Rift: Planes of Telara

Spotlight

FilmRift 1.8 Infernal Dawn ude nu

Nyt 20-mands raid! Ny World event! Leaderboards! Fisk?

FilmRIFT - Developer diary

Sådan skabte Trion en udfordrer til WOW.

Key events

Rift går også free-to-play

Udvider sine free-to-play-muligheder til at dække hele spillet

Trion Worlds følger trenden i MMO-genren og har besluttet, at onlinerollespillet Rift bliver free-to-play fra og med den 12. juni.

Få Rift til halv pris inkl. End Of Nations beta adgang

Få Rift til halv pris inkl. End Of Nations beta adgang

Udsalget varer frem til den 5. juli.

Trion Worlds har i dag åbnet op for en priskampagne på digitalversionen af deres abonnementsbaserede fantasy-MMO Rift, som i nogle dage frem vil kunne erhverves til halv pris, svarende til 10 Euro - hvilket igen svarer til under 100 danske kroner. Med i prisen følger 1 måneds spilletid.

Læs: Anmeldelse af Rift

Der er også halv pris på Ashes Of History-udgaven af Rift, som sælges for 12.49 Euro i perioden, og som inkluderer et eksklusivt mout, muligheden for at tilgå sin bank hvorsomhelst, samt en faction tabard.

Læs mere...

Rift går free-2-play op til level 20

Prøv et af sidste års mest opsigtsvækkende onlinerollespil gratis før købet.

MMOet Rift fra Trion Worlds vækkede en del opsigt sidste år, da det rent genremæssigt lå tæt på World of Warcraft og da også var i stand til at æde lidt af spillerbestanden fra Blizzards mastodont.

Rift app holder kontakt til dit guild

Fokuserer på interaktivitet fremfor karakterbaseret navlepilleri.

Trion Worlds har frigivet en app til at chatte og tracke zone events i deres relativt succesfulde MMO fra 2010, Rift, som vi anmeldte til en score på respektable 7 ud af 10.

Spar 75% på Rift i lynkampagne

Kan en halv hund bruges som mount?

Trion Worlds har i dag åbnet for en priskampagne, der varer indtil den 28. november og som lader dig kradse MMOet Rift til dig for noget det ligner en halvtredser - ok, 38 kroner efter dagskursen, men det andet lyder billigere.

Spil Rift gratis resten af august

Halv fødselsdag til Trions MMO.

Trion Worlds fejrer fra og med i dag og resten af august, at onlinerollespillet Rift nu har været officielt online i et halvt år. Som gave smider de gratis spilletid og en masse konkurrencer efter spillerne.

Udvikler: WoW æder sig selv

Rift-mand: "Det er en skam"

Chefudvikleren på Trion Worlds MMO Rift, der udkom tidligere i år, mener, at konkurrenten World of Warcraft ikke har udviklet sig nok for at holde på sin brugerbase.

Rift skyld i World of Warcraft-dyk

Trion nasser af Blizzards brugerskare.

Amerikanske Trion Games er ikke i tvivl om, hvor de 600,000 World of WarCraft-spillere, Blizzard har mistet over de seneste par måneder, er havnet.

Nu kan alle prøve Rift

Trion kickstarter 7 dages prøvetid.

Trion Worlds har åbnet for syv dages gratis prøvetid i deres nyligt lancerede fantasy-MMO Rift.

Rift opdateres med invasion

Vogt dig for Alsbeth The Discordant.

Trion Worlds' nye MMO, og alternativ til de mange, der er stået af WOW, men stadig mangler et skud fantasy, har en større indholdsopedatering i vente.

Efter Rift kommer SciFi-shooter MMO

Trion laver spil over kommende TV-serie.

Selvom Trion Worlds kun har eksisteret siden 2006, har de i længere tid haft planer om endnu et MMO foruden det fantasy-tunge Rift (læs anmeldelse).

Rift

Rift

David mod Goliath.

I en blanding af vanvid og genialitet udsendte Trion Worlds for nogle måneder siden en meget omdiskuteret trailer til deres kommende MMO Rift. Billedsiden i sig selv var på ingen måde kontroversiel – vi så en ridder med en magisk medaljon, der åbnede for en flænge i himmelen, og et massivt uhyre væltede ud.

Hvad, der derimod overraskede alle, var teksten, der tonede frem efter traileren. "We're not in Azeroth anymore". Med den erklæring begik Trion Worlds den ultimative hybris inden for MMO-branchen og lagde sig ud med Blizzard's gigantspil World of Warcraft. Mange onlinerollespil har tidligere forsøgt at gå denne vej og fejlet stort, så det var en stor ting, at det lille firma Trion Worlds lagde sig ud med de store drenge.

At det var et gennemtænkt reklamestunt var helt tydeligt, for omtalen af Rift steg til uanede højder på diverse hjemmesider overalt på nettet. Folk stod klar med armene over kors og en med attitude, der skreg "jamen så lad os da se hvad i kan!". Her to måneder senere, hvor spillet er udkommet, er der derfor mange, der er spændte på om Rift har det, der skal til for at tage kampen op mod MMO-giganten. Det er David vs. Goliath i digitaliseret form, - jeg fortæller, og I står ved ringside!

Læs mere...

Rift i åben beta

Rift i åben beta

Træt af WOW? Her er et andet MMO.

Den lidet kendte udvikler Trion Worlds, som vi kun kender for RTS:et End of Nations, er i disse dage færd med at lægge en sidste hånd på deres stort opslåede MMO Rift (tidligere kaldet Rift: The Planes of Telara).

Sidste kraftanstrengelse for at komme eventuelle fejl til livs sættes nu i værks i form af en åben betatest af spillet. Spillet har hidtil været i lukket beta siden den 3. december sidste år.

I betaen bliver det i dagene mellem den 15. februar og den 21. februar muligt at grinde sig gennem spillets første 42 levels, afprøve tre PvP-zoner samt tage på eventyr i en længere række zoner og dungeons.

Læs mere...