Medal of Honor: Warfighter

Spotlight

Medal of Honor: Warfighter - Anmeldelse

Lidt Call of Duty, lidt Battlefield, lidt.. Need for Speed? Poof! Medal of Honor: Warfighter!

FilmMedal of Honor: Warfighter - Vídeo Seal Team 6 - Demolition

Overskriften siger det hele. Der er også en mand med en ufattelig dyb stemme.

FilmMedal of Honor: Warfighter - 8 min gameplay

Et indblik i singleplayer-kampagnen.

FilmMedal of Honor: Warfighter - Point Man Seal Team 6 Combat Training

Indblik i en af spillets inkluderede specialstyrker.

Key events

Røde Kors vil regulere voldelige spil

Krigskonventioner skal også gælde i den virtuelle verden

Krigskonventioner skal også gælde i det digitale rum, så klar er meldingen fra Røde Kors, der mener, at den højnede realisme af computerspillenes simulationer fordrer politisk handling.

Mørk fremtid for computerspil

Spoof video på hvem eller hvad der bærer skylden for manglen af originalitet i computerspil

Der er mange der frygter at computerspil går en mørk fremtid i møde. En fremtid hvor spil er gennemsyret af reklamer og mikrotransaktioner, en fremtid hvor der ikke længere laves originale spil men hvor der kun kommer fortsættelser på eksisterende serier.

EA slukker Medal of Honor

FPS-serien sat 'ud af rotation'

Sjuskeriet med det seneste Medal of Honor-spil, Warfighter, får nu drastiske konsekvenser for den gamle FPS-serie. Electronic Arts har taget serien 'ud af rotation', dvs. at det igen skal igennem en lang og anonym pause, hvor udgiveren tænker over nye retninger og evt. et nyt udviklingshold. Målet er stadig at få en værdig konkurrent til Call of Duty.

Medal of Honor: Warfighter er noget nær en fiasko

Skuffer sågar pessimistiske prognoser.

Selv det velkendte 'Medal of Honor'-navn har ikke været nok til at sikre pæne salgstal for EA's Medal of Honor: Warfighter. De første opgørelser lyder på, at der blev solgt 300.000 eksemplarer af skydespillet i løbet af den første uge på det amerikanske marked.

Ugens mest solgte spil

Der er Skylanders på menuen og så har vi ikke sagt for meget. Se hvad danskerne købte mest af i uge 43.

Ugens mest spændende udvikling i toppen af listen er velsagtens at der ikke er sket noget: Activisions nye Skylanders spil kaldet Giants, ligger stadig på første pladsen og det er velfortjent. Vi har siden sidste uge haft lejlighed til at spille det lidt mere og må konstatere at Skylanders er sjov underholdning.

Medal of Honor: Warfighter - Anmeldelse

Medal of Honor: Warfighter - Anmeldelse

Lidt Call of Duty, lidt Battlefield, lidt.. Need for Speed? Poof! Medal of Honor: Warfighter!

De skæggede herrer fra Tier 1 Taskforce er efter en pause på to år tilbage for at bekæmpe international terror og trusler mod friheden - og dét lige i tids nok til at overhale kolossen, Call of Duty indenom og komme på hylderne en lille måned før pengene begynder at regne ned over Activision med endnu en formodet storsællert.

Medal of Honor: Warfighter ved hvem det er oppe imod, og lader sig stærkt inspirere af begge krigsspilsmastodonter. Lige fra første klik på aftrækkeren til det første ord i rulleteksterne, er spillet sølet ind i storslåede eksplosioner, militærforkortelser og en syndflod af slowmotion, som fra start til slut gør lydene fra geværsnuderne til dybe baseksplosioner af død og ødelæggelse.

En ny trussel og terrorrist står klar til at give specialsoldaterne mulighed for at tjene deres penge, men det er i grunden ligegyldigt om et terrorangreb står for døren, eller om der er opstået husspektakler i en villa i det nordlige Pakistan. Handlingen og plottet bliver præsenteret i en fart og flyver derefter bare over hen over hovedet. For at sikre en fri og terrorfri verden er gruppen af nøje håndplukkede elitesoldater klar til at rejse Jorden rundt for at besøge hver enkelt lille terroristbefængt anonym by i Terrorististan, for at slå alt ihjel og vifte med Stars and Stripes.

Læs mere...

Arkivet: Mens vi venter på patchen

Arkivet: Mens vi venter på patchen

Patches er blevet til strategiske redskaber for spilfirmaerne men nogle gange, ja, så er en patch altså bare en lapning.

Søndag. Ugens sidste dag, hvor alt synes at foregå i et langsommere tempo. En tid til at fordybe sig og gå i arkiverne. Denne artikel blev oprindelig publiceret den 27. oktober 2012. Vi vælger at genbringe den, fordi spiludviklere åbenbart fortsat har svært ved at forstå, at vi sætter pris på et færdigt spil og ikke stiller os tilfredse med halvfærdige produkter.

En patch til computerspil var engang, i sin reneste form, en simpel fejlrettelse af noget kode der ikke virkede.

I dag er det en forretningsstrategi for spilfirmaerne.

Læs mere...

Medal of Honor: Warfighter sendes på gaden med talrige fejl

Og EA viser det frem i fuld offentlighed. Der kommer dog en opdatering på udgivelsesdagen.

Om to dage udkommer Electronic Arts' seneste spil i Medal of Honor-serien, Warfighter. Her må du være forberedt på en lidt ujævn spiloplevelse, hvis ikke du omgående henter den første opdatering til spillet.

Smugkig på Medal of Honor Multiplayer

Grib din makker og gå amok!

Shooters har aldrig været min styrke. Jeg har prøvet kræfter med alt fra CS og TF tilbage i tiden, op til CoD og Battlefield, men til sidste falder erkendelsen at jeg ikke er god nok. Men det ændrer ikke på, at det er sjovt at spille dem. Følelsen af at ligge på lur med en sniper, og sætte det perfekte headshot på flere kilometers afstand er uforlignelig.

Død og ødelæggelse topper i Medal of Honor: Warfighter

Hands-on med Medal of Honor: Warfighter.

Den 23. oktober kommer det nyeste skud på EA's Medal of Honor serie ud. Men hvad har de gjort for at den kan skille sig ud fra alle de andre FPSere der findes på markedet i dag? Vi var en tur i Sverige for at finde ud af det og vi er bestemt ikke skuffede.

Medal of Honor: Warfighter testes kun til Xbox 360

Playstation-gamerne må ikke prøveteste Medal of Honor: Warfighter før udgivelsen.

Der bliver ingen smagsprøve på skydespillet Medal of Honor: Warfighter, med mindre du spiller spillet til Xbox 360. Electronic Arts vil ikke sende en testudgave ud til Playstation 3, men i stedet lade al den såkaldte beta-test foregå på Xbox 360.

Slå bin Laden ihjel igen og igen

Markedsføringen af Medal of Honor: Warfighter går nye veje

Verdens største udgiver af spil, Electronic Arts, har annonceret en udvidelsespakke, til deres kommende spil Medal of Honor: Warfighter. Reklamekampagnen for det nye spil tager nye midler i brug i sammenblandingen af spil og virkelighed.

Battlefield 4 beta ikke kun med i Medal of Honor

Battlefield 4 bliver ikke en lukket fest for folk, der forudbestiller Medal of Honor: Warfighter.

Det forsikrer DICE via Battlefield 3-community-manager Ian Tornay. Han har lavet et indlæg på Reddit med de nærmere detaljer.

"Der vil være andre måder at komme med i betaen på end ved at forudbestille Medal of Honor: Warfighter. På nuværende tidspunkt er det dog den eneste måde, at man er 100% sikker på adgang," udtaler han.

Læs mere...

Medal of Honor Warfighter Preview

Medal of Honor Warfighter Preview

Vi har set det ny MoH og snakket med udviklerne.

Et par udtrykløse øjne kigger ud under hatteskyggen, mens regnen pisker ned så vandet når hele delingen til midt på lårene. Soldaten kigger lige ud i luften, men det er ikke frygten for Abu Sayif tropperne, der har taget hjælpearbejderen som gidsler der præger ham. For lydsiden afslører at han for sit indre øre afspiller den seneste samtale med sin kone derhjemme. En samtale der endte........på en dårlig måde. Sekunder senere splintres døren af en eksplosion, og hovedpersonen vækkes til live, og drejer ind af døren og hæver sin automatriffel

Ja, det er umiddelbart ikke dramatiske momenter der ser ud til at være mangel på i spillet der er udset til at tage kampen om mod kolossen 'Call of Duty' i opgøret om det altafgørende julesalg i 2012. Efter at Battlefield 3 for alvor tog kampen om med Activisions dominerende serie, er det nu udviklerne Danger Closes tur til at vie, at de kan gøre det bedre end med deres første Medal of Honor-spil, og skrue en titel sammen, der for alvor kan udfordre verdens bedst indtjenende spil-serie.

Mast sammen i en lille gruppe stole med hver vores sæt hovedtelefoner på, følger vi i hælene på producer og ex 'special operative' Tyler Gray, der er i færd med at vise os, hvordan opgøret med de Fillippinske gidseltagere fortsætter på den anden side af den sprængte dør.

Læs mere...