Tera

Spotlight

FilmTERA lanceringstrailer spiller på alle tangenter

True. Action. Combat. Kører på Unreal Engine 3.

FilmTera - Hype trailer

Pas på MMO-Fo. Han smadrer budskabet ind med sine bare næver.

FilmTera - Beta Teaser

En åben invitation til verdens MMO-spillere. Skal du med?

Key events

29th March 2012

Tera - Hype trailer

17th February 2012

TERA Preview

13th January 2012

Tera - Beta Teaser

29th October 2010

Tera - Halloween trailer

20th July 2010

Tera - Trailer

TERA Preview

TERA Preview

Koreanernes WOW-killer.

Asiatiske MMO-spil har i en årrække forsøgt at gøre indtog på det vestlige marked, med blandet succes. Lineage og Aion formåede begge at runde 1,000,000 spillere på tværs af USA og Europa, men det var ikke nok til at kunne true de store vestlige konkurrenter, ledt af Blizzards World of WarCraft. Nu er det også meget forlangt, at man skal feje al konkurrence af banen, specielt i en tid, hvor MMO-spillene kommer og går i flæng. Det er svært at få fodfæste i markedet, der kredser sig omkring få, men store udgivelser.

Det afholder dog ikke de asiatiske producenter fra igen og igen at forsøge at vinde vesterlændingene over. Seneste skud på stammen hedder The Exiled Realm of Arborea, i daglig tale kaldet TERA. Spillet har i knap et år sat sit aftryk på især det koreanske MMO-marked, hvor det har ligget lunt i svinget. Faktisk så lunt, at MMO-mastodonten NC Soft sidste år valgte at sagsøge TERA-producenten Bluehole Studio for bl.a. industrispionage og for at stjæle teknologi fra netop NC Softs egne spil. Det er indtil videre endt i en række forlig, med den udgang at spillet kører videre, men med dele af indtægten gående til NC Soft.

TERA virker dog til at være kommet for at blive. Med snarlig lancering i USA, og en planlagt europæisk i maj måned, er Bluehole optimistiske. Der er tale om en traditionel abonnementsmodel, hvilket betyder, at spillet ser sig fri fra mikro-transaktioner, som ellers vinder stadig større indpas på markedet. Man regner altså med at gå i direkte konkurrence med de største på markedet.

Læs mere...