Mario Maker

Super Mario Maker er et strømlinet og elegant værktøj til at designe sine egne Mario-baner, men det er ikke for alle.

Super Mario Maker på 3DS uden 3D

DS-versionen af Super Mario Maker bliver uden maskinens 3D-funktion.

En af sidste års spændende titler på Wii U var Super Mario Maker, hvor man kunne få lov at go Miyamoto i bedene som banedesigner. Wii U er dog ikke nogen rasende succes, så det er rart at se, at Nintendo også snart udgiver spillet til 3DS.

Købte spil og blev trukket fem gange beløbet

Mario var sulten efter flere mønter

Det er blevet så let bare at indtaste kortnummer på nettet når man vil købe ting, og der sker da også sjældent fejl. Desværre er det bare ikke helt fejlfrit, hvilket nogle folk fra England måtte sande, da de købte en kopi af Super Mario Maker hos den engelske retailer, GAME.

Super Mario Maker - Anmeldelse

AnbefaletSuper Mario Maker - Anmeldelse

Lav dit eget Super Mario-spil

I snart 30 år har Nintendo underholdt børn og barnlige sjæle med deres Super Mario-spil om den hoppende blikkenslager fra Brooklyn, New York, hvis evige opgave er at redde Prinsesse Peach ud af kløerne på den forvoksede skildpadde Kong Koopa.

Super Mario Bros. definerede det moderne platformspil, da det udkom tilbage i 1985, hvor det gælder om at løbe fra venstre mod højre, alt imens man behændigt hopper over eller uden om de indlagte fælder og fjender. Bevares, Super Mario var ikke det første spil i genren, men den måde, Mario bevægede sig på, kombineret med et kreativt banedesign gjorde netop Super Mario Bros. til et forbillede for mange og sikrede det stor succes hos forbrugerne.

Med årene er Super Mario-spillene blevet stadig større og mere vilde, men grundformlen er mere eller mindre forblevet identisk. Det gælder om at styre Mario sikkert gennem de mange lumske baner, der adskiller ham og prinsessen. Lige indtil nu.

Læs mere...