MUD – FIM Motocross World Championship

Mud Preview

Mud Preview

Italienerne går ned i mudderet.

Tænk sig at have et helt udviklingshold, der udelukkende laver bilspil. Den slags bliver færre og færre, og blandt de tilbageværende er der sværere og sværere kår at kæmpe under. Efter lukningerne af Bizarre Creations og Black Rock Studios forsøger de tilbageværende at finde nye måder at overleve på. Codemasters tager sin DiRT-serie i retning af download-only, mens Slightly Mad går i retning af brugerskabt indhold med Project Cars.

Et enkelt hold har dog formået at tæmme stormen, mens de tilmed har pumpet tre bilspil ud hvert eneste år. Det sker endda med kun 90 medarbejdere i et særpræget lokale nær midten af Milano. Det er holdet, der har givet os det både funktionelle og underholdende WRC og SKB-serien, som uden tvivl er det bedste motorcykelspil på markedet. Det skal dog siges, at sidstnævnte er blandt de få ordentlige MC-spil tilbage.

Selvom Milestones spil ofte har haft brug for polering, har de haft hjerte og sjæl blandt stanken af benzin. Manglerne på ressourcefronten opvejes af lidenskab, som man ser tydeligt i holdets tidligere spil: Screamer, Superbike 2001. Spil, som har hjulpet med at forme holdets navn. Hjemme hos udviklerne står disse spil fremme sammen med plakater af superhurtige biler og motorcykler. Sammen med voldsom metalmusik er det tydeligt, at ånden stammer fra voksne mænd, der i virkeligheden er børn.

Læs mere...