Max Payne 3

Spotlight

FilmMax Payne 3 - Local Justice DLC trailer

Et glimt fra en pistolmunding af det nye indhold.

Digital FoundryMax Payne 3 - Gameplay Performance Analyse

Framerate tests på gameplay fra Xbox 360- og PlayStation 3-versionerne.

Digital FoundryMax Payne 3 - Cut-Scene Analyse

En sammenligning af mellemsekvenserne.

Digital FoundryMax Payne 3 Gameplay - Xbox 360 vs PS3

De to konsolversioner oppe mod hinanden, hvor 360'eren viser nogle ekstra effekter.

Key events

Stort Rockstar-udsalg på Steam

Spar mindst 50% på alle de gode spil

I denne weekend er der rig mulighed for at gense eller stifte nyt bekendtskab med alle Rockstar-spillene. Spiludgiveren har søsat et udsalg på Steam, hvor du kan spare mellem 50-75% og i visse tilfælde 80% på hele kataloget.

Max Payne 3 får snart nye baner

Smertefulde minder i december.

Rockstar udvider Max Payne 3 med en ny pakke baner, der får premiere den 4. december. Pakken har fået navnet 'Painful Memories', hvilket må siges at være fuldstændig i tråd med det triste, grå og livsfornægtende islæt, som Max Payne-serien er kendt for.

Max Payne 3 Anmeldelse: Bodsgang

Max Payne 3 Anmeldelse: Bodsgang

Max flygter fra sine sorger, men kan han også undslippe dem?

Der er en typisk helterolle i computerspil, der aldrig har fortaget sig trods skiftende konsolgenerationer og skiftende navne. Tænk på Guile. Tænk på Link. Tænk på Nathan Drake eller Marcus Fenix. Det overmenneskelige i deres karakterer har altid været, at de var blottet for personlige dæmoner og derfor kunne udføre deres opgaver pletfrit og uden anger for overdrev.

Derfor var Max Paynes gennemslagskraft en unik størrelse, da han gennemtrumfede antihelterollen i computerspil tilbage i 2001. Allerede i første tegneseriebaserede scene var det et skifte fra den typiske helt, der havde styr på jobbet og familielivet, da to narkomaner sværtede tilværelsen til med blodet af Paynes datter og kone i en patologisk og fuldstændig meningsløs rus. Siden da var det smarte og marketingsvenlige bullet-time nok det største omtaleemne i Max Payne, men det største drive på det ubevidste plan var kynismen og selvdestruktionen i det indvendige Hærværk, som Payne drev igennem Max Payne 1 og 2.

Max Payne 3 er en tung stafet at samle op for et firma som Rockstar Vancouver, når man tænker på, hvordan det kollektive sortsyn i Remedys stil var den drivende kraft bag Max Paynes oprindelige tilblivelse. Men med Max Payne 3 er det lykkedes dem at tage den rigtige afsked med Remedy og vælge en suveræn omgivelse til tredieakten af Paynes deroute. Desværre er spiloplevelsen endt som det svageste led, hvilket især kommer til udtryk i sidste del af kampagnen.

Læs mere...

Rockstar: Max Payne 3 får ingen demo

Ingen gratis leg med ild for de nysgerrige.

Det kommer nok ikke bag på den mere indædte fan af Rockstar Games, som nu officielt har bekræftet, at der ikke bliver nogen demo-version af Max Payne 3.

Max Payne 3 multiplayer er en bandekrig

Rockstar Games: Der skal jo være en historie.

Max Payne 3 vil - som du måske har lagt mærke til - indholde en online multiplayerdel. Men når der kun er én helt i historiedelen, den herligt gammelsure Max, hvordan vil Rockstar så lave en onlinedel?", kunne man spørge sig selv.

Max Payne HD er på vej

Kun til mobilerne.

Rockstar Games agter at bygge en anderledes bro mellem platformene, når de udgiver en netop annonceret HD-udgave af det oprindelige Max Payne 1.

Max Payne 3 datosat

Singleplayer, multiplayer og citron i kæft.

Rockstar Games har i dag taget bladet fra munden med henblik på det noget hemmelighedsfulde Max Payne 3 til pc, PS3 og Xbox 360.

Nyt om Max Payne 3

Stadig mesteren af Bullet Time?

Efter længere tids stilhed er Rockstar efterhånden klar til at snakke åbent om Max Payne 3. I sidste uge dukkede nye billeder op, efterfulgt af previews af spillet i blandt andet det nyeste nummer af Edge Magazine.

Red Dead Redemption forsinkes

+ nyt om Mafia II, Civ V, LA Noire, Payne 3.

Take Two har rykket udgivelsesdatoen for Red Dead Redemption, som vi publicerede et kødfuldt preview af i starten af ugen.

Alan Wake alligevel til PC?

Microsoft siger nej. Remedy siger måske.

Så sent som den 12. februar fortalte vi, hvordan Microsoft offentligt afskrev muligheden for at Alan Wake skulle kunne udkomme på PC.

Hent Death Rally gratis til PC

13 år gammel 2D-racer fra Max Paynes mor.

Remedy Entertainment fra Finland kendes vel nok bedst for Max Payne, Bullet Time og det kommende thriller-noire-eventyr Alan Wake til Xbox 360.

Take-Two bekræfter forsinkelser til 2010

Mafia II, BioShock 2, Payne 3, Red Dead.

Take-Two har nu bekræftet at de planlægger at udgive fire svært ventede titler i første halvdel af 2010. BioShock 2, Max Payne 3, Red Dead Redemption og Mafia II vil alle komme på markedet mellem starten af februar og slutningen af juni 2010, afslørede Take-Twos CEO Ben Feder på et nyligt investormøde.

Intet GTA V i år

Red Dead, Max Payne 3 og Mafia II i stedet.

Take Twos øverste chef, Ben Feder, har dræbt samtlige rygter om at Grand Theft Auto V skulle udkomme næste år, men interessant nok benægter han ikke planerne om spillet.

Max Payne 3

Han er gammel og slås mod bander i Brasilien.

Han er gammel og slås mod bander i Brasilien.

Rockstar søger ny stemme til Max Payne

Nu med kødskjold, nyt strubehoved m.m.

Flere detaljer dukker op om Max Payne 3, blandt andet at Rockstar Vancouver har droppet James McCaffrey, som lagde stemme til vores helt i de første to spil.