Mirror's Edge

Mirror's Edge 1 og 2 kommer til EA Access Vault

Du skal bare have lidt... Faith.

Electronic Arts lovede det i oktober, og nu holder de løftet. Electronic Arts tilføjer Mirror's Edge og Mirror's Edge Catalyst til deres såkaldte Vault, EAs abonnementsservice der tilbyder en række spil mod et fast beløb.

FeatureLav spil til kunst med Prisma

App kan forvandle spil til små kunstværker.

Engang imellem kommer en spiljournalist uforvarende til at kalde et spil kunst. Vi skal ikke her diskutere, om spil kan være kunst. Den tager vi måske en anden gang. Men hvad hvis spil lignede kunst?

Games with Gold i September.

Microsoft har lige løftet sløret for hvilke spil du som Guld medlem, kan downloade gratis i September måned.

September måned byder på vild ræs, parkour, kinesiske lejemordere og lidt norsk rollespil. Som Xbox Guld medlem kan man glæde sig til 4 alsidige spil, som sædvanlig er der tale om 2 spil til den gode gamle Xbox 360 og 2 spil til Xbox One.

Virkelighedens Mirror's Edge

Professionel parkour-udøver i vanvittig video

Parkour-specialisterne Ampisound har strikket en imponerende, men og vanvittig video sammen, hvor de fortolker DICE's anmelderroste platformspil Mirror's Edge i levende live.

Mirrors Edge 2 fortsat et højt ønske internt hos DICE

"Vi vil gøre næsten alt for at bringe det tilbage."

Mirror s Edge 2 var i løbet af sidste år et hot emne på rygtefronten - både i form, at rygter men også via udtalelser direkte fra DICE, der både nåede at tale positivt om at lave en efterfølger til det stilrene stealth-parkour spil, og sideløbende også nærmest officielt lukkede ned for dets eksistens.

Rygte: Mirrors Edge 2 kommer i 2012

Kører på Frostbite 2.0. Kan holde balancen.

Mirror's Edge er et særligt spil, som gjorde brug af parkour som omdrejningspunkt længe før det blev populært i fortænkte kultursammenhænge i den danske hovedstad og som - måske mere vigtigt - har efterladt horder af pacifistiske akrobater in spe hungrende efter en opfølger .

Usikkerhed om Mirrors Edge 2

DICE er stoppet med Udviklingen.

Mirror's Edge var en af overraskelserne tilbage i 2008. Spillets aktrobatiske gameplay med fokus på undvigelse frem for brovten brug af vold koblet med en renset visuel stil fik DICEs eksperimentaltitel til at stå frem.