Sleeping Dogs

Spotlight

Sleeping Dogs - Anmeldelse

Grand Theft Auto med stegte ris?

FilmSleeping Dogs - Gameplay trailer

Med projektilerne flyvende om ørerne.

FilmSleeping Dogs - Georges St-Pierre i aktion

Den franske mixed martial arts stjerne hjælper til med kampinstrukserne.

FilmSleeping Dogs - Trailer 101

4 minutters gameplay med spark til kæbe, krudtslam og bare overkroppe med tatoveringer.

Key events

5 alternativer til Watch_Dogs du kan spille allerede nu

Gør ventetiden overskuelig med disse klassikere

Når Watch_Dogs bliver sluppet løs d. 27. maj, tegner det til at blive en af årets helt store spiloplevelser, og vi er blevet lovet skyderi, action, dødskørsel og hacking i en åben verden på et hidtil uset niveau. Kan du næsten ikke være i dig selv af bar forventning, har vi her samlet en håndfuld spil som kan gøre ventetiden til at bære, og som har store dele til fælles med Watch-Dogs.

Square-Enix klar på mere bandekriminalitet

Efterfølger til Sleeping Dogs annonceret

Square-Enix er klar med en opfølger til sidste års sleeper hit, det kinesiske gangsterdrama og GTA-klon Sleeping Dogs, det bekræfter spillets udvikler United Front Games på deres hjemmeside.

Sleeping Dogs - Anmeldelse

Sleeping Dogs - Anmeldelse

Grand Theft Auto med stegte ris?

Grand Theft Auto blandet med kung fu? Det lyder som noget vi allerede har set i GTA: Chinatown Wars, og det er heller ikke helt forkert. Sleeping Dogs tager GTA-konceptet til Hong Kong og smider dig i skoene som cirkelsparkende politibetjent, der er gået undercover i byens undergrund, for at infiltrere triaderne - det kinesiske svar på mafioso-familier.

Wei Shen er netop vendt tilbage til Hong Kong efter at have tilbragt de sidste mange år i USA. Returen til den farverige storby skyldes et samarbejde mellem politiet i San Francisco og politiet i Hong Kong, og grundet sine rødder er Shen blevet udset til opgaven med at infiltrere Sun-On-Yee - en af grundpillerne i Hong Kongs undergrund. Det er dog ikke en helt nem opgave, for selvom Shen lever på den rigtige side af loven, er hans rødder og nye familie fast forankret på den forkerte side, hvilket hurtigt fører til konflikt.

Spillet startede sine dage som True Crime Hongkong, men blev syltet et stykke inde i udviklingsprocessen af Activision, da budgettet var løbet løbsk. Kort efter samlede Square Enix rettighederne til spillet op - dog uden True Crime-navnet, og det blev til Sleeping Dogs som det ser ud i dag.

Læs mere...

PC-udgaven af Sleeping Dogs får særbehandling

Bedre teksturer, flere detaljer og DirectX 11 til PC-spillerne.

Square Enix stryger PC-ejerne med hårene, med offentliggørelsen af de de nyeste features som de har skruet ned i PC-udgaven af deres "open world kriminaldrama"-spil Sleeping Dogs, der er sat til at ramme butikshylderne om seks dage. I den seneste opdatering på spillet hjemmeside, gennemgår de alle de ekstra lækkerhedsdetaljer, som PC-spillerne kan se frem til (hvis de vel at mærke har en maskine der kan trække det hele).

Sleeping Dogs Preview: United Fronts open world spil er ikke hvad man forventer

Store forventninger kan være farlige. Det måtte Dead Island sande på den dyre måde. Efter at have produceret en trailer der skabte hysteriske forventninger, var resultatet et spil der overhovedet ikke syntes at stamme fra samme trailer.

United Front Games vil ikke begå den fejl. Her har man sørget for, at den Hong Kong New Wave cinema-action som stilles til udsigt i traileren rent faktisk også efterleves i spillet. Det medfører: Alskens benbrækkeri med kung-fu-moves, slow-motion pistolføring, vilde biljagter, halsbrækkende stunts og meget mere.

Sleeping Dogs bakser dog også med andre forventninger, som ikke nødvendigvis giver anledning til optimisme. Den originale publisher, Activision, lancerede oprindeligt spillet som True Crime: Hong Kong og udsatte det først fra 2010 til 2011, for til sidst at trække stikket helt fra produktionen. "For at sige det ligeud: I en industri hvor kun den de bedste spil i hver kategori blomstrer, ville det ganske simpelt bare ikke blive godt nok" sagde Activision CEO, Eric Hirscberg.

Læs mere...