhammer 40K Online

Nedstyrtet Gobbo-fly lokker med nyt snart.

Warhammer er om sig for tiden. Warhammer Online hærger, Blood Bowl hærger, Dawn of War 2 hærger, Warhammer 40K Space Marine er på vej. Og alle er de skabt af forskellige udviklere, i samarbejde med Games Workshop.