The Sims 3 Nyheder

Maxis varsler The Sims 4 til næste år

I en pressemeddelelse helt uden simlish eller Katy Perry

Electronic Arts og Maxis har kastet sig over det næste projekt efter SimCity, der ellers stadig kæmper med trafikproblemer og mange tekniske fejl.

EA pumper nye The Sims 3-udvidelser ud

Foreløbigt to navngivne titler, men flere følger.

The Sims 3 er fortsat så populær blandt pc-gamerne, at Electronic Arts har en ny stribe udvidelser på plakaten i løbet af dette år. I første omgang er der sat navn på to af dem, men senere på året er udgiveren parat med endnu flere, alt efter om interessen stadig er stærk fra forbrugernes side. Alt udkommer til både pc og Mac.

Ingen Sims i Wrights næste spil

Undersøger virkeligheden.

Will Wright, manden bag multimillionsællerterne The Sims og SimCity , er i færd med at undersøge nye veje og kanaler at formidle sine spilidéer.

Fra The Sims til alvor

EA Salt Lake laver "voksent" spil.

Electronic Arts' spilstudie i Salt Lake City, som kendes bedst for sit brændende engagement i The Sims, søger nu udviklere til "et voksent spilprojekt".

EA datosætter flere store titler

Crysis 2! All Points Bulletin! Medal of Honor!

Ifølge EA kommer det længe ventede Crysis 2 i løbet af 2010s sidste kvartal. Og denne gang bliver vi ikke spist af med et vedhæng til det første spil, men får endelig en rigtig fuldblods-opfølger til Cryteks vanvittigt flotte skydespil.

The Sims fylder 10

23 millioner spil senere...

Vi har nu igennem de seneste 10 år, tre spil og utallige udvidelsespakker plaget livet af de små sims med tvivlsomme designløsninger og grusomme sociale eksperimenter.

Sims 3 kopieret 180.000 gange på 3 dage

Siger piratforskere fra BigChampagne.

BigChampagne, et amerikansk firma med fildeling som speciale, har regnet ud at The Sims 3 blev piratkopieret mere end 180.000 gange mellem 18. og 21. Maj i år.