Star Wars: The Force Unleashed II

Spotlight

Key events

Star Wars: The Force Unleashed II

Star Wars: The Force Unleashed II

"I have a bad feeling about this."

Star Wars The Force Unleashed II er kassetænkning af værste skuffe. Det lokker dig med løfter om Star Wars-spillet over dem alle, men er i virkeligheden en af de mest uinspirerende, uambitiøse og direkte skuffende spilfortsættelser i Jedis minde. Det vil have dine surt tjente sparepenge – and that's it. Jamen, det er jo Star Wars! Det må da have noget af den klassiske magi? Svaret er nej – eller ”nooooooooooooooooo!!!”, som Darth Vader så hjerteskærende udtrykte det i slutningen af Episode III.

Hovedarkitekten bag Force Unleashed II, Haden Blackman, forlod meget belejligt LucasArts for at danne sit eget firma, kort tid før spillet var færdigt, og efterfølgende blev store dele af Force Unleashed-holdet på LucasArts fyret.

Hvem der er ansvarlige for spillets åbenlyse mangler, kan jeg kun gisne om, men efter at have gennemført Force Unleashed II forstår jeg godt LucasArts beslutning om at skrotte alle planer om en treer, inden toeren overhovedet var udkommet.

Læs mere...

SW: Force Unleashed II demo snart

Til Xbox 360 og PS3 i næste uge.

LucasArts har afsløret, at en demoversion af Star Wars: The Force Unleashed II vil blive frigivet på Xbox Live og PlayStation Network i næste uge.