MechWarrior Online

Spotlight

FilmMechwarrior Online - River City gameplay

Høj som et hus, bred som en lade.

FilmMechwarrior Online - Frozen City trailer

Endelig noget ordentligt gameplay fra den længe ventede reinkarnation.

FilmMechwarrior Online - Gameplay trailer

De første levende billeder fra en Mech-fans måske vådeste drøm.

FilmMechWarrior Online - Teaser

Robotkrigen er startet. Hvad siger mon Hawken til det?

Key events

Piranha Games rejser $100,000 til velgørenhed

Til ære for afdøde MechWarrior-fan Sarah Parries

MechWarrior-skaber Piranha Games har allerede rejst mere end $100,000 i velgørenhed til den canadiske cancer-fond Canadian Cancer Society, det skriver GameInformer.

Prøv MechWarrior Online fra næste uge

En åben testperiode begynder til Halloween.

Fans af kæmperobotter kan se frem til fornyet underholdning fra den 29. oktober. Her varsler Infinite Game Publishing en fuld, åben testperiode til det kommende onlinespil, MechWarrior Online.

MechWarrior Online beta start og spillerbetaling offentliggjort

MechWarrior Online beta start og spillerbetaling offentliggjort

Få sikker adgang for 200 eller 400 kr.

NYHED! Modtag Eurogamer.dk Daily og få dagens topnyt via email!Få en daglig opsummering af dagens vigtigste indhold direkte til din email. Sendes ud hver eftermiddag kl. 17.00 - Du kan også få ugens opsamling hver fredag.

Piranha Games starter i denne uge op for den lukkede betatest af MechWarrior Online, et simulationspræget shooter-MMO med enorme kamprobotter renderet via den habile CryEngine 3.

Spillet bliver Free-2-Play, men vil ifølge udvikleren ikke være et spil, hvor man for de planlagte mikrotransaktioner for items osv. vil kunne købe sig til at vinde.

Læs mere...

Hawken launcher som free-2-play til december

Hawken launcher som free-2-play til december

Mech-shooteren tager mod beta-tilmeldinger fra nu af.

Det afsindigt lækkert udseende Mech-spil Hawken har nu endelig fået en udsendelsesdato og en pris. Spillet kommer på gaden i december i år, nærmere bestemt den 12-12-12, og det kommer til at være free-to-play.

Det er hvad business-sitet VentureBeat kan fortælle i en netop publiceret artikel om udvikleren, Adhesive Games, netop indgåede samarbedejde med udgiveren Meteor Games.

Vi har tidligere skrevet en del om Hawken, ikke mindst fordi spillet ser virkelig imponerende ud i forhold til, at det er produceret af et team på kun omkring 20 personer. (Selvom de i øjeblikket udvider kraftigt, at dømme efter de seks forskellige jobopslag på deres firma-site)

Læs mere...

Mechwarrior Online er officielt

Bliver Free To Play - dog ikke Pay To Win.

Så kom den ekstra information, der blev lokket med i går ved afsløringen af pc'en som eksklusivplatform for genfødslen af kamprobotsimulatoren Mechwarrior.

Mechwarrior reboot eksklusiv på pc

Xbox 360 skåret fra af Piranha Games.

I juli 2009 stod det klart, at MechWarrior ville blive genfødt på pc og Xbox 360. Men her til aften bekræfter Piranha Games, at pc'en nu bliver den eksklusive platform for kæmperobot-simulatoren, som sidst tårnede højt på den personlige computer for 10 år siden.