Plants vs. Zombies

Spotlight

Key events

14th September 2010

Plants vs. Zombies

7th May 2010

Plants vs. Zombies

Stort spil på vej fra Plants Vs. Zombies-teamet

PopCap låner den flotte Battlefield-motor til deres næste spil.

PopCap Games har høstet megen hæder og kultstatus for alle sine seje spil, bl.a. Peggle, Zuma's Revenge og især Plants vs. Zombies, alle med det ene mere geniale koncept end det andet.

Casual giganten PopCap skærer 50 jobs fra

Samtidig annonceres Plants vs. Zombies 2

PopCap har valgt at omrokere i deres interne struktur, hvorved 50 medarbejdere kan se frem til en kold fyreseddel. Og så lige op ad gårsdagens annoncering af et nyt Plants vs. Zombies på vej.

Plants vs. Zombies webbutik åbner dørene

PopCap har set dollartegnene lyse i øjnene på Rovios sure fugle.

EA og PopCap, skaberne af Plants vs. Zombies og andre casual hits, har nu åbnet for en onlinebutik, hvor sortimentet lyder på plysdyr, porcelænskrus og andet godt med det kendte zombiespil som overordnet tema.

Valve udvikler Steam App til smartphones

Chat, se billeder, lav statistik.

Valve har udviklet en ny Steam-applikation, der snart vil udkomme i sin færdige udgave til iOS og Android. Programmet er netop lanceret som en lukket beta for særligt udvalgte.

Plants vs. Zombies på PSN fra i dag

PopCaps tower defense breder sig igen.

PopCap har i dag frigivet PS3-versionen af deres ypperlige tolkning indenfor tower defense. Således er Plants vs Zombies, som startede på iPhone, nu at købe via Playstation Store.

Plants vs. Zombies

Plants vs. Zombies

Grønne fingre.

Kongerne af casual games, PopCap Games, udgav tidligere på året Plants vs. Zombies til henholdsvis iPhone og pc, hvilket de havde meget held med. Nu er det kommet til Xbox 360 som en Live Arcade-titel.

Plants vs. Zombies beskrives bedst som et real-time tower defense-spil. Som titlen ganske diskret antyder, handler det om en flok planter og zombier, der forsøger at sende hinanden tilbage under jorden. Som husejer kan du kun holde zombierne fra din grund ved hjælp af et særligt botanisk forsvarssystem i din have. Udstyret med solsikker, valnødder og ærter skal du forhindre zombierne i at nå ind i huset, da de kun er ude på at få en bid af din hjerne – og med de her gæster behøver du ikke være gæstfri.

Haven er delt i fem rækker, og hver række skal beskyttes fra de dårligt klædte hjerneædere. Dertil får du stillet en håndfuld planter til rådighed. Efter hver bane bliver du belønnet med en ny slags plante, hvoraf én type eksempelvis kan angribe zombierne, mens andre er bedre egnet til forsvar. Vigtigst er dog solsikkerne som samler lysets stråler, som er nødvendige for at gro nye planter.

Læs mere...

FarmVille er farligere end The Old Republic

PoPCap tror på casual fremfor hardcore.

PopCap, udviklerne bag nogle af de mest successfulde casual-titler som for eksempel Bejeweled, Peggle og Plants vs. Zombies, tror at de store softwarehuse får problemer med at spille ordentligt med indenfor social og mobil gaming.

Michael Jackson ryger af plænen

Fjernes fra Plants vs. Zombies efter tvist.

PopCap – firmaet bag det ret så populære græsplæne-defense-spil Plants vs. Zombies, har besluttet at sende spillets Michael Jackson-inspirerede, discodansende zombie i graven – og denne gang er det ikke meningen at han skal genopstå fra de døde.

Plants vs. Zombies

Plants vs. Zombies

Råddent godt.

Tower-defense-genren er en af de mest hardcore nicher af strategigenren. Igennem årene har det været de hårde få, der har forsvaret baser og borge fra rumvæsener og trolde i spil som Defense Grid og Savage Moon.

Netop derfor er Plants vs. Zombies, som PopCap Games står bag, en kæmpe bedrift.

Det er i sig selv et helt traditionelt tower-defense-koncept, men med charme og sans for vittige detaljer camouflerer spillet det begrænsende islæt i genren, mens det bevarer det vanedannende gameplay. Med et forstadskvarters eneste standhaftige skikkelser, planter og afgrøder, skal du forsvare et hus mod fremstormende zombier i alle afskygninger. Begge magter har forskellige enheder, hvor nogle er hurtige, andre pansrede, og du må variere din opsætning for at imødekomme skiftende omstændigheder. Du bygger din økonomi og dine forsvarsværker op som et helt traditionelt tower-defense-spil, men føler dig samtidig til stede i et helt andet miljø.

Læs mere...