The Legend of Zelda: Wind Waker Nyheder

Nintendo: fankampagner har ikke nogen effekt på os

"100.000 signaturer er ikke lig med 100.000 salg."

Nintendo har en af de mest passionerede grupper af fans som noget spilfirma nogensinde har haft, men selv de har nu indrømmet, at underskriftindsamlinger fra fans ikke har meget hold i deres beslutninger, når det kommer til forretning.

The Wind Waker HD blev skabt på seks måneder

...men var ikke desto mindre en svær proces

Nintendos imponerende Wii U-nyfortolkning af den 10 år gamle spilperle The Legend of Zelda: The Wind Waker tog kun seks måneder at lave, det fortæller Zelda-producer Eiji Aonuma i et interview med 4Gamer.

Nintendo skærer i Wii U-prisen

Så kom reaktionen fra den japanske spilgigant

Så gik den ikke længere. Nintendo har med øjeblikket virkning skåret i den vejledende udsalgspris for deres hårdt prøvede Wii U-hjemmekonsol.

Wind Waker HD kan spilles i førsteperson

Nyt perspektiv på Nintendos GameCube-klassiker

Når nyfortolkningen af Nintendo GameCube-klassikeren The Legend of Zelda: The Wind Waker rammer Wii U om to måneder, er det som bekendt med en række justeringer af kernespillet.

Nintendo daterer Wind Waker-nyfortolkning

...og har en særlig Wii U-overraskelse gemt i ærmet

Nyfortolkningen af Nintendo GameCube-klassikeren The Legend of Zelda: The Wind Waker udkommer d. 4. oktober, det bekræfter den japanske spilgigant.

E3 2013: Zelda-klassiker nyfortolkes til oktober

Skip ohøj, landkrabber. The Wind Waker er stævnet fra havn!

Nintendos længe ventede Wii U-nyfortolkning af GameCube-originalen fra 2003, The Legend of Zelda: The Wind Waker, udkommer til oktober, det bekræftede den japanske softwaregigant under sin E3 Direct Video.

Hvis Zelda var en Hollywood-blockbuster

Entusiaster giver ikonisk serie et skud Peter Jackson

Trods et glimrende forlæg har Nintendo aldrig realiseret en stort opsat The Legend of Zelda-film. Måske fordi de tvivler på projektet, hvilket, taget deres katastrofale Super Mario Bros.-forsøg i betragtning, ikke ville være så underligt. Måske de bare mangler det rigtige format.

Zelda spil til Wii U

Både Wind Waker i HD og noget helt andet

Nintendo har annonceret at de vil lave en HD udgave af det populære GameCube spil The Legend of Zelda: Wind Waker til Wii U.