Star Trek

Key events

24th June 2013

Star Trek - Anmeldelse

13th September 2012

Star Trek: Preview

Star Trek-instruktør J.J. Abrams var skuffet over kvaliteten af det spil, der skulle gå hånd i hånd med hans film, det afslører den amerikanske succesinstruktør i et nyt interview med GamerHub.

Star Trek - Anmeldelse

Star Trek - Anmeldelse

Kan nogen oppe på Enterprise beame en højere karakter ned til os?

Kirk og Spock. Den irrationelle og impulsive kaptajn og den kølige og kloge videnskabsmand. De to karakterer har båret en tv-serie, film, bøger, spil og meget andet. Modsætningen og venskabet mellem de to var måske en af de største genistreger, Gene Roddenberry begik, da han skabte Star Trek.

Så når spilæsken lover co-op spil med de to i hovedrollen, er der da også grund til at spidse ører (*host*). Det begynder også godt. Kirk og Spock kæmper sig igennem en rumstation, som skal suge energi fra en stjerne, men som falder hurtigere sammen end Morten Olsens fodboldstrategier. Hver gang stationens beskyttelsesskjold fejler, må du kaste dig i læ for solens stråling i noget, der kunne komme lige fra science-fiction filmen Sunshine. Det er set før - men det virker endnu engang.

De to venner udveksler spidse kommentarer, har en god intern dynamik og lynhurtigt har vi reddet en flot (og temmelig reserveret) Vulkansk kvindelig forsker. Det står snart klart, at den teknologi, som hun ville bruge til at skabe et nyt Vulcan med (du har vel set J.J. Abrams fremragende Star Trek-film), nu risikerer at ende som et dommedagsvåben. Det er et klassisk Star Trek-tema: En god teknologi bliver misbrugt som våben.

Læs mere...

Star Trek: The Game - Preview

Star Trek: The Game - Preview

Vores svenske kollega har været en tur i London for at se på det kommende Star Trek spil

"Dette er ikke som alle andre filmspil. Vi har haft en usædvanlig lang udviklingstid på 3 år." Sådan fortalte Brian Miller - Producer og Senior Vice President hos Paramount Pictures - til et presseevent i London.

Han tager ikke fejl om udviklingstiden - normalt er den på 12 måneder eller i værste fald 18 måneder. Han nævner dog ikke det, der ofte er den største synder i lignende sager: de evige krav om ændringer fra dem som har lavet filmen som spillet er baseret på.

I stedet hentyder han til, at hele filmholdet har været involveret og det har betydet at udviklerne har fået en masse værdifuld information som de har kunnet vælge og vrage imellem. Hvis dette passer så er Star Trek: The Game det allerførste filmbaserede spil - som udgives omtrent samtidigt med filmen - hvor udvikleren har haft frie tøjler.

Læs mere...

Star Trek: Preview

J.J. Abrams sparkede liv i den noget støvede Star Trek-serie, da han genskabte science-fiction-serien med en ny spillefilm i 2009. Alt blev genstartet med en ny Kaptajn Kirk og en ny, øjenbrynløs Spock. Der var action, der var gnist, men frem for alt blev vi revet med af de nye personligheder og den knap så tunge stemning i forhold til de gamle Star Trek-film.

En fortsættelse til Abrams' projekt får premiere til maj 2013, og i den forbindelse står Digital Extremes, holdet bag The Darkness 2 og Dark Sector, bag en spiludgave af Star Trek. Med det, de beskriver som 'asymmetrisk co-op', styrer du enten Kirk eller Spock, når de udforsker nye verdener og besøger fremmede civilisationer.

De har hver deres unikke evner. Spock kan styre folks tankegang, udføre et kvælertag og scanne fjenderne for svage punkter. Kirk, derimod, kan hidkalde Enterprise til fjernangreb og slå en proper næve.

Læs mere...