PlayStation All-Stars Battle Royale

Spotlight

PlayStation All-Stars Battle Royale anmeldelse

Mere end bare en Super Smash Bros klon.

FilmPlaystation All-stars Battle Royale - gameplay

Detaljeret, og laaang, gennemgang af det taktiske gameplay i PASBR.

FilmPlayStation All-Stars Battle Royale - Trailer

Video med mennesker, tegneserie figurer og tøjdukken fra Little Big Planet.

FilmPlayStation All-Stars Battle Royale

Lidt gameplay, lidt snak og lidt mærkelig musik.

Key events

PlayStation All-Stars Battle Royale anmeldelse

PlayStation All-Stars Battle Royale anmeldelse

Mere end bare en Super Smash Bros klon.

Super Smash Bros har siden sin udgivelse været en af Nintendos mest karakteristiske og kendte spil. Det originale Nintendo 64 spil er blevet solgt i næsten 5 millioner eksemplar, og fik høje karakterer af alle anmeldere. På trods af denne succes er der dog ikke nogen der har forsøgt sig med at efterligne stilen i de snart 15 år der er gået. I hvert fald ikke før nu.

Det er tydeligt for enhver hvor inspirationen til PlayStation All-Stars: Battle Royale kommer fra. Det ligner til forveksling Super Smash Bros 64. Men det er ikke nogen dårlig ting. Det var jo et godt spil, så hvorfor ikke forsøge at efterligne det.

Spillet går ud på at karakterer fra diverse PlayStation spil er samlet i ét spil, hvor de skal kæmpe mod hinanden. I modsætning til Super Smash Bros. er målet dog ikke at slå de andre spillere udenfor banen. I Battle Royale går man i stedet efter at lade sit AP (All-Stars Point) meter op, for derefter at bruge specielle angreb til at dræbe sin modstander.

Læs mere...

Playstation-stjerner i vild kamp fra på onsdag

PlayStation All-Stars Battle Royale kan testes fra på onsdag, hvis du har Playstation Plus.

Sony lægger an til voldsomme kampe mellem de største Playstation-stjerner i et spøjst nyt spil, PlayStation All-Stars Battle Royale, der kan testes fra på onsdag for særligt udvalgte gamere. Det sker over internettet i Playstation Store.

PlayStation får sit eget 'Smash Bros.'

Hvem er stærkest - Kratos eller Parappa the Rapper?

PlayStation ejere får nu deres eget modstykke til Nintendos Super Smash Bros. "PlayStation All-Stars Battle Royale" er det knap så mundrette navn på det nye spil, der lader Sonys spil-stjerner tæske hinanden gule og blå, på tværs af spilserier og udviklingsstudier.