Rock Band 3

Spotlight

Key events

8th November 2010

Rock Band 3

11th June 2010

Rock Band 3 - Trailer

Rock Band 3

Rock Band 3

Hva' så, Roskilde!

Denne gang vil jeg ikke spilde tiden på en farverig introduktion med flagrende referencer til alle musikspil, der nogensinde er lavet. Rock Band 3 er landet, og det spiller ganske enkelt r... ud af bukserne på dem alle. Rock Band 1 revolutionerede, Rock Band 2 finpudsede, men Rock Band 3 tager det endelige skridt derud, hvor ingen musikspil har gået før.

På overfladen ligner Harmonix nyeste udspil sig selv. Det utrænede øje vil have svært at se forskellen på dette spil og så mange andre i genren, da grafikken ikke har fået det største løft, og gameplayet stadig består af de velkendte baner af toner, der kommer strømmende. Men under det velkendte ydre gemmer der sig et spil med utrolig mange lag og finesser, som tager evigheder at komme til bunds i. I min tid med spillet har jeg selv kun nået at skrabe overfladen, men det har hele tiden stået klart for mig, at spillet på alle måder forsøger at optimere oplevelsen.

I kraft af sit klassiske gameplay ville Rock Band 3 allerede være et rigtig godt spil, men ikke nok til at få folk til at storme ud i butikkerne igen. Derfor har Harmonix også valgt at tilføje den meget omdiskuterede Pro-del, som løfter hele spillet op på et skræmmende højt niveau, som kræver reelle musiske egenskaber af spillerne. Selv om du har acet Dream Theaters "Panic Attack" på Expert i Rock Band 2, mens du stod på hovedet og der var ild i dig, så vil Pro alligevel kunne få dig til at ligne en begynder.

Læs mere...

Rock Band 3 får keyboards

Og nye mikrofoner. Raaah!

Optakten til Rock Band 3s officielle afsløring begynder med Green Day: Rock Band, der netop er landet hos flere amerikanske anmeldere.