Star Trek Online

Spotlight

Key events

Star Trek Online får demo og trial

Sjov med én mission på ubegrænset tid.

Cryptic åbner i denne uge for demoversionen af Star Trek Online, et MMO som indtil videre lider af lidt knas i maskineriet og derfor kun scorede en middelværdi i karakter.

Star Trek Online

Star Trek Online

Stjerner uden hjerte.

Star Trek Online blev lanceret for godt og vel en måned siden. I sædvanligt festlig stil, var hele launchperioden præget af en masse tumult. Spillet blev konstant patchet og serverne måtte kæmpe hårdt for at holde styr på den massive storm af eventyrlystne rollespilsfanatikere, der alle ville ind i spillet. Det har været længe undervejs og lidt af en vej at gå, men nu er jeg endelig klar til at give min uforbeholdne mening om spillet.

Den ivrige læser ved, at Eurogamer.dk blev inviteret til at deltage i den sidste beta af STO. Mange ting har ikke ændret sig væsentligt siden, og interesserede kan læse previewet for at få det komplette billede af spillet.

Star Trek var en af de første tv-serier, der virkelig fængede mig som barn. Det var ”Star Trek – The next Generation” med Captain Picard i spidsen, jeg hver uge trofast tunede ind på og fulgte rumskibet Enterprise på nye galaktiske eventyr i fremmede solsystemer. Som gammel fan af serien har jeg derfor nogle helt bestemte billeder af, hvordan universet i Star trek ser ud og hvilken stemning, der bør præge de forskellige lokationer. Af samme årsag var det med stor spænding, at jeg endelig loggede ind i den fulde version af Star Trek Online (STO) og blev budt velkommen af det velkendte og storladne Star Trek tema.

Læs mere...

Star Trek Online får skibsinteriør

Holodecket introduceres i kommende patch.

Man kan næsten ikke forestille sig det – et Star Trek produkt uden de mange samtaler ved holodecket – men det er faktisk realiteten i Star Trek Online, hvor udviklerne Cryptic ved spillets nylige udgivelse synes at have sparet hele denne del væk.

Star Trek Online

Rummeligt.

I disse tider venter rigtig mange mennesker i spænding på udgivelsen af nye og spændende onlinerollespil, som de kan kaste sig over med timevis underholdning til de lange vinteraftener. Efter at have spillet adskillige karakterer til tops i World Of Warcraft, Guild Wars, Eve Online, Warhammer Online og resten af de store MMOer, er mange dog blevet trætte af det velkendte og søger nu mod nye spiloplevelser i forfriskende nye omgivelser. Netop derfor gik der heller ikke mere end et par timer, før alle de gratis udleverede beta keys til Star Trek Online (kortform visse steder i artiklen: STO) var revet bort. Jeg var en af de heldige få, der fik adgang og vil her fortælle om mine første oplevelser i spillet.

To racer til Star Trek Online

Klingon og Ferengi som DLC ved udgivelsen.

På fredag udkommer onlinerollespillet Star Trek Online til PC. Indtil videre har det nok skuffet mangen en trekkie, at særligt Klingonerne ikke vil være spilbare. Men det er nu ikke helt sandt, viser det sig, idet Cryptic har sat racerne Klingon såvel som de noget mere fesne Ferengi til salg som DLC via deres onlinebutik, Cryptic Store.

Få en Star Trek Online beta key

Få en Star Trek Online beta key

Fik du ikke en sidst? Vi har 750 nye keys!

Eurogamer.dk og Cryptic Studios sætter nu yderligere 750 beta keys til onlinerollespillet Star Trek Online på højkant blandt læserne.

De 250 vi lagde online i starten af ugen røg på ganske få timer, hvorfor vi nu har bedt om lidt flere at tage af.

Først til mølle, go go!

Læs mere...

Få en Star Trek Online beta key

Få en Star Trek Online beta key

Eurogamer.dk udlodder 250 styk!

Eurogamer.dk udlodder frem til udgivelsen af Star Trek Online hele 250 beta keys, som giver adgang til den igangværende betatest af spillet.

Nøglerne uddeles efter først-til-mølle princippet til medlemmer af Eurogamer (Bliv medlem nu - det er gratis!).

Få din STO beta key her.

Læs mere...

Star Trek Online

Spids ørerne og trek maven ind.

Eurogamer.dk havde for nylig muligheden for at udspørge Craig Zinkievich, Executive Producer på Star Trek Online. Vi udnyttede muligheden til at forhøre ham lidt om nogle af detaljerne om det kommende MMO i det altid travle Star Trek Univers.

Star Trek Online får systemkrav

Core 2 Duo, 1GB RAM, 2 dilithiumkrystaller.

Cryptic har afsløret mindstekravene og de anbefalede systemkrav til Star Trek Online, som tidligere på ugen blev datosat til februar 2010.

Star Trek Online får udgivelsesdato

Under tre måneder til Cryptics trekkie-MMO.

Den 5. februar udkommer Star Trek Online, det første MMO i Spocks og Captain Kirks virtuelle baggård. Det skriver udgiveren Atari i en pressemeddelese her til aften.

Deltag i Star Trek Online beta

Deltag i Star Trek Online beta

Cryptic inviterer til test inden udgivelsen.

Cryptic har åbnet for den afgørende betafase før udgivelsen af deres MMO bygget over Star Trek-universet.

På denne side kan du tilmelde dig betatesten af Star Trek Online.

Egentlig råbte Cryptic højt allerede i starten af september, men her lød det blot, at man "havde chancen" for at komme med i testen.

Læs mere...

Star Trek Online forsinket til konsol?

Cryptic: Sony og MS er tunge at danse med.

Star Trek Onlines kaptajn, Craig Zinkievich, forklare at spillet er forsinket til konsol på grund af "den forretningsmæssige side af tingene". Spillet i sig selv, fortalte han, kører som sådan allerede på maskinerne.

Star Trek Online på vej i beta

Star Trek Online på vej i beta

Trekkies søges til test af Cryptics SciFi-MMO.

Trekkies søges til stortest af Cryptics MMO i Star Trek-regi.

Således er det nu muligt at udfylde en personlighedstest (dog ikke helt på højde med en Voight-Kampff), som i sidste ende vil udgøre din ansøgning som testpilot.

Star Trek Online er noget nær det mest direkte modsvar til The Old Republic, og de to spils sameksistens - selv nu, på omtalestadiet - vil uden tvivl vil kunne rive op i det aldrig helt helede sår, ja, den blodige afgrund, som altid har eksisteret mellem fans af Star Wars og Star Trek. Med mindre man er ligeglad.

Læs mere...

Star Trek Online

Massivt billedarkiv direkte fra Gamescom i Köln.

Massivt billedarkiv direkte fra Gamescom i Köln.

Star Trek Online

53 nye billeder fra en trekkies drømmespil.

53 nye billeder fra en trekkies drømmespil.