A Science Fiction Saga

A Science Fiction Saga Preview

A Science Fiction Saga Preview

Stress og puzzles med Anderson Kane.

Gad vide om David Ostman, indieudvikleren bag 'A Science Fiction Saga', allerede har modtaget et opkald fra Futurama's advokater. Hans kommende spil fortæller historien om Anderson Kane - en uheldig fyr, der finder sig selv tusindvis af år ude i fremtiden efter et uheld på arbejdet. Hvorvidt pizza og cryogenisk nedfrysning er involveret, ved man ikke helt endnu.

Dette point and click-eventyr er dog langt fra Futurama's fjollerier. Det foregår i en verden, der har noget Star Trek, noget Firefly og noget Gemini Rue, en anden indie point og click-historie, i sig. I denne historie er hele menneskeheden fanget i en stor konspiration fuld af interstellar politi og privatdetektiver. Du bliver endda på et tidspunkt ejer af et rumskib med en besætning, der modstræbende accepterer din inkompetence udi rumrejser.

Imponerende nok så er alt dette første spil i en planlagt serie. Det er et kæmpe projekt for en soloudvikler, der kun har lidt hjælp fra en freelance animator. Er han vanvittig? 'Man bliver nødt til at være lidt skør for at gå ind i spiludvikling,' siger han. 'Det er hårdt arbejde, oftest uden nogen form for anerkendelse, og det kræver, at man er stædig som et æsel for at blive ved.'

Læs mere...