Renegade Ops

Spotlight

Key events

22nd September 2011

Renegade Ops

14th September 2011

Renegade Ops - Launch trailer

25th July 2011

Renegade Ops - Gameplay

17th May 2011

Renegade Ops - Gameplay

Avalanche skyder Just Cause 3-rygter ned

"Vi udsender ikke noget spil i 2012".

De seneste dage har nettet genlydt af rygter om, at der var et nyt Just Cause på vej i 2012. Rygterne blev startet af Xbox World Magazine, der for 2 dage siden skrev at "Vores spioner fortæller os at Avalance arbejder hårdt lige i øjeblikket, og at det [Just Cause 3] er sat til udgivelse næste år"

Renegade Ops - Tilbage til 80'erne

Sådan blev Renegade Ops til.

Axel Lindberg er spilinstruktøren der står bag Renegade Ops. Hos Avalanche har de én af den slags tilknyttet hvert projekt. Axel fortæller at det betyder at han generelt har været ansvarlig for hele den kreative side. "Så det betyder spildesign, banedesign, spilmekanikker og til en vis grad historie", som Axel opsummerer det. "Helt grundlæggende alt det kreative".

Renegade Ops

Renegade Ops

Old-skool som Donkey Kong & Betamax.

Hvis du har en alder over de 30, og har ført et bare nogenlunde normalt liv under din opvækst, så vil du med glæde kunne tænke tilbage til de gode gamle video-aftener. Der hvor man havde lusket sig ned med vennerne og lejet en film, og nu var parat til at skylle den ned med monstrøse mængder sukkerholdig sodavand og diverse chipsfrembringelser fra krydsfeltet mellem kemikalier og industrifriture.

Og du vil nikke genkendende til datidens hotte actionstjerner, hvis primære kompentencer var: armbrækning, holde stenansigt, skyde med automatvåben i én arm og kunne sige lårklaskende stupide one-liners uden at fortrække en mine. Oh ja - vi husker jer. Schwarzenegger, Stallone, Segal, Lundgren, Van Damme.

Hvorfor fortæller jeg om alt det her? Fordi Renegade Ops føles som en hyldest til den tid. Det er bollefede klichéer på rad, men på den særlige charmerende måde, hvor det er med glimt i øjet, og hvor de ikke tager sig selv for seriøst. Vi ved jo godt, at det kun er for sjov.

Læs mere...

Avalanche afslører Renegade Ops

Co-op til digital download på pc/konsol.

Den svenske udvikler Avalanche har i dag sammen med deres udgiver SEGA offentliggjort spillet Renegade Ops - et actionspil med et militært tema og fokus på kooperativt spil.