Retro City Rampage

Nye pixels fra Retro City Rampage

Kan én mand lave et GTA-spoof til hele fem platforme? Enmandshæren Brian Provinciano kan!

Kan én mand lave et GTA-spoof til hele fem platforme? Enmandshæren Brian Provinciano kan!

Retro City Rampage Preview

Retro City Rampage Preview

Et herligt mash-up af GTA, Mario og generel popkultur fra ildsjælen Brian Provinciano.

Brian Provinciano elsker computerspil. Som spiludvikler er det ikke så underligt. Han er dog mere dedikeret end så mange andre spilentusiaster. Før vores udsendte mødte ham udenfor en Starbucks på en regnvejrsfyldt dag i Nottingham, havde han lige været i en lokal spilbutik. Her samlede han en kopi af Grand Theft Auto III og Grand Theft Auto: Vice City op. Det er nu ikke, fordi han ikke har spillet dem, men fordi spillene har cover art, der er forskelligt fra det, spillene er trykt med i Vancouver, hvor Brian kommer fra.

Det er nu ikke kun GTA-ting, som Brian samler på. Han er for tiden i gang med at samle et kompendium med en blanding af erindringer, inspirationer og mindeværdige historier, blandet sammen i en digital scrapbog.

"Min drøm startede med at se det originale GTA på en NES." siger Provinciano, med julelys i øjnene. "Det var dét, jeg syntes, var spændende". En excentrisk hobby, kendt som Grand Theftendo, som blev udviklet i Provinciano's fritid, når han ikke var på arbejde som programmør i Backbone Entertainment (der blandt andet står bag Zombie Apocalypse: Never Die Alone.

Læs mere...