Red Faction: Armageddon

Spotlight

Key events

Flere THQ-serier solgt til Nordic Games

Painkiller-bagmændene har nu rettighederne til bl.a. Darksiders

Som nævnt i en anden Eurogamer-nyhed har Gearbox vundet en konkursauktion, der fremover giver dem rettighederne til at udvikle og genudgive spil i Homeworld-serien.

Red Faction: Armageddon

Red Faction: Armageddon

LEO børn leger bedst.

Det er ikke altid let at have kendte forældre. Det må Darius Mason, søn af Alec Mason fra Red Faction: Guerilla finde sig i. Forventningerne til Darius er høje i starten af spillet, når man bliver sendt på en mission for at redde den Terraformer, der gør det muligt at bo på Mars' overflade.

Skurken, der er ude på at ødelægge Terraformeren, Adam Hale, minder mest af alt om en Sith Lord fra Star Wars universet – dog uden lyssværd eller magiske evner. Men hvad Hale mangler i mestring af The Force, gør han dog op for i form af den pureste ondskab og en hær af kultister, der føjer ham i et og alt.

Red Faction: Armageddon er, ligesom Guerilla før det, et 3rd person shooter. Der, hvor Armageddon adskiller sig fra andre 3PS som f.eks. Gears of War, er ved at i stedet for at skulle gemme sig bag vægge for at undgå at blive skudt, kan man her blæse gulvet væk under fjendernes fødder, og genopbygge det, når man selv skal forbi.

Læs mere...

Red Faction: Armageddon demo ude nu

Volition lokker med destruerbart alting.

I dag er en demo af Red Faction: Armageddon udkommer eksklusivt for indehavere af købsabonnementet Xbox Live Gold. Demoen udkommer desuden til PS3, og forventes på den konto online så snart, PSN atter er kommet på nettet (hvilket skulle være senere i denne uge, ifølge Sony). Pc-folket har endnu en gang trukket nitten, idet demoen kun er planlagt til HD-konsol.

Danny Bilson, THQ

Det er nu eller aldrig for THQ - og de ved det.

2011 er et stort år for THQ. Efter et finansielt rystende 2009 lukkede firmaet flere divisioner og undergik en betydelig omstrukturering. De begyndte at prioritere kvalitet over alt andet og samtidig nedsætte risiciene ved spiludvikling. Dette års katalog - især Homefront, men også Red Faction: Armageddon og forhåbentligt Saints Row 3 - er nødt til at kunne følge op på de gode hensigter med stærke salgstal.

Actionrollespil på vej fra Volition

Med instruktøren af Hellboy?

Volition, skaberne af Red Faction og Saints Row, søger i øjeblikket folk til skabelsen af et nyt actionrollespil - eksempler på spil i denne genre er Uncharted 2 og God of War III.