Rainbow 6 Patriots

Key events

Måske rykker Rainbow Six til næste generation

Patriots springer måske PS3 og X360 over.

Den larmende stilhed omkring Rainbow 6: Patiots er ikke et udtryk for, at spillet er droppet og aldrig finder vej til vores konsoller. Tværtimod er spillet stadig under udvikling, men med det forbehold, at spillet måske rykker til næste konsolgeneration og slet ikke udkommer til hverken PS3 eller X360.

E3 2012: Dem, der brændte os af

Visse højtprofilerede spil var slet ikke til stede til E3. Hvilke, og bør vi være bekymrede?

E3 er synonym med hype, og mens vi hyggede os en del med Beyond, Watch Dogs og Need for Speed: Most Wanted, var det let at glemme, at visse projekter let kan ryge på pause, blive aflyst eller helt tiet ihjel i tiden efter E3-messen. I løbet af den seneste uge er der blevet udsendt 478 videoer af forskellige spil, og midt mellem de store titler er der en række navne, som helt tydeligt mangler.

Rainbow Six Patriots designhold skiftes ud

Blandt andet designeren på Heavy Rain træder til.

Ubisoft har bekendtgjort, at David Sears, creative director på Rainbow 6 Patriots, er blevet afskediget og ikke længere er involveret i produktionen af spillet.

Rainbow 6 Patriots Preview

Rainbow 6 Patriots Preview

Er chok-effekt nok til at skyde Ubis taktiske shooter tilbage til tops?

Nu har du formentlig allerede set videoen fra Rainbow 6 Patriots, som Ubisoft sendte ud i begyndelsen af november måned. Du befinder dig i et smukt hus, med en smuk kone. Du er en succesfuld bankmand. En gruppe mænd bryder ind og fanger jer begge. Du vågner op med en bombe bundet til brystet, og du får besked på at tage den til Times Square i New York for at sprænge den i luften. Det er den eneste måde, du kan redde din kone og barn på. Du ender i en trafikprop på Brooklyn Bridge, hvor du følger efter en af terroristerne fremad, i dækning bil for bil, mens politiet skyder på jer.

Så skifter fokus til Rainbow anti-terrorteamet, der sidder højt oppe på broen. Du er snigskytte, og du tager en politimand ud, der blander sig med et skud til knæet. Derefter rappeller du dramatisk lodret ned af bropillen, mens du skyder. Du løber igennem paniske civilister, mens du bruger et hårdt virtuel reality filter (lidt ligesom Batman: Arkhams detektiv mode) til at vælge mål.

Til sidst finder du den bankmand, du var lige før. Dit sigtekorn er lige i hans skræmte ansigt: han er helt sikkert et gidsel. Der er ingen tid til at afvæbne bomben, men hvis du kaster ham ned i vandet, kan du måske redde dig selv og broen. Du skal beslutte hvad, du gør. TRYK PÅ X FOR AT ELIMINERE TRUSLEN. Fade out.

Læs mere...

Ubi Soft slap her til aften de første detaljer vedrørende deres længe ventede anti-terror-spil Rainbow 6: Patriots, der alt at dømme søger tilbage mod seriens tidligere dyder.