Titanfall 2 Nyheder

Titanfall 2 flopper i første uge

Knust mellem to titaner.

Titanfall 2 udkom i fredags, og har indtil videre ikke sæt salgslisterne i brand. I England har spillet end ikke matchet salgstallene for sin forgænger, der udkom i 2014, fortæller tjenesten Track-Chart, der følger salgstal.

Titanfall 2 Single Player Trailer

Titanfall 2 Single Player Trailer

Respawn giver dig et indblik i historien om Titanen og soldaten.

Efteråret er fuld af FPS spil, Battlefield 1 og Call of Duty: Infinite Warfare (og Modern Warfare Remastered) er blot nogle af de spil som bliver sendt på markedet snart. Vi må dog ikke glemme at Titanfall 2 også udkommer, den 28. Oktober er datoen for dette spil.

Det første Titanfall spil udkom kun på Xbox konsoller og PC, desuden var det et Online spil uden nogen form for singleplayer del. Alt dette ændrer 2'eren på, det udkommer også på Playstation 4 og der vil være en singleplayer del. Indtil videre har Respawn ikke sagt meget om denne del af spillet, men det er nu slut. Her kan du se en trailer til singleplayer delen.

I spillet følger vi historien igennem øjnene på Jack Cooper, en ung soldat som gerne vil være pilot i en Titan. BT-7274 er navnet på den unikke Titan, som Jack slipper at prøve kræfter med. Ifølge udviklerne har de fundet inspiration i film som Terminator og Black Stallion, disse film har de brugt til at udforske forholdet mellem mand og maskine. Det bliver spændende at se, om Titanfall 2 har en chance for at imponere spillere det her efterår.

Læs mere...

Spil kort med Titanfall

Er det hér at EAs robotter vil være i deres es?

Den seneste mode for spil er åbenbart at have et ledsagende kortspil. Spørg blot The Witcher/The Elder Scrolls/Runescape/Warcraft/Plant vs. Zombies. Og Titanfall, robotskydespillet fra EA og Respawn Entertainment, vil også have en bid af kagen.

Titanfall 2 beta kommer ikke til PC

Titanfall 2 beta kommer ikke til PC

Kun konsolspillere får fornøjelsen af multiplayerbetaen til Titanfall 2.

Titanfall 2 får snart en multiplayerbeta. Den kommer dog kun til PlayStation 4 og Xbox One, mens PC-spillere må se langt efter samme oplevelse.

Ifølge Vince Zampella, der er grundlægger og chef for Titanfall 2s udvikler, Respawn Entertainment, behøvede betaen faktisk kun at være på en enkelt platform. Dette er fordi at spillet kører servere per platform. Men at Respawn alligevel har to platforme til deres beta, er blot for at have ekstra data.

PCen bliver forbigået på grund af platformens mange hardwarekonfigurationer, og for optimering af "min spec" maskiner.

Læs mere...

Så er det endelig tid til det du altid tror bliver vildt sjovt, men som i virkeligheden oftest er forfærdeligt kikset - det er tid til E3-pressekonferencer! I år åbnede Electronic Arts ballet med en klassisk konference. Det var en kedelig og lettere rodet omgang, der manglede fokus, overraskelser og, frem for alt, reelt gameplay.