Resistance 3

Spotlight

Key events

Resistance 3

Resistance 3

Den endelige modstand.

Det første Resistance havde en mission - at få PlayStationen 3 ud over rampen. Som den højt profilerede lanceringtitel til PS3 tilbage i 2006 hvilede der et stort ansvar på Resistance's krigshærgede skuldre, og selv om spillet blev en hæderlig kommerciel succes, så fik det også en noget blandet modtagelse blandt anmeldere såvel som spillere. Et var sikkert, det krigsramte sepiatonede Resistance var på ingen måder den seriøse udfordring til Microsofts farvestrålende sci-fi-shooter Halo, som mange - ikke mindst Sony - havde håbet på.

Så gik det lidt bedre med Resistance 2, der var mere episk i stil og stemning, men også mindre originalt, da det netop gik Halo i bedene med gameplaymæssige tiltag, som kun at kunne bære et begrænset antal våben og regenererende energi hos spillets protagonist - soldaten Nathan Hale. 2'eren havde mistet noget af den trods alt unikke old school charme, som det første Resistance havde med sit nådesløse gameplay, hvor regenererende energi kun var for tøsedrenge og space marines.

Resistance 3 er på mange måder kulminationen af Resistance 1 og 2 - med begges spils styrker i en skøn altødelæggende first person shooter cocktail. Du kan igen bære et stort udvalg af våben og har ikke længere regenererende energi. Old school på den fede måde.

Læs mere...

Resistance 3 spin-off på Facebook

Global Resistance er et "massivt strategispil".

Insomniac har I dag offentliggjort et helt nyt ”MSO” – Massive Strategy Game, baseret på deres kommende Resistance 3 til Playstation 3. Afsløringen skete i form af en trailer, vistpå årets Comic-Con i San Diego, hvor Insomniac havde arrangeret en panel-spørgerunde omkring Resistance-universet.