Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

Spotlight

FilmGhost Recon: Future Soldier - Action trailer

Eksempler på samarbejdet i en tætknyttet enhed af elitesoldater.

FilmGhost Recon: Future Soldier - Co-op Campaign trailer

Spil historiedelen sammen med en makker.

Key events

Ghost Recon: Future Soldier datosat med pc specs

Imorgens fodsoldater på vej til pc, PS3 og X360.

Ubisoft har sent i dag afsløret den internationale udgivelsesdato for Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier, en shooter med et overhængende fokus på realistisk og taktisk, holdfokuseret gameplay frem for adrenalingrådkvalt Commando-rytteri.

Ghost Recon: Future Soldier Preview

Ghost Recon: Future Soldier Preview

Ubisofts taktiske shooter finder tilbage på sporet.

Ghost Recon: Future Soldier er ikke helt, hvad det plejede at være. Da det først kom frem i lyset, havde Ubisofts taktiske shooter spilserie udviklet sig til noget, der lå langt fra de gamle spil og var i stedet blevet til en stærkt actionfokuseret 3rd-person shooter med en soldat, der med Ubisofts egne ord er "en F-16 med ben". Det var blevet til Gears of Recon, og det viste sig at være en upopulær drejning for en spilserie, der var kendt for at kræve taktisk snilde.

"Vi var lige blevet færdige med Ghost Recon Advanced Warfighter 2, hvilket bare var en ny iteration af det første Ghost Recon Advanced Warfighter spil", siger creative director Jean-Marc Geffroy om Future Soldiers første forsøg. "Holdet ville gerne forny spillet - de ville gerne forblive tro mod de ældre spil, men samtidig ville de gerne forny. Og nogen gange, når man har det sådan, så kommer man måske til at gå for langt i en af retningerne."

Kan du huske det ekstreme exoskelet, klasse-systemet og player tethering, som snakken gik om, da spillet først blev afsløret? Glem det - alt sammen - den nye version af Future Soldier er milevidt fra det, der blev vist i starten af 2010.

Læs mere...

Ghost Recon: Future Soldier alligevel til pc

Mere Clancy til FPS-platform #1 før R6 Patriots.

I forbindelse med gårsdagens afsløring af endnu en forsinkelse af Ghost Recon: Future Soldier frem til maj måned, bekræftede Ubisoft også nærmest ninja-stille, at spillet nu alligevel også kommer til pc.

Ghost Recon: Future Soldier forsinket

Ubisoft undskylder pr. video.

Der er efterhånden nærmest gået IC4 i næste kapitel af Ubisofts Ghost Recon-serie. Således er den seneste udgave af den taktiske Tom Clancy-FPS ved navn Ghost Recon: Future Soldier, blevet udsat endnu en gang, så den officielle udgivelse i Europa nu først bliver den 25. maj. Det fortæller Ubisoft i dag i en pressemeddelelse.

Ghost Recon: Future Soldier forsinkes

Ubi: Julen bliver for presset.

Ubisoft tør tilsyneladende ikke sende Ghost Recon: Future Soldier til fronten og kæmpe mod julesæsonens største blockbustertitler. I stedet er spillet netop blevet forsinket til første kvartal af 2011, hvor der ikke er nær så meget konkurrence som fra Halo: Reach og Call of Duty: Black Ops.

To nye Clancy-spil på vej

Rainbow Six: Vegas 3? H.A.W.X.2?

Ubisoft er åbenbart i gang med to ny spil brandet med forfatteren Tom Clancys fine navn. Det altså foruden Splinter Cell: Conviction, som netop er udkommet, og Ghost Recon: Future Soldier, som lander i efteråret.

Automatisk beta-adgang til Ghost Recon

Automatisk beta-adgang til Ghost Recon

Splinter Cell: Conviction er nøglen.

Når betatesten af Ghost Recon: Future Soldier sætter i gang i løbet af sommeren, vil ejere af Splinter Cell: Conviction på Xbox 360 kunne få direkte adgang til betaen gennem nyhedsstrømmen i sidstnævnte spils startmenu.

Det er altså ikke nødvendigt at gemme på, eller søge om, en beta-kode, når dagen oprinder.

Ghost Recon: Future Soldier blev offentliggkort i starten af februar og skal efter Ubisofts planer udkommer i årets sidste kvartal til PC og HD-konsol.

Læs mere...

Future Soldier også til Wii, DS og PSP

Ubisoft slår det helt store brød op.

Yves Guillemot, Ubisofts øverste instans, har for kort tid siden bekræftet at Ghost Recon: Future Soldier, som blev afdækket tidligere i dag, foruden PC, PS3 og Xbox 360 også vil udkomme til Wii, Nintendo DS og PSP.

Ghost Recon: Future Soldier bekræftet*

Multiplayer beta til sommer. *Opdateret

Opdatering: Spillet er nu bekræftet til udgivelse på Xbox 360, PS3 samt PC. Udgivelsen af konsolversionerne vil ligge samme dag, formentlig før PC-versionen.