Tekken Tag Tournament 2

Spotlight

Tekken Tag Tournament 2 - Anmeldelse

Teambuilding for viderekomne

FilmTekken Tag Tournament 2 - Trailer

Nu skal der slås på tæven.

FilmTekken Tag Tournament 2 - Trailer

Kun en japansk speaker kan fortælle så ivrigt om et spil.

FilmTekken Tag Tournament 2 - E3 2012 trailer

Gi' mig fem, og så kører vi igen. Heihachi hvor det går.

Key events

Eurogamers guide til fightingspil

Sådan får du det sorte bælte i digital kampsport

For de uindviede kan fightingspil virke som et lukket land af endeløse kombinationer, der skal læres udenad. Men for dem, der vælger at investere den nødvendige tid og energi, findes der ikke meget mere intense oplevelser i computerspillenes verden. Der er stort set aldrig to kampe, der er ens, og alt kan ske. Utrolige comebacks, vanvittige kombinationer og neglebidende kampe lige til stregen er mere normen end undtagelsen, når man spiller på et højere plan, og der findes ingen bedre demonstration af dette end det mest berømte øjeblik i genrens historie, som fandt sted i Las Vegas ved Evolution Championship Series (EVO) i 2004:

Tekken ændret efter klager fra muslimer

Tekken Tag Tournament 2 skal ændres, da der var islamiske citater på gulvet i en bane.

Japanske Namco-Bandai laver nu ændringer i kampspillet Tekken Tag Tournament 2, da en bane, der foregår i Saudi-Arabien, havde arabiske citater på gulvet. To af spillets fans, Dengo og iSymbiox, klagede via Twitter til Tekken-producer Katsuhiro Harada og fik øjeblikkeligt et svar tilbage.

Tekken Tag Tournament 2 - Anmeldelse

Tekken Tag Tournament 2 - Anmeldelse

Teambuilding for viderekomne

2012 er et utroligt år for fans af fightingspil. Mortal Kombat fik et succesfuldt reboot, fans kunne endelig se, om Street Fighter eller Tekken var bedst i Street Fighter x Tekken. Dyrkere af Persona-serien fik endelig lov til at slås på liv og død i Persona 4 Arena, og med den ultimative udgave af Virtua Fighter 5, med undertitlen Final Showdown, viste Sega endnu en gang, hvem der er kongen af tekniske fightere. Og det er kun toppen af isbjerget. Jeg tror aldrig, at der har været så meget frit valg på alle hylder i genren, og det er efterhånden meget svært at vælge, hvor man skal få udløb for sin combo-fetich.

Her i september bliver det endnu vildere, når Namco Bandais monstersatsning Tekken Tag Tournament 2 skal tage kampen op mod Tecmo Koeis længe ventede næste kapitel i deres barmfagre fightingserie, Dead or Alive 5. Harada-san og drengene fra Tekken-teamet får det første slag ind med deres fortsættelse til det første rigtige tag-fightingspil nogensinde, og alle modstanderne må ryste godt og grundigt i bukserne. Der er nemlig lagt an til et comeback af episke dimensioner med det nyeste kapitel i The King of Iron Fist Tournament.

Lad mig dog slå én ting fast med syvtommersøm, før vi kommer for godt i gang. Hvis du nostalgisk husker kampe i Tekken 3 tilbage i ungdomsskolen dengang man stadig bedømte konsoller efter antallet af bits, og gerne vil teste dine lettere rustne evner online, så forbered dig på en seriøs omgang lammetæv. Tekken har udviklet sig siden, og tag-gameplayet tilføjer en helt ny dimension af udfordringer til det, der allerede var et af de sværeste spil at mestre, både i denne genre og i forhold til computerspil generelt. Hvad der for udenforstående måske ligner meget små, gradvise opdateringer fra efterfølger til efterfølger, har faktisk resulteret i et spil, der nu er enormt komplekst. Det vil ikke være tydeligt, hvis man bare hygger sig med ligesindede venner og trykker lidt tilfældigt på knapperne, men online vil du møde tosser som undertegnede, der har studeret strategier og comboer i de sidste 10 år. Og selv jeg møder ofte galninge, der spiller på et meget højere niveau, på trods af, at jeg har på den meget forkerte side af 15.000 onlinekampe logget i Tekken 6. Lad det være en advarsel, men også en udfordring. Der er ikke meget, der kommer op på siden af endelig at få en hardcore modstander ned med nakken i Tekken, for du skal arbejde for sagen hele vejen.

Læs mere...

Revolution eller mere af alting?

Læs vores første indtryk af Tekken Tag Tournament 2

Det er et af de største år for fightingspil nogensinde, og i dag udkommer et af de allermest ventede af slagsen i Danmark, nemlig Tekken Tag Tournament 2. Hos Eurogamer Danmark har vi valgt at vente med vores endelig bedømmelse af spillet, indtil det rent faktisk er udgivet i Europa, så vi kan danne os et reelt indtryk af, hvordan spillet fungerer online. I mellemtiden kan du her læse vores førstehåndsindtryk af Namco Bandais nyeste satsning.

Badetøjs-bonanza på vej til Tekken Tag Tournament 2

Forudbestilte eksemplarer får 150 sæt badetøj med i hatten.

Det plejer jo ellers at være Dead or Alive-serien der brillierer i bøllebank og kindheste, med kvinder det mere ser ud som om, de er på vej til casting til Paradise Hotel. Men nu lader det til at også Namco Bandai og Tekken, har fået øjnene op for markedsføringsmulighederne i letpåklædte badenymfer, der tæsker hinanden til lirekassekvinder.

Tekken Tag Tournament 2 offenliggjort

Første film og billeder indenfor.

På det nyligt overståede Tokyo Game Show offentliggjorde Namco Bandai, at der arbejdes på en efterfølger til Tekken Tag Tournament, der oprindeligt var lanceringstitel til PlayStation 2.