Pokémon Go

Pokémon Go får daglige bonusser

En grund til at logge ind på Pokémon Go hver dag?

Har Pokémon Go samlet støv på din telefon, eller spiller du det dagligt? Uanset hvad, så er der snart en grund til at logge ind på spillet hver dag. Udvikleren Niantic Labs har nemlig annonceret, at de engang i fremtiden vil belønne spillere for at fange en pokémon hver dag, eller besøge et Pokéstop.

Norsk minister spiller Pokémon Go under tale af kollega der spillede Pokémon Go

Når chancen byder sig for at fange en Snorlax, så tager man den da!

Tilbage i august blev lederen af det norske Venstre, Trine Skei Grande, taget i at spille Pokémon Go i det norske Storting, midt i et møde om national sikkerhed. Og noget tyder på at de norske politikere ikke kan ryste Pokémon feberen af sig, for nu er selveste den norske statsminister blevet fanget i samme gerning.

Pokémon Go-spiller slået ned for åben skærm

OBS: Pas på dig selv, når du går rundt i mørke områder.

Pokémon Go synes at lukke ned for visse områder af den menneskelige hjerne. I hvert fald giver spillet anledning til skudepisoder, forsøg på at skaffe sig adgang til minefelter og Nordsjællands Politi, der var nødt til at lave en guide til Pokémon Go-spillere om almindelig skik og brug.

En halv million har downloaded falsk Pokémon Go-app

Læs med, hvis du bruger Android og har downloaded guides til Pokémon Go.

En app kaldet Guide for Pokémon Go er blevet fjernet fra Google Play, da den var fyldt med såkaldt malware, ondsindet software. Dette er dog først sket, efter mere end 500.000 brugere har downloadet den.

Pokémon Go får ny opdatering

Til dig der vil have en pikachu på dine skuldre...

Efter et par forsinkelser er Pokémon Gos spkaldte Buddy-opdatering klar. Udvidelsen gør dig i stand til at vælge en af dine pokémoner som "buddy". Foruden at dukke op på din profilside, vil denne pokémon også blive belønnet med Poke Candy, når du går rundt.

Pokémon Go til Apple Watch

Nu invaderer Pikachu og venner også dit armbåndsur.

I går kunne Apple løfte sløret for en ny iPhone-model, iPhone 7, samt en ny udgave af Apples armbåndsur, Apple Watch. I samme ombæring kunne spiludvikleren Niantic LAbs og Apple annoncere en ny version af Pokémon Go, der er kompatibel med Apple Watch.

Ikke alle kan lide Pokémon Go. En canadisk kvinde har skudt på spillerne, og Volkswagen har forbudt deres ansatte at spille det, for eksempel. Og hvis det står til borgmesteren i den franske landsby Bressolles, skal byen ryddes for Pokegyms, PokeStops og pokémoner. Det skriver AP.

FeatureSådan kunne Harry Potter Go se ud

Hvis Harry Potter fik samme behandling som Pokémon Go.

Selvom Pokémon Go-feberen er ved at lægge sig en smule, er der stadig liv i konceptet. Og både firmaer og fans tænker med garanti godt over, hvordan konceptet kan bruges på andet end Pokémon.

Volkswagen forbyder Pokémon Go

I tilfælde af at spillet bruges til industrispionage.

Volkswagen bryder sig ikke om Pokémon Go. Eller rettere sagt, bilgiganten stoler ikke på spillet. Derfor har firmaet forbudt spillet.

Pokémon Go koster olympisk gymnast 5000 dollar

Sådan går det, når du er bidt af en gal pokémon og ikke har dit mobilabonnement i orden.

Dagens lektion: Check om dit mobilabonnement indeholder en roamingaftale, inden du flyver til et andet kontinent. Især hvis du har tænkt dig at bruge mobilinternet til, for eksempel, at spille Pokémon Go.

Forældre efterlader barn til fordel for Pokémon

Når jagten på Snorlax er mere interessant end dit to-årige barn...

Nogle mener sikkert, at det er hul i hovedet når eksempelvis Nordsjællands Politi giver råd om Pokémon Go. Men der er åbenbart noget ved spillet, der slår de højere tankefunktioner fra. Og det har nu kostet et par fra Arizona, USA, en sigtelse for omsorgssvigt.

Pokémon Go opdatering på godt og ondt

Flere muligheder og rettelser i Pokémon Go, på bekostning af nyttige hjemmesider.

Pokémon Go er blevet opdateret (til 1.1 på iOS og 0.31.0 på Android), og den har adskillige forbedringer under kølerhjelmen.

Folk opkalder ders børn efter pokémon

"Det er er mine børn, Ghastly og Kangaskhan...."

I kølvandet på Game of Thrones blev børn døbt Jon, Sansa, Tyrion og Khaleesi. Og som det sig hør og bør, bliver folk inspireret til børnenavne af næste store dille. Og du ved allerede hvor det bærer hen...

Pokémon Go Plus forsinket til september

Lille gadget, der skal hjælpe dig fange pokémon, er blevet forsinket til september

Pokémon Go Plus, en lille dims der via Bluetooth forbinder sig til din telefon, og fortæller dig om der er pokémoner i farvandet ved hjælp at vibrere, er blevet forsinket.

Pokémon GO runder 75 millioner downloads

Tænk samtlige indbyggere i Frankrig og Sverige, så har du antallet af personer der er ude og fange Pokémons lige for tiden

75 millioner downloads! I lidt mere håndgribelige tal svarer det til at samtlige indbyggere i Frankrig og Sverige lige nu har installeret Pokémon GO på deres smartphone.

Journalist bliver taget i at spille Pokémon under pressebriefing

"Jeg holdt bare øje med det", siger journalisten.

Hvis du er til en pressebriefing, så lad være med at tjekke din telefon unødigt. OG lad især være med at spille Pokémon Go! Det måtte en unavngiven journalist sande, da han under en pressebriefing ved United States State Department blev taget i at spille spillet.

Kort hjælper dig på vej i Pokémon Go

Find ud af præcis hvilke pokémoner der lurer i dit nabolag.

Pokémon Go har været fremragende til at få folk ud i gaderne, for at lede efter de nuttede væsner. Det har ikke været uden problemer, da nogle spillere forsøger at udforske farlige områder. Politiet har været nødt til at gøre folk opmærksomme på, at almindelig fornuft og respekt for regler stadig gælder.

Bosniske Pokémon Go-spillere opfordres til at undgå landminer

Endnu engang, hold øje med jeres omgivelser. Især hvis der er landminer i nærheden.

Vi kan ikke understrege det for kraftigt. Hold jeres øjne åbne, respektér almindelige love og regler, og lad være med at gøre noget farligt, når I spiller Pokémon Go. Det kan i værste fald føre til skader.

Pokémon Go-spillere sælger deres konti

Priserne når op til hundredvis af dollars. Niantic fraråder at gøre det.

Det er blot dage siden at Pokémon Go blev lanceret i Danmark, og folk render rundt og fanger pokémoner på bedste vis. Men hvad gør du, hvis du bor et sted på landet, hvor pokémonerne og Pokestopene er mere sjældne? Du køber en andens Pokémon Go-konto, naturligvis!

PokeMapper kortlægger hvor du finder pokémon i Pokémon GO

"Jeg er tilbage om lidt, jeg kan se der er en Kabuto nede på hjørnet..."

Pokémon GO er en social oplevelse, og der er intet som at møde andre spillere, og udveklse tips. Men det er engang imellem svært at finde ud af, hvor du skal hen for at finde en bestemt pokémon. Derfor har udviklerne bag OpenRide, en tjeneste for at finde biler du kan køre med, lavet et verdenskort, hvor du kan finde specifikke pokémoner.

Pokémon GO er live i Danmark

Nu kan vi endelig spille Pokémon GO i Danmark!

Det er dagen, vi alle har ventet på. Pokémon GO er nu ude i Danmark, på både iTunes og Google Play, og hvis du ikke allerede har spillet, er det tiden at prøve det.

Nu kan du anmode om flere Pokestops i Pokémon GO

For hvis du bor på landet, eller ikke vil have at dit hus er et Pokegym.

I Holocaust-museet i New York, er de sure over Pokémon GO. Folk fanger pokémoner midt mellem udstillingsgenstandene, der minder om et forfærdeligt kapitel i menneskehedens historie. Nogle folk har set deres hjem blive omdannet til et Pokegym, hvilket betyder, at ivrige trænere kommer på alle tider for at være den bedste. Og så er der de, der bor ude på landet, og ikke har et eneste Pokestop eller Pokegym.

Pokémon GO er det mest populære mobilspil i USA

Der er 21 millioner aktive brugere, hvilket slår Candy Crush Saga!

Det er kun en uge siden at Pokémon GO blev lanceret i USA, og verden er allerede et helt andet sted. Pizzariaer bruger spillet som reklame, firmaer vil fange kræene for dig og mere. Spillet er allerede det største mobilspil i USAs historie, større end Candy Crush Saga.

Pokémon GO sælger pizzaer

For et pizzaria i New York er Pokémon GO et guldæg

Vi har hørt rapporter om forbrydere, der har brugt Pokémon GO til at lure mobiltelefoner og værdigenstande ud af sagesløse. Men der findes også tilfælde, hvor nogen er blevet forgyldte på grund af de nuttede lommemonstre. I New York har et pizzaria set kontanterne rulle ind, på grund af Niantic og The Pokémon Companys nye app.

Pokémon GO har adgang til hele din Google-konto

Men The Pokémon Company lover, at de ikke læser din Gmail.

Hvis du er en af de mange, der enten har oprettet en amerikansk iTunes-konto, eller har sideloadet en Android APK, for at spille Pokémon GO, så er det værd at vide, at du samtidig har givet udvikleren Niantic og The Pokémon Company fuld og komplet adgang til din Google-konto.

Firma tilbyder at fange Pokémoner for dig

Du giver dem bare din telefon, og så løber de....

Det lyder som starten på en politirapport: Du giver din telefon, og nogle penge, til en vildt fremmed, der efterfølgende løber væk. Dette er ikke desto mindre forretningsidéen bag firmaet Pokewalk, der tilbyder at fange pokémoner for dig i Pokémon GO.

Byt Pokémon i Pokémon Go i fremtiden

Min Rattata for din MewTwo?

Pokémon Go er endnu ikke officielt udkommet i Danmark, men der er allerede masser af nye trænere, der udforsker landet for PokéStops og sjældne pokémoner, takket være forskellige genveje. Og udvikleren Niantic kan allerede nu fortælle, hvad der ligger i fremtiden for spillet.

Pokémon Go udkommer til juli

Lommemonstrene invaderer din telefon til næste måned.

Tidspunktet mange har ventet på er næsten over os: Pokémon Go, der tillader os at fange Pokémoner i den virkelige verden, udkommer i juli.