Mirror's Edge Nyheder

Mirror's Edge 1 og 2 kommer til EA Access Vault

Du skal bare have lidt... Faith.

Electronic Arts lovede det i oktober, og nu holder de løftet. Electronic Arts tilføjer Mirror's Edge og Mirror's Edge Catalyst til deres såkaldte Vault, EAs abonnementsservice der tilbyder en række spil mod et fast beløb.

Games with Gold i September.

Microsoft har lige løftet sløret for hvilke spil du som Guld medlem, kan downloade gratis i September måned.

September måned byder på vild ræs, parkour, kinesiske lejemordere og lidt norsk rollespil. Som Xbox Guld medlem kan man glæde sig til 4 alsidige spil, som sædvanlig er der tale om 2 spil til den gode gamle Xbox 360 og 2 spil til Xbox One.

Virkelighedens Mirror's Edge

Professionel parkour-udøver i vanvittig video

Parkour-specialisterne Ampisound har strikket en imponerende, men og vanvittig video sammen, hvor de fortolker DICE's anmelderroste platformspil Mirror's Edge i levende live.

Mirrors Edge 2 fortsat et højt ønske internt hos DICE

"Vi vil gøre næsten alt for at bringe det tilbage."

Mirror s Edge 2 var i løbet af sidste år et hot emne på rygtefronten - både i form, at rygter men også via udtalelser direkte fra DICE, der både nåede at tale positivt om at lave en efterfølger til det stilrene stealth-parkour spil, og sideløbende også nærmest officielt lukkede ned for dets eksistens.

Rygte: Mirrors Edge 2 kommer i 2012

Kører på Frostbite 2.0. Kan holde balancen.

Mirror's Edge er et særligt spil, som gjorde brug af parkour som omdrejningspunkt længe før det blev populært i fortænkte kultursammenhænge i den danske hovedstad og som - måske mere vigtigt - har efterladt horder af pacifistiske akrobater in spe hungrende efter en opfølger .

Usikkerhed om Mirrors Edge 2

DICE er stoppet med Udviklingen.

Mirror's Edge var en af overraskelserne tilbage i 2008. Spillets aktrobatiske gameplay med fokus på undvigelse frem for brovten brug af vold koblet med en renset visuel stil fik DICEs eksperimentaltitel til at stå frem.