Mortal Kombat 2011

Spotlight

Key events

De dårligste film baseret på spil

Wreck-it Ralph gør det godt - men andre film er knap så gode

I lyset af udgivelsen af Wreck-it Ralph mente vi at det var værd at tage et kig på nogle flere film baseret på spil. Det er jo ikke nogen hemmelighed at langt fra alle film baseret på spil er lige så gode, så derfor får i her en liste med nogle af de dårligste - så kan i selv bestemme om i vil undgå dem, eller se dem bare for at kunne grine af dem.

Januar udvalget i PS Plus

BioShock 2, Mortal Kombat m.m.

Januars gratis spil til PS Plus abonnenter er BioShock 2, Guardians of Middle-earth og Mortal Kombat, afslører Sony. De er tilgængelige fra den 2. januar.

Mortal Kombat

Mortal Kombat

Ud af kroppen.

Der er et eller andet ved Mortal Kombat. Hvis man voksede op i halvfemserne, var det et meget svært fænomen at undgå. Kombinationen af hypervold, kampsport, asiatisk mytologi og en tegneserieæstetik satte mange et teenagehjerte i brand, og på trods af et meget svingende kvalitetsniveau har serien holdt sig kørende i meget længere tid end det næsten burde være muligt.

Selv kan jeg huske i min egen spildte skoletid, at man ikke blot blev brændemærket efter ens troskab i konsolkrigene, men også i den dødelige kamp mellem Mortal Kombat og Street Fighter. På højdepunktet af Mortal Kombats popularitet og svælgende bølge af attitude og påståede modenhed var den værste forhånelse man kunne blive pålagt, at man havde en "Street Fighter sjæl". Det gjorde sgu ondt.

Men hvis man ikke faldt af kampspilsvognen i de følgende år, hvor udviklere som Namco og SNK for alvor kom på banen, var det svært ikke at være noget kynisk overfor det kære gamle voldsorgie. På mange måder var (og er) serien stadig baseret på spektakel over substans, logisk nok fordi det var dette, der fik kopierne til at flyve af hylderne i første omgang.

Læs mere...

Mortal Kombat i kalenderen

Gammeldags tæsk i foråret.

Warner Games har i dag fastsat udgivelsesdatoen for nyversionen af Mortal Kombat, som udvikles til PS3 og Xbox 360.