Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Key events

Eurogamer.dk podcast #22 - USA-tur og overraskelser

Kan man finde svambier i guds eget land?

Mark har været i USA og se på både God of War: Ascension og The Last of US. Martin har fundet Steel Beasts op af skuffen med gamle Tank Simulatorer. Janus har testet spil på iPad og Jonatan har spillet Ni No Kuni.

Det skrev vi om: Ni no Kuni

Det skrev vi om: Ni no Kuni

Vil du med på et enestående eventyr?

Her på Eurogamer har vi mange meninger om spil. En fast og vigtig bestanddel af indholdet er vores anmeldelser, hvor vi italesætter og bedømmer aktuelle spiludgivelser. "Det skrev vi om:" er en ugentligt tilbagevendende artikelserie, hvor vi genbringer en særlig anmeldelse fra vores arkiv.

I denne uge skal vi forbi en spilperle som få. Et helt særligt samarbejde mellem Level 5 og selveste Studio Ghibli i et af de flotteste, mest charmerende rollespil til dags dato. Alene en grund til at eje en PlayStation 3.

Artiklen blev oprindelig publiceret den 31. januar 2013.

Læs mere...

Ni no Kuni - Wrath of the White Witch Preview

Ni no Kuni - Wrath of the White Witch Preview

Ghibli byder velkommen til en ny verden.

Ghibli er større end selveste Disney i Japan og deres filmstudie har for eksempel egen forlystelsespark og et stort museum.

De senere år er deres varme og fantasifulde eventyr blevet stadig mere populære selv her i Vesten, med Spirited Aways der blev vinder af en Oscar i 2003 aom tydeligste gennemslag.

Da firmaet annoncerede at de ville lave et spil sammen med rollespilsskaberne fra Level 5 fyldtes jeg af en umiddelbar længsel. Min nabo Totoro, Det levende Slot og Spirited Away hører til blandt nogle af mine absolutte favoritfilm og blot tanken om et rollespil i samme genre fik hårene til at rejse sig på mine arme.

Læs mere...

Ni No Kuni kommer til Europa

Level 5 / Studio Ghibli-produktion på vej.

Namco Bandai har beroliget europæsiske fans af både Level 5, JRPG og Studio Ghibli. Ved deres 'Vision Event' i Japan de forsikret om, at det ret fantastisk udseende rollespil No Ni Kuni: Wrath of the White Witch, også vil udkomme i Europa.