The Legend of Zelda: Wind Waker

FeatureLav spil til kunst med Prisma

App kan forvandle spil til små kunstværker.

Engang imellem kommer en spiljournalist uforvarende til at kalde et spil kunst. Vi skal ikke her diskutere, om spil kan være kunst. Den tager vi måske en anden gang. Men hvad hvis spil lignede kunst?

Nintendo: fankampagner har ikke nogen effekt på os

"100.000 signaturer er ikke lig med 100.000 salg."

Nintendo har en af de mest passionerede grupper af fans som noget spilfirma nogensinde har haft, men selv de har nu indrømmet, at underskriftindsamlinger fra fans ikke har meget hold i deres beslutninger, når det kommer til forretning.

FeatureThe Game Theorists: Overanalyse, når det er bedst

Interessante teorier med grundige argumenter - og så på Youtube, af alle steder

For mange er et videospil en form for eskapisme. En rejse ind i en sjovere, mere fantasifuld verden, hvor man et øjeblik kan tage rollen som en helt, der drøner igennem kreative udfordringer for at bevise sit værd. Og nogle vil argumentere for, at spil ikke behøver at være mere: fantasifuld underholdning. Men for mange kan spil indeholde meget, meget mere, og man kan finde timevis af underholdning i at analysere disse spils verdener: hvorvidt det ene eller det andet element er muligt, eller om der har været dybere tanker bag visse designvalg.

The Wind Waker HD blev skabt på seks måneder

...men var ikke desto mindre en svær proces

Nintendos imponerende Wii U-nyfortolkning af den 10 år gamle spilperle The Legend of Zelda: The Wind Waker tog kun seks måneder at lave, det fortæller Zelda-producer Eiji Aonuma i et interview med 4Gamer.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD - Anmeldelse

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD - Anmeldelse

Vindens dirigent vender tilbage

Lyden af stilfærdige bølger, der let slår ind over strandens bredder, i mens solen skinner ned over enkelte måger, der bæres sagte af vinden og kun momentvis bryder stilheden med deres høje hyl.

Det er denne fredelige, nærmest idylliske stemning, man møder i Nintendos fabelagtige Zelda-spil The Wind Waker. Der er naturligvis tale om HD-remaket af Gamecube-klassikeren med samme navn, der for akkurat 10 år siden så dagens lys.

I The Wind Waker indtager spilleren rollen som en af Nintendos mest anerkendte og elskede heltefigurer, Link. Den nådige helt er ganske ung, da han første gang drager ud på det store ocean i sin søgen efter den enorme fugl, der har kidnappet hans lillesøster Aryll. På hans rejse ud i det ukendte møder han alt fra venskabelige pirater og snot-dryppende unger til alverdens monstre og ubehageligheder, som lurer bag hvert et hjørne ført under den onde ukendte Ganon.

Læs mere...

Nintendo skærer i Wii U-prisen

Så kom reaktionen fra den japanske spilgigant

Så gik den ikke længere. Nintendo har med øjeblikket virkning skåret i den vejledende udsalgspris for deres hårdt prøvede Wii U-hjemmekonsol.

Wind Waker HD kan spilles i førsteperson

Nyt perspektiv på Nintendos GameCube-klassiker

Når nyfortolkningen af Nintendo GameCube-klassikeren The Legend of Zelda: The Wind Waker rammer Wii U om to måneder, er det som bekendt med en række justeringer af kernespillet.

Nintendo daterer Wind Waker-nyfortolkning

...og har en særlig Wii U-overraskelse gemt i ærmet

Nyfortolkningen af Nintendo GameCube-klassikeren The Legend of Zelda: The Wind Waker udkommer d. 4. oktober, det bekræfter den japanske spilgigant.

E3 2013: Zelda-klassiker nyfortolkes til oktober

Skip ohøj, landkrabber. The Wind Waker er stævnet fra havn!

Nintendos længe ventede Wii U-nyfortolkning af GameCube-originalen fra 2003, The Legend of Zelda: The Wind Waker, udkommer til oktober, det bekræftede den japanske softwaregigant under sin E3 Direct Video.

Hvis Zelda var en Hollywood-blockbuster

Entusiaster giver ikonisk serie et skud Peter Jackson

Trods et glimrende forlæg har Nintendo aldrig realiseret en stort opsat The Legend of Zelda-film. Måske fordi de tvivler på projektet, hvilket, taget deres katastrofale Super Mario Bros.-forsøg i betragtning, ikke ville være så underligt. Måske de bare mangler det rigtige format.

Zelda spil til Wii U

Både Wind Waker i HD og noget helt andet

Nintendo har annonceret at de vil lave en HD udgave af det populære GameCube spil The Legend of Zelda: Wind Waker til Wii U.