Red Dead Redemption

Spotlight

Key events

Red Dead Redemption 2 annonceret

Rockstar Games lover os et nyt episk western eventyr, som efter planen skal udkomme i efteråret 2017.

Det hele startede i søndags, Rockstar Games lagde et simpelt billede op på twitter.

Red Dead Redemption klar til Xbox One

Røvere og cowboys er klar via Xbox Ones bagudkompablilitetsfunktion.

Et af problemerne ved at skifte fra en ældre generation af en konsol til en nyere er, at du må sige farvel til nogle af dine yndlingsspil. For mange var Red Dead Redemption et af dem, men har du spillet til Xbox 360 så fortvivl ej!

5 alternativer til Watch_Dogs du kan spille allerede nu

Gør ventetiden overskuelig med disse klassikere

Når Watch_Dogs bliver sluppet løs d. 27. maj, tegner det til at blive en af årets helt store spiloplevelser, og vi er blevet lovet skyderi, action, dødskørsel og hacking i en åben verden på et hidtil uset niveau. Kan du næsten ikke være i dig selv af bar forventning, har vi her samlet en håndfuld spil som kan gøre ventetiden til at bære, og som har store dele til fælles med Watch-Dogs.

Er Red Dead Redemption 2 i produktion?

Rockstar søger folk til deres afdeling i ørkenbyen San Diego.

Efter spil som Grand Theft Auto, Bully og Red Dead Redemption kan man kalde Rockstar Games for en af de åbne spilverdeners absolutte pionerer.

Ringe chancer for Red Dead på pc

Rockstar: Sådan er det bare nogle gange.

Red Dead Redemption, et af ​​de største spil udgivet sidste år til PlayStation 3 og Xbox 360, ser ikke ud til at blive versioneret til pc, ligesom L.A. Noire.

Gratis DLC til Red Dead Redemption

Nye baner, fipskæg og hatte til folket.

Uden at gå særligt meget i detaljer herom, har Rockstar i dag bekræftet, at DLC-pakken 'Myths and Mavericks' udkommer i løbet af september og bliver gratis for alle som et tegn på taknemlighed overfor spillets fans.

Red Dead Redemption rammer 8 mio

80 procent højere salg for Take-Two.

Udgiveren Take-Two har afsløret sine finansielle resultater før sidste kvartal af regnskabsåret 2010, som afsluttes den 31. marts 2011.

Red Dead Redemption megapatchet

Red Dead Redemption megapatchet

Lappet som Lucky Lukes hullede pyjamas.

En ny, stor opdatering til Rockstars episke western Red Dead Redemption er i dag gået live, og skulle fixe et sortiment af fejl i spillet og i DLC pakkerne.

Hermed forbedres den massive interaktive indsats, læserne for nylig valgte som årets bedste spil 2010.

Her er den komplette liste fra Rockstars hjemmeside hjemmeside:

Læs mere...

Red Dead Redemption får zombier

Rockstar hopper på kødvognen.

Som om Red Dead Redemption ikke kunne klare sig uden, har Rockstar Games nu offentliggjort planerne for næste DLC-pakke ved navn Undead Nightmare Pack.

Red Dead Redemption får efterfølger

Fuld udvikler vælter bønnedåsen.

En unavngivet person, som angiveligt er involveret i udviklingen af efterfølgeren til Red Dead Redemption via et eksternt selskab udenfor Rockstar, har på én gang både bekræftet det uundgåelige, nemlig at der kommer et tredje spil i Red Dead-serien, men også hvad spillet kommer til at hedde (det første, til PS2, hed Red Dead Revolver, hvis du kan huske dét).

Rygte: Brad Pitt i Red Dead biofilm?

I rollen som helten John Marston, siger de.

Tabloid-sitet ShowbizSpy mener at vide, at der er planer om en biograffilm bygget over Red Dead Redemption - og at Hollywoods helt egen Brad Pitt skal spille John Marston, hovedpersonen igennem hvis øjne, samtlige spillere har oplevet Rockstars nylige Western-sandkasse.

Digital FoundryRed Dead Redemption: Verden i bevægelse

Teknisk indblik i Rockstars Vilde Vesten.

I den uge, hvor Red Dead Redemption beviste sin sommerlige salgsdominans og hvor det nye DLC blev offentliggjort, gik Eurogamers Digital Foundry i gang med at fuldbringe sit eget RDR-projekt: At vise Rockstar San Diegos omskiftelige verden via en højhastigheds video.

Rockstar til kamp mod dumme cowboys

Fejlrettelser og serverbans i vente.

Rockstar Games har indset at en stor del af spilbefolkningen, som dagligt plaffer hovedet af hinanden i Red Dead Redemption ofte har en dårligere oplevelse online, end de burde.

Info om nyt Red Dead Redemption DLC

Prærie-zombier og andet afskum i fire pakker.

Rockstar løftede i dag sløret for en storstilet plan, der skal sikre en konstant strøm af nyt downloadmateriale til Red Dead Redemption.

Danmarks 20 bedst sælgende spil lige nu

Red Dead, "Argh 3 Argh" og fodbold i top.

De seneste salgstal peger på følgende 20 spil, som lige nu sælger bedst i Danmark. Tallene bygger på info fra danske forhandlere tilmeldt ChartTrack og dækker spil til pc og tv-konsol - en et enkelt til DS.

Red Dead hardcore Free Roam klar

Ikke flere noobs med auto aim.

Rockstar har lavet nye playlists til Free Roam onlinedelen af Red Dead Redemption. Det skulle gerne gøre det lidt mere meningsfyldt at rende rundt med Expert Targeting slået til.

Kidnapningsmission til Red Dead

Lømlerne har snuppet bondens datter.

I dag præsenterer Rockstar Games eksklusive screenshots fra "The Kidnapped Girl" - en af seks spritnye co-op multiplayer missioner i Outlaws To The End-missionspakken, der udkommer til Red Dead Redemption

Red Dead kortfilm nu i arkivet

Se Hillcoats halvtimes-Western lavet i RDR.

Som vi skrev om i går, har filminstruktøren John Hillcoat lavet en Westernkortfilm på godt en halv time, som fortæller en alternativ baggrundshistorie om John Marston, hovedpersonen i Rockstar Games' seneste salgssucces, Red Dead Redemption.

Western lavet med Red Dead Redemption

Hillcoat bygger bro mellem spil og film.

IGN har fået verdenseksklusivretten på visningen af instruktøren John Hillcoats westernfilm om hovedpersonen i Red Dead Redemption, John Marston, og hans strabadser i det Vilde Vesten, som ligger til grund for selve spillet.

Red Dead co-op DLC datosat

Outlaws to The End i slut juni.

Rockstar har netop offentliggjort udgivelsesdatoen for den nyligt afdækkede indholdspakke med co-op missioner til Red Dead Redemption.

Red Dead Redemption patch på vej

Red Dead Redemption patch på vej

Lapper multiplayer og dusør for Mo Van Barr.

Rockstar fortæller i dag, at en patch er på vej til deres nyligt lancerede westernspil Red Dead Redemption, som vi anmeldte til et relativt flot 7-tal.

Patchen udkommer ifølge Rockstars officielle weblog i næste uge, og vil primært lappe på forbindelsesproblemer i multiplayer og specifikt rette på dusøren for Mo Van Barr.

På samme weblog har Rockstar nogle tips til at komme online og spille.

Læs mere...

Red Dead Redemption får ekstraindhold

Outlaws To The End bliver co-op, gratis.

Rockstar har i en session med spørgsmål og svar bekræftet, at der er flere runder ekstraindhold på vej til Western-eposen Red Dead Redemption, som vi anmeldte forleden.

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption

En ladet pistol eller en skovl?

Der er meget, vi europæere ikke forstår om USA. Vi undrer os over, hvordan skydevåben kan blive en så indædt del af et folks kultur, at retten til at eje dem skrives ind i grundloven på lige fod med ytringsfrihed. Vi undrer os over, at man kan afsky regeringsindflydelse så bastant, at man gerne ser 40 millioner mennesker stå uden basal lægehjælp.

Vi glemmer dog, at ikke alle dele af USA har gennemgået en parallel og afstemt udvikling. Mens de nordøstlige stater høstede frugten af den industrielle revolution, måtte nybyggerne på Prærien modstå indianere, lovløse og i visse tilfælde mexicanere med egne kolde, døde hænder. Og da disse prøvelser var ovre, leverede jernbanen bedrevidende embedsmænd nordfra, der ville gøre Prærien civiliseret. 100 år virker fjernt i en teknologisk forstand, men arven fra Det Vilde Vesten lever videre og påvirker desværre stadig USA i mere eller mindre heldig grad.

Rockstars Red Dead Redemption er som utallige andre westernfortællinger en skildring af denne tid. Frem for den romantiske John Wayne-fremstilling med solnedgang og banjomusik, hamrer spillet dog sin kile ned på et tidspunkt, hvor tiderne skifter for The Old West. Året er 1911, hvor infrastruktur har udbredt den amerikanske regerings indflydelse vestpå. Yankee’erne ankommer med biler og pæne jakkesæt som en skarp kontrast til de poncho-klædte cowboys, der stadig afgør nabokrige ved at pløkke hinanden.

Læs mere...

Red Dead Redemption større end GTA IV

Rockstar forsvarer: Ikke bare GTA med heste.

Jeronimo Barrera, chefdesigner hos Rockstar Games, nægter at tage sammenligningerne mellem GTA-serien og western-opfølgeren Red Dead Redemption til sig.

Red Dead Redemption får gratis DLC

Rid hånd i hånd med dine venner.

Rockstar har offentliggjort at westernspillet Red Dead Redemption, der udkommer senere i denne måned, bliver udvidet med en udvidelsespakke allerede i juni. Outlaws To The End vil således bestå af 6 co-op missioner, der alle kan gennemspilles af tre til fire spillere. Denne første udvidelse til spillet bliver gratis at downloade, både til Xbox 360 samt PS3, og vil desuden åbne op for muligheden for at få flere multiplayer XP points samt indeholde yderligere Trophies.

Fyret for privat mail lagt på Facebook

Mandemagasin pleaser Rockstar Games.

Mandemagasinet Zoo fra Australien, det største engelsktalende land udenfor Europa og USA, har fyret deres spiljournalist Toby McCasker, efter hans offentliggørelse af en privat mail fra Rockstar Games.

Red Dead Redemption forsinkes

+ nyt om Mafia II, Civ V, LA Noire, Payne 3.

Take Two har rykket udgivelsesdatoen for Red Dead Redemption, som vi publicerede et kødfuldt preview af i starten af ugen.

FeatureRed Dead Redemption

Større og vildere end GTA.

Det er en klassisk scene fra Rockstar: Den natlige ro afbrydes af desperate skrig fra en kvindelig prostitueret, der stormer ud fra en saloon med en mand i hælene. Han jager hende ned gennem gaden og tager fat i hende. Jeg forsøger at komme hende til undsætning og bevæger mig hurtigt hen mod dem begge, men da jeg stadig forsøger at få styr på kontrolsystemet, lykkes det mig i stedet at sparke hende i ansigtet mens hun ligger hjælpeløs på jorden.

Mafia II og Bioshock 2 til tiden

Første halvår og februar 2010, respektivt.

Take Two har bekræftet at Mafia II og Bioshock 2 udkommer efter planen - den nye plan altså. Det vil sige den 9. februar for sidstnævnte, mens gangster-eposen endnu svæver frit i første halvår, formentlig med udgivelse efter Bioshock 2, som minimum.

Red Dead Redemption datosat

Hej forår med cowboyhat og seksløber.

Rockstar Games har nu endelig datosat Western-opfølgeren Red Dead Redemption til global udgivelse den 27. april 2010.

Take-Two bekræfter forsinkelser til 2010

Mafia II, BioShock 2, Payne 3, Red Dead.

Take-Two har nu bekræftet at de planlægger at udgive fire svært ventede titler i første halvdel af 2010. BioShock 2, Max Payne 3, Red Dead Redemption og Mafia II vil alle komme på markedet mellem starten af februar og slutningen af juni 2010, afslørede Take-Twos CEO Ben Feder på et nyligt investormøde.

Et godt år at lancere et nyt spil

2K skubber 3 store til 2010, men har et es.

2K Games skuffede for nylig de håbefulde, som havde afsat sig tid henover julen i år i selskab med enten Mafia II, Red Dead Redemption eller Bioshock 2, ved at skubbe udgivelsen til 2010. Men Christoph Hartmann, foretagendets øverste chef, forklarer, at dagens spillere kræver kvalitet, og at 2K på det punkt ikke vil gå på kompromis. Derfor får spillene lidt længere tid i støbeskeen.

Intet GTA V i år

Red Dead, Max Payne 3 og Mafia II i stedet.

Take Twos øverste chef, Ben Feder, har dræbt samtlige rygter om at Grand Theft Auto V skulle udkomme næste år, men interessant nok benægter han ikke planerne om spillet.