StarCraft II: Zerg - Heart of the Swarm

Spotlight

Mød Snovski der gerne vil leve af at spille StarCraft II

Med et friskt sponsorat og en aktiv Twitch-kanal er han godt på vej

StarCraft 2: Heart of the Swarm - Anmeldelse

Heart of The Swarm er en reel og omfangsrig tilføjelse til Starcraft-universet der ryster posen med strategier

FilmDanske Babyknight vs LoWeLy i Starcraft

Her ses danske Jon, aka Babyknight, Andersen tabe snævert til LoWeLy i WCS Europe. Vi krydser fingre for at det går bedre i Kina i denne weekend.

Key events

Blizzcon 2015: Alt hvad du skal vide

Læs de vigtigste nyheder fra eventet her!

I ni år har Blizzard samlet gamere fra hele verden til deres egen messe, Blizzcon, som er dedikeret til Blizzards egne franchises. Aldrig før har Blizzard haft så mange spil kørende på en gang, og bare siden sidste år er der tilføjet to nye spil, Heroes of the Storm og Overwatch-betaen, til deres imponerende katalog. Blizzard har længe prøvet at sætte sig på eSports-tronen, og de har efterhånden et spil i hver af de mest populære eSports-genrer. Vi guider jer gennem de vigtigste nyheder fra Blizzards magiske verden.

Ny koreansk StarCraft-skandale under opsejling

Flere prominente spillere anholdt i sag om match-fixing

For knap fem år siden blev den professionelle StarCraft-scene i Sydkorea rystet af en undergravende match-fixing-skandale, der blandt andet involverede en række spillere på absolut topplan.

Nu bliver StarCraft til en shooter

Fan-mod ændrer Blizzards populære strategispil

Psionic Warfare: Total Destruction er navnet på en ny mod til StarCraft II, der ændrer Blizzards populære strategispil til en hektisk shooter.

Ene kvinde på toppen af StarCraft 2

Sasha Hostyn ligger nr. 27 på verdensranglisten

StarCraft 2 er et af de spil, der bliver spillet proffesionelt, udover League of Legends og Dota 2. Det er en mandsdomineret verden med meget få kvinder.

Mød Snovski der gerne vil leve af at spille StarCraft II

Med et friskt sponsorat og en aktiv Twitch-kanal er han godt på vej

Starcraft, strategispillet fra Blizzard, er verdens mest populære spil indenfor e-sport. For mange hundrede tusinde mennesker er det naturligt, at StarCraft 2 er et ultrasvært, hardcore multiplayerspil, bygget til sydkoreansk eSport med lynende hurtige reflekser. Men for andre, der oftest bare er ganske normale fans af RTS-strategi, er mødet med spillets multiplayerfunktioner frygtindgydende.

Hvad er Heroes of the Storm?

Blizzard registrerer nyt varemærke

Blizzard har registreret et nyt varemærke kaldet 'Heroes of the Storm'. Ansøgningen, der blev indsendt i New Zealand i sidste uge og Canada i går, blev spottet af en fan med navnet Darrowshire på MMO Champions forum.

Eurogamer.dk podcast #26 - 'Sup bro!

Vi snakker en del om at skyde. Og lidt om platformere og "the uncanny vally"

Podcasten hvor det viser sig, at Mark ikke kan lade være med at snakke om Bioshock Infinite. Martin forsøger at afspore samtalen med indlæg om Arma 3, The Hunter og LEGO City: Undercover. Måske for at lede opmærksomheden væk fra en fiasko ifb. ZombiU.

Blizzard køber IGN Pro League

Warcraft-udvikleren overtager nogle spændende eSports-værktøjer fra det nedskæringsramte IGN

Blizzard udvider sin tilstedeværelse på eSports-scenen med et opkøb af IGN Pro League. Siden februar har denne afdeling af IGN haft en uvis fremtid efter store nedskæringer, men fremover vil teknologien, kundekartoteket og visse nuværende ansatte blive indlemmet i Blizzard.

StarCraft: Ghost er ikke helt død

Blizzard har stadig kun sat spillet på pause. De udelukker ikke, at det engang kan blive til virkelighed

Blizzard satte udviklingen af StarCraft: Ghost på pause tilbage i 2006, men det betyder ikke, at projektet er droppet for altid og ikke kan risikere at komme igen. Udgiveren vil i nye udtalelser til Official Playstation Magazine ikke afkræfte, at det engang kan se dagens lys efter næsten et årtis udviklermæssig stilstand.

Blizzard laver kortspil til iOS, pc og Mac

HearthStone: Heroes of Warcraft er et nyt, online kortspil, der skal køre sideløbende med Blizzards øvrige produktserier

Blizzard arbejder på en ny produktserie, der skal køre sideløbende med Diablo, StarCraft og World of Warcraft. Med titlen HearthStone: Heroes of Warcraft er der tale om et free-to-play kortspil, hvor du i stil med Magic: The Gathering skal handle med spillekort og bruge dem til at besejre modstanderne. Det vil primært foregå online.

StarCraft 2: Heart of the Swarm - Anmeldelse

StarCraft 2: Heart of the Swarm - Anmeldelse

Heart of The Swarm er en reel og omfangsrig tilføjelse til Starcraft-universet der ryster posen med strategier

SPOILER ADVARSEL! Hvis du endnu ikke har gennemført det oprindelige Starcraft II: Wings of Liberty [WoL], så stop med at læse øjeblikkeligt. Jeg undres over du klikkede på en anmeldelse af en udvidelse til et spil du endnu ikke har gennemført, men der kommer indtil flere spoilers der vil afsløre store dele af historien i WoL. You have been warned.

Kerrigan, den selvudnævnte Queen of Blades, fører an i et angreb mod Jorden. Vi ser en kæmpe statue af Arcturus Mengsk, den menneskelige militærdiktator, falde mens Kerrigans tropper flår og river sig igennem de stakkels marines der desperat forsøger at stoppe hendes horder.

Hun stiller sig på toppen af en falden Ultralisk, og mens en enormt Battlecruiser genembryder skyerne, styrter til jorden og eksploderer i et blændende hvidt lys hører vi hendes stemme: "I am The Swarm. Worlds will burn. Vengeance shall be mine. For I am The Queen of Blades!"

Læs mere...

Her er vinderne af Starcraft konkurrencen

Her er listen over de fem gutter der delte de sjoveste billeder i Facebook konkurrencen

Facebook konkurrencen, hvor første præmien er en Collectors Edition af Starcraft Heart of the Swarm, sluttede her til morges.

God of War: Ascension ikke på højde med GOW 3

Der blev solgt halvt så mange Ascension-eksemplarer som da God of War 3 udkom i sin tid

Det lykkedes ikke Sony og deres hold i Santa Monica at overbevise gamerne om, at de skulle købe det fjerde God of War-spil til Playstation 3 i sidste uge. De foreløbige tal fra spillets britiske premiere lyder på, at der kun blev solgt halvt så mange eksemplarer af Ascension som der i sin tid blev solgt af God of War 3, når man ser på premiereugen alene.

Reportage: StarCraft 2 Global Launch i Paris

Reportage: StarCraft 2 Global Launch i Paris

I hjertet af Paris præsenterede Blizzard den nye udvidelsespakke til StarCraft 2, Heart of the Swarm. Eurogamer var med til den store turnering med nogle af verdens bedste

Min helt egen, personlige helt hedder Grubby. Eller, egentlig hedder han Manuel Schenkhuizen og kommer fra Holland. Men hvor han som dette borgerlige navn er en flink og venlig mand, er han en helt anden som Grubby. Han er nemlig ekstraordinært god til StarCraft 2. Faktisk betegnes han som et geni inden for den verden. Han er så god, at Blizzard havde inviteret ham til Paris for at deltage i den europæiske lanceringsturnering for StarCraft 2: Heart of the Swarm. Men selvom han var inviteret, regnede man ikke med, at han ville gå langt, endsige vinde turneringen.

Blizzard havde valgt at markere den globale lancering af StarCraft 2: Heart of the Swarm med denne turnering, og det viste sig at være en god idé. Der er gået to år siden Wings of Liberty udkom, og man må sige, at Blizzard har fået det bedste ud af tiden. To års intens, asymmetrisk krigsførelse, hvor adskillige eSports-artikler har rammet spillet ind som det førende på RTS-scenen. Men også to års debat om hvorvidt den ene og den anden enhed var for stærk, eller om en hel race var ubalanceret. En masse snak om rigtige build orders og teknologitræer. Når man ser sig om i lokalet sådan en aften i Versailles, kan man faktisk ane nogle af de samme træk som et StarCraft 2-spil. Der er folk, der snakker, der køber, der forhandler og der forlader stedet. Men hvad driver folk så langt, at de rejser til Paris for at deltage i lanceringen af et computerspil?

Først og fremmest er StarCraft 2 et ekstremt underholdende spil. Det er sjovt at bygge baser og træne enheder, og det er skægt at sende dem af sted for at se, om de kan overrumple fjendens forsvar. StarCraft 2 kan på sin helt egen måde vække en del menneskelige følelser til live med sine små soldater, sine psykologiske træk og sin positive stress. Og det bringer os tilbage til Grubby.

Læs mere...

Vind StarCraft II: Heart of the Swarm

Det er let, alt for let, men sådan er vi. Vind 1 Collectors Edition og 4 almindelige kopier af det nye StarCraft. Se her, hvordan du gør

Eurogamer inviterer til lidt sjov og ballade, og på sjettedagen, det vil sige på mandag 18. marts, finder vi 5 vindere.

Er du bange for at få tæsk i StarCraft 2?

Eurogamer.dk ser nærmere på 'ladder anxiety' og det, Blizzard vil gøre mod fænomenet i Heart of the Swarm

For mange hundrede tusinde mennesker er det naturligt, at StarCraft 2 er et ultrasvært, hardcore multiplayerspil, bygget til sydkoreansk eSport med lynende hurtige reflekser. Men for andre, der oftest bare er ganske normale fans af RTS-strategi, er mødet med spillets multiplayerfunktioner frygtindgydende.

Se StarCraft II: HotS's nye sociale funktioner

'Cloaken' viser de nye muligheder fra udvidelsespakken frem

Om knap og nap en måned udkommer den første udvidelsespakke til StarCraft II, Heart of the Swarm, hvor du ud over nye figurer til spillets multiplayerdel også får en superspændende kampagne med Zerg-racen i front.

Nyt Warcraft RTS bygget på StarCraft 2

Video fra projektet vækker gode minder

Imens nogle sidder på deres flade og venter på Warcraft 4 er der andre der har taget sagen i egen hånd. De arbejder på at lave et Warcraft RTS spil bygget på StarCraft 2.

Aarhus-drenge Europamestre i StarCraft II

Danske universitetsstuderende udraderede de professionelle

Aarhus Universitet kan føje titlen som europamester i computerspillet StarCraft II til sit portefølje. Det stod klart i weekenden, hvor det lykkedes en række af universitetets kløgtige studerende at besejre University of Manchester 4-2 i finalen ved Collegiate StarLeague-turneringen.

StarCraft 2 introducerer lækre gruppefunktioner

Clans og Groups er to store nyskabelser i Heart of the Swarm.

Blizzard sørger for sit community med den næste udvidelsespakke til StarCraft 2, Heart of the Swarm, der udkommer den 12. marts til pc. Spilfirmaet har i dag løftet sløret for nye sociale funktioner, der skal gøre det lettere at holde et fællesskab ved lige og spille indbyrdes med folk, man gerne vil gå oftere og mere regelmæssigt i kødet på.

BWC Dag 1: StarCraft II-producer ser global fremtid for e-sport

Men først skal det kinesiske forretningseventyr plejes.

Battle.net World Championship er Blizzards uofficielle verdensmesterskab i hhv. StarCraft II og World of WarCraft PvE samt PvP, og det er gennem arrangementer som disse, Blizzard håber at kunne øge opmærksomheden omkring den digitale sport.

Nyt StarCraft II kommer til marts

Heart of the Swarm får premiere den 12. marts.

Knap tre år efter premieren på StarCraft 2: Wings of Liberty har Blizzard endelig tænkt sig at sende den næste udvidelsespakke, Heart of the Swarm, på markedet. Pakken, der fokuserer på Zerg-racen og dennes leder, Kerrigan, er i dag meldt klar til udgivelse den 12. marts 2013.

Bliver Starcraft 2 federe med den nye udvidelsespakke?

Heart of the Swarm laver om på det populære strategispils multiplayer, men er det en god ting? Vi tester det!

Der er godt knald på strategispillenes konge, StarCraft 2. Men efterhånden er der gået to år siden det første af de tre planlagte StarCraft 2-spil, Wings of Liberty udkom til pc, og er det muligt at fastholde interessen indtil næste kapitel udkommer?

Starcraft 2 multiplayer kan blive gratis

Blizzard undersøger, om den trendy free-to-play-model kan indgå i StarCraft 2.

Vi venter stadig på det næste kapitel i StarCraft 2, Heart of the Swarm, men det forhindrer ikke Blizzard i at tænke store tanker om fremtiden for det hyperpopulære rollespil. En af visionerne er blandt andet, at multiplayerdelen skal være gratis at spille mod symbolske betalinger for mindre dele.

BlizzCon 2012 aflyst

Nerd Rage Alert!

Blizzards egen spilmesse, BlizzCon, er i år blevet aflyst. Det fortæller Blizzard via en pressemeddelelse.

Folk spiller færre spil mere

Er spilsamleren blevet en saga blot?

Eurogamers søstersite GamesIndustry.biz har talt med Eric Hirschberg, CEO hos Activision og en mand med en mening om, hvorfor folk tilsyneladende køber fortsat flere computere og konsoller, men til gengæld holder sig til at spille et langt lavere antal spil sammenlignet med i gamle dage.

StarCraft MMO lysår væk

Blizzard: "Vi har hænderne fulde”

Den amerikanske spilgigant Blizzard Entertainment har pt. ingen planer om at udvikle et MMO baseret på deres populære sci-fi-univers StarCraft.

StarCraft 2-spoiler lækket

Sådan slutter Heart of the Swarm.

I hvad der må betegnes som en opsigtsvækkende nyhed, er en filmsekvens fra kommende StarCraft II-expansion, Heart of the Swarm, er blevet lækket til nettet.

Spil StarCraft II på iPhone

Ny app giver adgang til dine kampe.

I midten af september får den amerikanske App Store en app tilegnet spillere af StarCraft II. Under navnet StarCraft 2 Gameboard, som installeres på iPhone eller iPad såvel som din pc, gives der via et simpelt interface live adgang til selve spilkortet, samt "et begrænset antal kommandoer".

Blizzard: Fjern din StarCraft II beta

Blizzard: Fjern din StarCraft II beta

Undgå problemer med salgsversionen.

Blizzard råder deltagere i den nu afsluttede betatest af StarCraft II: Wings of Liberty til at fjerne alle filer associeret med spillet før eventuel installation af salgsversionen af spillet, som udkommer på tirsdag den 27. juli.

Modsat hvad man måske kunne tro, vil det ikke gå hurtigere at installere spillet med en eksisterende spilmappe på harddisken. Desuden kan fragmenter af betaen skabe problemer i den færdige version, idet de to ikke er at betragte som kompatible.

Fjern spillet via Start > Control Panel > Uninstall.

Læs mere...

StarCraft II får systemkrav

Mellemstor Mac eller PC anbefales.

Blizzard har offentliggjort de anbefalede systemkrav for StarCraft II, og den gode nyhed er, at de ikke er alt for høje.

Blizzard dropper Real ID forumkrav

Mike Morhaime hælder direkte fra hjertet.

I går gik alverdens WOW-nørder amok på de officielle fora tilknyttet spillet, da Blizzard fremlagde planerne om at tilknytte det nye Real ID, en spillers rigtige fornavn og efternavn, ved posts på Blizzards officielle fora tilknyttet udviklerens diverse spil som fra og med udgivelsen af StarCraft II vil blive knyttet tæt sammen via Battle.Net 2.0.

StarCraft 2 beta får stor opdatering

StarCraft 2 beta får stor opdatering

Spillet får flere lag kunstig intelligens.

Det er en lang, bitter og smertefuld måned siden, at StarCraft 2 betaen lukkede, men nu er der temmelig overraskende kommet en stor opdatering.

Den har fået det sexede navn Patch 16 og indeholder forbedringer i balanceringen af Zerg, nye Achievemenst og utrolige SEKS forskellige AI-sværhedsgrader.

Blizzard har tidligere lovet, at betaen ville vende tilbage nogle uger inden den officielle udgivelsesdato den 27. juli.

Læs mere...

StarCraft II går i luften

Jim Raynor flyver med Korean Air.

Godt, så du skulle selvfølgelig lige trykke, fordi du trode, at StarCraft II var udkommet godt en måned for tidligt? Okay, indrømmet, det var et bisse-trick, der lugtede lidt af EkstraBladets metoder, men sådan fungerer smart markedsføring selv i det små ude i formidlignsledet.

StarCraft II beta forlænges

StarCraft II beta forlænges

En uges skirmish mere til de heldige.

Blizzard har via det officielle forum for StarCraft 2 bekendtgjort, at betatesten ikke vil stoppe i dag som det ellers tidligere har været planen.

Første uge af juni bliver nu tilføjet, angiveligt for at få de sidste tilbagemeldinger med og gøre ordentlig status på spillet indtil videre.

Sidste spildag i denne omgang bliver altså ikke i dag men den 7. juni.

Læs mere...

Omvæltning i StarCraftland

Blizzard udskifter korrupt partner.

StarCraft-scenen i det hårdt spillende Sydkorea står foran en stor omvæltning. Sydkorea er det land i verden med flest aktive StarCraft-spillere, procentmæssigt set.

3v3 og 4v4 i StarCraft 2 Beta

3v3 og 4v4 i StarCraft 2 Beta

Ny patch åbner for storkampe.

Med ni dage tilbage af betafasen har Blizzard udsendt en ny patch til StarCraft 2, der introducerer 3v3- og 4v4-kampe.

Ud over disse kaotiske storkampe byder patch 13 også på bedre map-udveksling og interfunktionalitet med Facebook. Du kan fremover scanne din Facebook-venneliste for andre, der spiller StarCraft 2, og automatisk føje dem til din Battle.Net-bruger.

I den mere snørklede ende af patchen bliver der også lavet om på ladder-systemet, så rangeringen fremover går fra Bronze til Diamant (altså et farvel til Copper). Alle spillere starter desuden med 0 points frem for de nuværende 1000.

Læs mere...

StarCraft 2 betafase snart slut

StarCraft 2 betafase snart slut

Abstinenser på menuen.

Den igangværende betaperiode for StarCraft 2: Wings of Liberty tager en kortfattet orlov fra og med den 31. maj.

Blizzard vil her introducere en kort pause til betaen, hvor både servere og spillets kildekode skal justeres forud for den endelige lancering den 27. juli.

Ændringerne sker på baggrund af de informationer, som titusindvis af gamere har bidraget med siden betaens lancering for et par måneder siden. Blizzard vil dog genåbne beta-testen et par uger inden selve spillets lancering, så folk ikke bliver helt abstinensprægede.

Læs mere...

Battle.Net blandes med Facebook

Flere venner på kryds og tværs.

Blizzards Battle.Net-tjeneste, der er at finde i en ny udgave i StarCraft II-betaen og i det kommende Wings of Liberty, bliver tæt knyttet til Facebook.

Få en StarCraft II betakey**

Få en StarCraft II betakey**

100 styk! Først til mølle!

** Opdatering mandag: Der er ikke flere keys.

* Opdatering fredag: SC2 Betakeys er nu i hus på redaktionen og sendes ud så snart vi ser din korrekt besvarede email. Deltagere frem til nu har fået deres kode på mail. Kig. /Red.

- - - - - - - - - -

Læs mere...

Blizzard: Nej til snyd i SC2-betaen

Blizzard: Nej til snyd i SC2-betaen

Endte dog i samarbejde med StarCrackere.

Indtil for få uger siden forberedte Blizzard sig på et sagsanlæg mod seks StarCraft 2-spillere, der på ulovlig vis havde modificeret den aktuelle beta-udgave.

De havde udviklet en speciel udgave af klienten kaldet StarCrack, der ikke behøvede en forbindelse til Battle.Net, og som indeholdt flere computer-AI’er end den officielle klient.

Sagsanlægget blev indsendt i begyndelsen af denne måned, men droppet allerede en uge efter, da Blizzard fandt en løsning i et samarbejde med de seks anklagede.

Læs mere...

GameStop USA giver adgang til SCII-beta

GameStop USA giver adgang til SCII-beta

Men ingen forsmag på stegte zergs i DK.

GameStop i USA har indgået en aftale med Blizzard, der giver alle kunder, som forudbestiller StarCraft II, fri adgang til betaen.

Men det tilbud skal vi ikke sætte næsen op efter herhjemme. Det fortæller Morten Wiberg fra GameStop i Danmark til Eurogamer.

”GameStop i USA har en meget nær forbindelse til Blizzard, og derfor kan de altså lave sådan aftale med dem. Det får vi desværre ikke mulighed for” forklarer han.

Læs mere...

StarCraft II beta får map-editor

StarCraft II beta får map-editor

Lukket fest får nye features og Mac-version.

Den igangværende, lukkede beta-test af StarCraft II: Wings of Liberty bliver genstand for mange store opdateringer henover de kommende uger.

Blizzards Chris Sagety afslører blandt andet at både en map-editor og udviklerværktøjer til at skabe ’mods’ bliver en del af spillet inden denne uges udgang.

Med disse værktøjer kan de heldige inviterede skabe deres egne baner og ekstra dele til spillet, der indtil videre er dedikeret til online-multiplayer. Derudover vil Blizzard udsende en ’betydelig opdatering’, der i dagens anledning dog ikke bliver uddybet nærmere.

Læs mere...

StarCraft II beta - bølge 4 udsendt

StarCraft II beta - bølge 4 udsendt

Pas på phishing-forsøg og scam mails.

Blizzard har nu afsendt fjerde bølge med invitationer til online multiplayer-betatesten af StarCraft II.

Hvis du har fået en mail, der på nogen måde minder om en invitation til betatesten, bør du aldrig uden videre følge de links, der nævnes i mailen, men derimod manuelt indtaste adresse EU.BATTLE.NET/LOGIN i din browser.

Det er tidligere set at scammere og hackere via falske links til sider med officielt udseende og ordlydende design og indhold har skaffet sig adgang til folks BattleNet-konti, for herefter at spille løs på og i værste tilfælde tømme indhold på eksempelvis dine World of Warcraft-figurer.

Læs mere...

Skriv dig op til StarCraft II betaen nu*

Skriv dig op til StarCraft II betaen nu*

Snarlig lodtrækning om pladser i årets RTS.

Opdatering kl. 22.30: Blizzard har nu afsendt 20.000 beta keys til den første heldige stak spillere. More to come.

- - - - - - - - - -

Blizzard har åbnet for tilmeldingen til den store lodtrækning om en plads i den første betatest for folk, der ikke er direkte tilknyttet udvikleren.

Læs mere...

StarCraft II

StarCraft II - Gameplay / Interface billeder

StarCraft II - Gameplay / Interface billeder

StarCraft II beta starter i februar

StarCraft II beta starter i februar

Blizzard: Vort største år nogensinde.

Spilverdenens relativt nye og med sikkerhed mest skræmmende magtfaktor, Activision Blizzard, har netop afdækket planerne om at påbegynde en lukket betatest af StarCraft II inden udgangen af februar. Informationerne stammer fra et netop overstået internt årsmøde mellem de to fusionerede parter og deres investorer.

Hvorvidt det bliver muligt at ansøge om plads i denne lukkede betatest af det længe ventede RTS, må tiden endnu vise. Vi vil nu gøre vores for at tiltuske os en hel masse pladser (under jorden, Zerg style!).

StarCraft II forventes stadig ude mod midten af året, men lad os nu se. 'When it's done' er nu nok stadig den mest sandsynlige dato for nu.

Læs mere...

Starcraft II beta nyt om 3 uger?

Starcraft II beta nyt om 3 uger?

Ny chance efter Blizzards årsrapport.

Det er træls at vente. Det er også træls ikke at vide sig sikker. Ud fra den betragning er og bliver det dobbelt træls at vente på nyt om StarCraft II, for allerede sidste år skulle spillet have været påbegyndt betatesting. Og det var ikke kun én gang, snakken lød.

Derimod sås der nu nyt håb om offentliggørelsen af en definitiv startdato for betatesten af det spil, de fleste af os vel egentlig bare gerne snart vil have i færdig stand. Håbet kommer op til offentliggørelsen af Blizzards årlige rapport, som offentliggøres den 10. februar. I den forbindelse forventes Blizzard, som sædvanlig, at tale om året der gik, men også om året der kommer.

Beta-testen af Starcraft II skulle efter planen oprindelig allerede have været i gang og nærmest overstået på nuværende tidspunkt, men blev forsinket til "starten af det nyt år" som følge af manglende stabilitet i BattleNet 2.0, infrastrukturen som fremover vil drive, samle spillere og stats om samtlige spil i Blizzards portefølje - Diablo-, Warcraft- og altså ikke mindst Starcraft-serien.

Læs mere...

MMO på vej fra Infinity Ward?

I hus med Blizzard skaber kemi.

På rygtefronten - og elsker vi ikke lige den - går snakken i øjeblikket om Infinity Wards næste projekt i kølvandet det hypersuccesfulde Call of Duty: Modern Warfare 2.

Ingen StarCraft II beta i år

Ingen StarCraft II beta i år

Information fra russisk spilmesse bekræfter.

Produceren af StarCraft II, Chris Sigaty, har bekræftet, at betatesten af spillet, oprindeligt udlovet til start i slutningen af 2009, er blevet udskudt til 2010.

Informationen kom frem ved den russiske spilmesse IgroMir, først spottet af SC Legacy via Goha.ru.

Senste nyt fra Blizzard er at spillet - eller rettere, det første kapitel Wings of Liberty - forventes at blive frigivet mellem marts og april 2010.

Læs mere...

Starcraft II betastart i november?*

Starcraft II betastart i november?*

Battle.net 2.0 synes klar indenfor få uger.*

Hos IncGamers har man trukket de positive støvler frem og funderet lidt over, hvorfor Blizzard har krævet at amerikanske spillere af World of Warcraft sørger for at konvertere deres spilkonto til en overordnet Battle.net-konto inden den 11. november. Skæringsdatoen for Europa er dagen efter.

Dennedato, samt det faktum at Battle.net 2.0 tidligere er demonstreret med en delt venneliste mellem spillere af netop WOW og det i 2010 kommende RTS, Starcraft II, har nu givet anledning til spekulationer om, hvorvidt Blizzard har i sinde at starte op for betatesten af Starcraft II i november.

Betatesten skulle oprindelig have været startet henover den forgangne sommer, men blev tilsyneladende forsinket af, at Battle.net 2.0 ikke var klar, hvilket nu ser ud til at være lige op over.

Læs mere...

Blizzard åben overfor pengepræmier

Vind penge på at spille WOW, DIII, SCII?

Bobby Kotick, stormogulen for kæmpekonglomeratet Activision Blizzard har i en nylig snak om Blizzards kommende tiltag på MMO-fronten og med reinkarnationen af spilportalen BattleNet forklaret, at pengepræmier meget muligt kan indgå i de rangstigeturnerninger, som servicen på sigt vil silbyde indenfor samtlige spil i Blizzards igangværende og kommende portefølje.

Starcraft II tech trees belyst

Hvad er nyt for Terrans, Protoss og Zerg?

Ovre hos Atomic har de fremtryllet de forestående tech trees som de vil se ud i Starcraft II, som - desværre for juleferien - først udkommer i 2010.

Starcraft II pseudo-LAN muligt

Kritikken fra tusindvis af fans pseudo-virkede.

Rob Pardo og de hårde nysere fra Blizzard, som i øjeblikket har travlt med færdiggørelsen af Starcraft II, har nu fordøjet den hårde kritik af deres designvalg om, at spillet ikke vil understøtte et traditionelt (stenalder) LAN - et lokalnetværk med computere forbundet direkte med hinanden.

BlizzCon 2009 udsolgt på otte minutter

20.000 deltagere kan ikke tage fejl.

Her er et uddrag, vi missede fra Activision Blizzards konferenceopkald fra tidligere på ugen. Dette års BlizzCon, Blizzards egen messe for de mest inkarnerede fans, blev udsolgt på kun otte minutter, skriver Big Download.

Battle.net 2.0 i detaljer

Bliver i stil med Xbox Live, siger Blizzard.

Måske drevet af behovet for at forklare sine aktionærer, hvorfor StarCraft II nu er datosat til 2010, har Activision Blizzard givet et indblik i de funktioner, vi kan forvente at se i den nye version af Battle.net.

StarCraft II først i 2010

Blizzard mangler endnu et halvt års betatest.

Blizzard mangler endnu noget der ligner seks måneders endelig betatest af deres RTS-opfølger StarCraft II. Desuden arbejder de stadig på nyversionen af spilportalen Battle.net, som bliver et nøgleomdrejningspunkt for afvikling af spillet.

Tusindvis imod manglen på LAN i SCII

Vil ikke finde sig i at blive overhørt. Hørt!

Vi skrev tidligere i dag, hvordan Blizzard har resonneret sig ud af af tilføje muligheden for Multiplayer via LAN (local area network) i StarCraft II.

Intet LAN i Starcraft II

Battle.net er svaret på alle dine spørgsmål.

Rob Pardo, designchef hos Blizzard, har bekræftet overfor INCGamers, at den eneste form for Multiplayer i Starcraft II bliver online. "Vi har ikke brug for LAN og vil derfor ikke indarbejde understøttelse af teknologien", lød det fra spilguruen, som har været med i Blizzard siden starten.

StarCraft II

Eurogamer prøvespiller Blizzards RTS.

Det er sikkert ikke med vilje, men Blizzard synes virkelig opsatte på at afsløre præcis hvor elendig jeg er til at spille spil. Indenfor få minutter efter min ankomst til selskabets fine lokaler i det sydcaliforniske, efter at have passeret en stor orc wolfrider under renovation på gårdspladsen udenfor, bliver jeg placeret i en privat biograf for at bevidne en række StarCraft II-kampe live.

WOW hæmmede Starcraft II i et helt år

Pardo forklarer hvorfor SCII er så forsinket.

Rob Pardo, Blizzards øverste chef for spildesign, har afsløret overfor Eurogamer, at de tidlige forsinkelser i udviklingen af StarCraft II var resultatet af at medarbejderne blev instrueret i at arbejde på World of Warcraft i et år.

StarCraft II

Optakt til dagens preview. Zerg berserk!

Optakt til dagens preview. Zerg berserk!

Starcraft II film og billeder nu i arkivet

Hele 9 film og 30 billeder at stene over.

I dag fortsætter vi med opdateringer af film- og billedmateriale for de største, essentielle udgivelser. Eurogamers database er massiv og der vil derfor løbende foregå opdateringer af indholdet her på Eurogamer.dk.