Madden NFL 10

Madden forudsiger igen Super Bowl-vinder

Finalekamp simuleret i NFL 10 på Xbox 360.

Til manges overraskelse løb New Orleans Saints med sejren i årets Super Bowl-finale. Men resultatet var ingen overraskelse hos EA Sports, hvis årlige Madden NFL-simulation allerede havde forudsagt Saints som vinderen over Colts.

Madden NFL 10 nu med iPhone app

Hold styr på dit Online Franchise på farten.

Opdatering: Det lader til at app'en i øjeblikket kun er ude i den amerikanske App Store. Vi undersøger nu, hvorvidt den bliver tilgængelig i Europa.

Madden NFL 10

Madden NFL 10

Fodbold med arme og ben.

Lyden af publikum stiger til uvirkelige højder, samtidig med at lyden af tyve mere end fuldvoksne mænd klasker sammen og en aflang læderbold kastes gennem luften. I løbet af få sekunder er det hele ovre og selvom man godt kunne argumentere for at navnet ikke har særligt meget med sporten at gøre, så er amerikansk fodbold blevet meget populært i Europa, og ”the Greatest Show on Earth”, Super Bowl, højdepunktet i mange danskeres kolde vinter. De fleste af dem sidder sikkert og ønsker at de selv kunne være der, men siden en tur til Staterne ikke ligefrem er billig, er alternativet at få oplevelsen hjemme i stuen i form af Madden NFL 10.

EA har virkelig forsøgt at gøre netop dét. At skabe en meget virkelighedstro oplevelse, så man føler at man er tilstede. Dette års version er - uden at afsløre for meget, så du ikke læser resten af anmeldelsen – vel nok den mest realistiske og tiltrækkende ”fodbold”-oplevelse udgivet nogensinde. Noget af dét, der springer i øjnene fra starten er, hvordan spillet er udformet rent grafisk.

Madden 10 er nemlig klart det flotteste spil indtil videre i serien. Alt lige fra banen og dens omgivelser, spillernes bevægelser og ikke mindst de detaljerede ansigter ser simpelthen så flotte ud, at man skulle tro man så en kamp i fjernsynet... i High Definition! Specielt spillernes bevægelser ser virkeligt naturlige og flydende ud, og det hjælper alt sammen til at suge spilleren ind i følelsen af at spille en rigtig NFL-kamp. Det kan godt være, at man ikke lægger mærke til det under kampens hede, men når de små pauser indtræffer (og dem er der en del af), kan man sidde og nyde de mange små detaljer, der gør et grafisk mesterværk ud af helhedsbilledet.

Læs mere...

NFL 10 demo i juli

Dallas Cowboys mod New York Giants i sneen.

EA Sports har bekendtgjort, at en demoversion af Madden NFL 10 vil blive frigivet til HD-konsol den 30. juli.