Madden 12

Spotlight

EA dropper Online Pass

Dæmmede ikke nok op for brugtspilssalget

Electronic Arts dropper det omstridte Online Pass, der siden 2010 har været en del af flere store EA-titler for at dæmme op for videresalget af brugte spil fra forbruger til forbruger.

EA uforstående overfor Worst Company in America

Peter Moore er sendt i byen for at forsvare EA

Electronic Arts mener ikke, at det er fair at anklage firmaet for at være blandt de værste i hele USA. Reaktionen kommer efter at spiludgiveren er nået til semifinalen i The Consumerists årlige brugerafstemning om det værste selskab i USA. Efter at have slået ølfabrikanten AnheuserBusch, Facebook og AT&T er EA netop nu i kamp mod Ticketmaster (firmaet, som kræver penge for at folk kan printe billetter ud på deres egne printere).

Madden: Ravens vinder Super Bowl

Det bliver nervepirrende med 27-24, men Ravens slår 49ers

90'er-spillet Tecmo Bowl forudså forleden, at San Francisco 49ers slår Baltimore Ravens 31-17 i den kommende Super Bowl-finale i begyndelsen af februar.

Madden NFL 12

Madden NFL 12

En top tunet maskine.

Så skal vi til det igen. Holde os vågne til langt ud på natten for at følge med NFL sæsonen på TV, men mindst ligeså vigtigt for os der elsker Madden spillet er årets bryg puttet i kassetter og en ny cover atlet fundet. Som en anden vinkyper er det for mig årets spilmæssige højdepunkt og modsat vinhøst er det for det meste et bedre produkt end sidste års spil man sidder med, i år er bestemt ingen undtagelse. Madden ser for det utrænede øje ikke særlig anderledes ud, og smager for det meste af små forbedringer, der skal en kender til virkelig at sætte pris på.

Der er gjort en hel del ud af præsentationen, så det efterhånden er svær at skelne fra en Tv-transmission. En overflyvning af stadion der er meget detaljeret modelleret, hjemholdet indmarch med maskot og navneopråb af holdets stjerner, etc., etc. Personlig er jeg temmelig kold overfor disse overfladiske elementer, der selvfølgelig kan imponere ikke-kendere, men hurtigt skynder man sig at trykke forbi disse sekvenser - der for mig er af ringe betydning hvis ikke essensen er god.

Ud fra en overfladisk betragtning kan man indvende at man ikke rigtigt får noget nyt for sine penge i år. Ingen ny mode eller ekstra minispil har i år fundet vej til release - heldigvis. Heldigvis fordi vi i år er fri for at få stoppet 'geniale' nyskabelser ned i halsen (husker du QB vision cone?). I stedet er kræfterne brugt på at forfine, hvad der er under motorhjelmen: Spillernes intelligens, mere livagtigt gameplay og bedre tacklinger.

Læs mere...